![]() |
April Fools or may be not ...
Cand am citit aceasta stire am spus ca este pacaleala de 1 Aprilie dar m-am uitat la data publicarii lui si este pe 6 Aprilie.
Este ridicol ceea ce se intampla dar in tara tuturor posibilitatilor nimic nu ma mai surprinde ... http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=1849&hist=0 :sick: :sick: :sick: |
.ce pizda masii se intampla aici?e nevoie de un macelar ca sa mai calmeze porcimea flamanda de la cotroceni.
|
S-or tâmpit di tät.
Io zic sä mergem peste ei. Mäcar de-ar organiza A.D.F.R.-ul si/sau alte asociatii filmangesti vreun miting, ceva. Cred c-o sä ne-adunäm mai multi. Berea, pe urmä! |
acum 4-5 zile a fost stire mediafax: "Se vor scumpi biletele la cinematograf".... asta e... romania, mereu fascinanta
|
"Eterna si fascinanta Românie"
Mare tzapä mare de album P.S.D., pentru cine mai tine minte. Da' uitä cä nici cu ästia de-acum nu mi-e rusine... Cum era aia, cu minunile care tin numai trei zile? |
nu. nu-i nici o gluma.
chestia asta a aparut acum cateva zile in cateva ziare. |
Originally Posted by Pitbull:
La scurt timp primaria a zugravit podul cu var. |
Asta merge fix la "Fabule..."! :lol:
|
bag pula
|
o sa mai mearga lumea la cinematograf din pula!!
|
de tot porcu'...
|
Originally Posted by Pitbull:
Parca astept sa ma trezesc dintr-un vis urat. Chestia asta depasheshte limita absurdului. Ce e mai presus de absurd? Stie cineva ? ETERNA SI FASCINANTA ROMANIE era scrisa de foarte mult timp sub acel pod "la butelii" si cred k a mai fost zugravita de cateva ori pana acum. Podul il tot renoveaza Mazare de cativa ani incoace asha cum a promis ca o sa rezolve si problema cainilor. Funny thing ca acum ceva timp un prieten de-al meu a facut numeroase injectzii in abdomen. Deci nu degeaba este ETERNA si FASCINANTA aceasta ROMANIE. |
Originally Posted by Gaandalf:
|
pe bune daca nu pare o tzapa de zile mari !
Quote:
ei, ma faci sa rad ! 19% o sa lege sireturile spectatorilor romani, in mare parte puslamale de bani gata care vin ca sa inscrie cu prietenele ? give me a fachin break ! asta inseamna ca la patria vom plati, in loc de 100 de miare (pardon, 10 lei :hmm:), 120 de miare. wow, big deal !
Quote:
e adevarat ca, la o crestere a pretului, cantitatea ceruta scade, dar nu vad cum o crestere a sumei cu maxim 20.000 ar zgudui cererea atat de tare incat sa duca la o saracire drastica a producatorilor. suna ca o batjocura.
Quote:
avand in vedere ca biletele de cinema sunt taxate cu 9% TVA (ciudat, pt ca nu sunt bunuri de stricta necesitate !), NU SE POATE ADAUGA o alta cota de 19 % TVA ! se majoreaza taxa de la 9 la 19 %, atat ! stirea e formulata total aiurea. si multe altele. fie este pacaleala, fie este o reactie de elefant care ocheste un soricel. |
he might miss... but u know what they say: "an elephant never forgets!"
|
Cred ca stiati dar...
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu ... dar chiar tot? |
nu, chiar daca o fi adevarat, e clar ca se exagereaza ! eu cand eram mic (baiet :) ) biletul de la cinema sarea de la 15 la 20 de miare o data la doua-trei luni ! n-a mai cunoscut economia crestere a preturilor cu 19% ! give me a break ! :hmm:
|
Iar când eram eu mic, nu mä duceam la "Scala", la 4 lei biletul, asteptam sä vinä-n cartier la "Pacea", cu 2,50 biletul! Vä dati seama ce economie? De 62,5% !!!
|
|
am citit articolul: ca de obicei, in romania se apeleaza la teoria formei fara fosnd: vrem sa incurajam filmul european (50% din premiere sa fie de film european ?? :w00t: come on !), dar astfel nu vom face decat sa pierdem spectatori ! spectatorilor romani nu li se poate vari pe gat filme europene, la fel ca orice public, el trebuie mai intai EDUCAT. ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:48. |