![]() |
Poze solicitate...
Aici puteti cere poze, orice fel de poze
Era mai marfa daca forumu suporta atasaamente (sau suporta da nu stiu eu???) Oricum eu vreau o poza cu un fulger, cat mai frumos. |
:lol:
klumea de tot..........tu faci topicul shi tu ceri primul imagine :)) |
Poze
Poze cu mine nu vrei ? :oops:
|
buei bulangiilor :)) vreau o poza cu un fulger marfaaaaaaaaaaaaaa
e asha de greu????? |
Lightning
Presupun ca nu ceri poze personale... ci doar ceea ce gasim mai interesant. Springtime (for me) |
Mai acest forum este dedicat celor carora le trebuie vreo poza anume shi nu gasesc...sau nu neaparat.....->le e lene sa caute...
Ideea e sa cereti shi voi poze... Dar se pare ca nu ati vazut ideea pe alte forumuri ;) |
Pai si nu te-ai uitat la poza cu fulgerul? Si am cerut o poza cu primavara!
|
Primavara:
Una facuta de mine Una gasita prin tzomp ;) acum...are cineva poze cu o panza de paianjen eventual shi cu paianjenul pe ea... |
|
Re: Poze solicitate...
Originally Posted by mihai770:
Mihaitza...e greu sa dai un search pe google! Asha-i? |
Demona... nu asta era ideea (fireste ca poate sa caute!)... tu nu ai facut niciodata schimb de abtibilduri cind erai mica? E un joc (:) sau o joaca).
|
daca vrei poze there/s the google for it. Click pe imagini si te descurci mai departe.
|
:o si tu nortis?
|
|
Vrem poze:
- poze cu toate prezentatoarele de la Etno TV - Scarlett Johansson cu Benicio del Toro in lift. De fapt Scarlett Johansson (Asta e pe bune) - poza cu un figurant din American Beauty - poza cu Sergiu Nicolaescu, cand e el in apa in scena din Mihai Viteazu' - fotografie cu fulgerul care a ars cabana de pe Piatra Mare - poza cu Banica JR. cand o batea pe Mihaela Radulescu(vreau sa vad sange) si mai sunt...dar lasam pe mai tarziu..... |
|
Looolll jay...tare...
Oricum de cateva pot sa fac rost. Shi subiectul are o utilitate: cineva cere o poza iar ceilalti i-o da...poza. Poate sa fie modificata, trucata in PS..etc. Shi ideea e sa nu fie poze "comune" care daca dai search pe google sa le gasesti la primul link... e buna shi ideea cu abtzipilduri :)))))))))))))) poate, pe viitor surprize de la gume se mestecat...(vb. serios) |
Bine mai Mihai, dar eu ma asteptam..... "Trimit poze cu Scarlett Johansson imediat... :D "
|
|
|
All times are GMT +2. The time now is 11:51. |