![]() |
O Sa Ies La Pensie ...
O sa ies la pensie pana cand vin astea 2 filme pe DVD-uri :
Kill Bill Vol 1 - care a fost lansat pe 16 APRILIE ROTK - care cia o sa iasa pe 25 Mai ... Avetzi idee cat mai ashteptam ? |
am vazut eu in Rusia statuete facute mishto din LOTR...erau mishto de tot...chit ca erau cu LOTR...
si acum on-topic... de-abia astept sa vad meniul de la Kill Bill :D |
Re: O Sa Ies La Pensie ...
Originally Posted by Gaandalf:
din surse sigure ;) , killbill apare pe dvd la noi in... toamna; asa ca mai e putin mai mult... nu dispera! :sleep: |
Eu am avut o copie ucraineana si a fost OK - Kill Bill 1.
Mai circula si copii din astea,pe blankuri!Trebuie incercat insa neaparat inainte de a-l cumpara!(140.000) :o :o :o |
Redux
A gasit cineva pe DVD sau CD Apocalypse Now Redux ? Il caut innebunit !
|
Re: Redux
Originally Posted by patraulea:
Originally Posted by Dan Gerose:
|
Re: Redux
[quote="LadyEowyin"]
Originally Posted by patraulea:
Daca as avea cate 40 de E/pe zi m-as impusca in fiecare zi! :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: |
nu se merita cumparat dvd la rotk - nu are nici macar o imagine din special extended edition. si mai costa si 950.000 lei. :(
|
sa ma kak in directzia vantului care bate spre aia kre au decis sa nu bage Kill Bill vol. 1 pe dvd opdata cu VHS ... :x
|
Si pe mine ma deranjeaza chestia asta, si eu abia astepatam KB1 totusi, Gaandalf, esti un pic cam virulent.
As zice ca cei de la prooptiki fac treaba destul de buna, si sunt si la inceput de drum. Printre altele au scos pe DVD: Planeta maimutelor (v. originala), Identity si Master & Commander. Si mai sustin si Cinemagia, vezi www.prooptiki.ro. Pe de alta parte, e posibil ca decizia sa nu fi fost a lor, asa ca de fapt tinta actiunilor tale sa fie alta... PS Tocmai mi-am dat seama ca nu stiu sa bag hyperlinkuri in mesaje. Cine stie si cunoaste poate ma lumineaza si pe mine cu un pm. |
Semaca, ai dreptate. Nu a fost deciza lor... Gaandalf, tu chiar crezi ca ei nu ar fi vrut sa scoata si pe DVD Kill Bill? Ar fi fost un super succes! Decizia nu a fost a lor, au fost niste "incurcaturi" pe drum...
|
Bine, bine, da' tocmai am vazut ca Cidade de deus a iesit pe VHS. Sa tragem sperante si pe DVD?
|
Acum am vorbit cu cei de la Independenta. Va iesi, dar nu se stie exact cand. Dar de iesit, sigur va aparea si pe DVD.
|
Da' de One Hour Photo ce stii? Si ce-i cu editia speciala Spider-Man de la prooptiki?
|
One Hour Photo nu stiu daca iese si pe DVD, o sa intreb la Prooptiki.
Spider-Man este o editie de lux cu 2 DVD-uri. Unul cu filmul si celelalt cu bonusuri, etc. * Acesta este cel de-al 1000-lea mesaj al meu. Moment istoric... :) |
Originally Posted by emanuel:
|
Deci. Noutati de la Prooptiki, thanks to Lokibra.
1. One Hour Photo nu va iesi si pe DVD. 2. Cel mai tarziu in octombrie vor iesi ambele DVD-uri cu Kill Bill intr-un pachet special de colectie, dar si separat. Rugile v-au fost ascultate! :) |
Originally Posted by emanuel:
|
E prea devreme sa se stie inca.
Cand se va apropia momentul si vom afla ceva sigur, vom pune pe site. |
te mai deranjez odata ... Shtiu ca anul trecut au pus la vanzare versiunea extinsa la The Two Towers cu tot cu statueta aia -gollum- in box set. Nu shtii dk in septembrie vor pune shi la noi pe piatza ROTK extended edition? Sau macar daca intentzioneaza sa puna mana pe drepturile de distribuire in Romania ?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:00. |