![]() |
Caut un film
Nu mai stiu cum se numeste
Subiectul era ca o tipa si cu maica sa cautau barbati batrini cu care sa se casatoreasca si sa i ajute sa moara pentru avere A fost pe ecrane la noi anul trecut(2003) prin toamna si era o comedie excelenta |
Re: Caut un film
Originally Posted by razvan2k2004:
Era cumva cu Susan Sarandon shi Jennifer Love Hewitt?? |
Heartbreakers - Cum sa cuceresti barbatii...
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=4514&hist=0 |
Si eu caut un film
Cred ca anul trecut, la TIFF, a fost difuzat un film rusesc extrem de violent si spectaculos. Nu mai stiu cum se numeste, dar tin minte ca filmul a fost interzis in Rusia si regizorul arestat (sau a avut mari probleme). Stie cineva cum se numea filmul sau cum il pot gasi ?
|
Re: Si eu caut un film
Originally Posted by Dan Gerose:
singurul film rusesc de la tifful trecut a fost "Cucul"- r: Alexsander Rogozhkin |
TIFF
Sau acum doi ani ?
|
Cum arata filmul asta. Adica era ceva gen Hallmark sau ceva mai Hollywood sau poate mai european. Au fost ceva actori cunoscuti??
|
Nu stiu
Din pacate, nu l-am vazut. Era ceva in stil european, extrem de violent si dur. Un film fara complexe, care a deranjat extrem de mult autoritatile rusesti.
|
re filmu' cu cele doua tipe
era intr-adevar "heartbreakers", da' tipa nu era susan sarandon, ci sigourney weaver. susan sarandon a fost in ceva vag asemanator (vag, in sensul ca era tot ea si o fiica) in "anywhere but here" cu natalie portman.
de filmu' rusesc nu stiu nimic... sorry |
Re: re filmu' cu cele doua tipe
Originally Posted by morrigan_:
Sarandon mai era si in alt film mama cu fiica (Brooke Shields). este vorba de Pretty Baby al lui Louis Malle. |
Si eu caut un film pe care l-am vazut azi pe un post local... este cu Tom Hanks si Meg Ryan. Personajul lui Tom Hanks se numeste Joseph Banks parca... iar Meg are doua roluri, personajele ei fiind surori vitrege. Stie cineva cum se numeste?Pentru ca n-am vazut nici inceputul, nici sfarsitul :lol: si as vrea sa-l vad pe tot ;)
|
Pinky, filmul e Joe Versus the Vulcano
|
Multumesc f mult, Iepurilah!
|
A fost pe HBO.... mai de mult....
|
Da? Poate il mai dau sau poate il gasesc pe video. Din cate am vazut eu, parea promitator.
|
Si mai este un film dragut tot cu Meg si Hank: "You Got Mail!"
|
Originally Posted by Jay:
Si la ProTV intr-o sambata/duminica pe la 4... |
La you got mail... eu m-am plictisit, cred ca nu aveam chef de filme din alea....("comedii romantice")
|
Desi ma uit la comedii de-astea romantice numai cand nu am nimic altceva mai bun de facut, "You've got Mail" chiar mi-a placut
|
Intr-adevar, You've Got Mail e foarte dragut, dar mie dintre filmele lor impreuna mi-a placut cel mai mult Sleepless in Seattle ('93)
|
All times are GMT +2. The time now is 05:22. |