![]() |
CineMagia 1 MAI
Mai sunt vo' 3 zile pina de 1 mai,sarbatoarea preferata a romanilor...cum se descurca cinemagistii in aceasta frumoasa si sfinta zi?Desi nu pica in zi lucratoare anu' asta( :( :( :( )...Oricum,am tras si un chestionar,de preferinta completabil dupa 1 mai...Eu personal ma orientez spre munte anu' asta - sa speram k nu ploua altfel ma enervez.
Condoleantele mele celor care muncesc de 1 mai... :sleep: |
Anu' viitor sper sa fie mai bine,caci anu asta am de inv pt 2 teze :(
|
Re: CineMagia 1 MAI
Originally Posted by raptor:
Votez cu muntele.... dar lasa asta, moshule... ia zi mai bine, tu si MinRep "aveti vreun amestec" in crima aia cu studentul italian...? :(( Cica militia cauta doi tipi, genul rocker! poate, sa-i tunda! ;) Intreb si eu, nu dau cu paru'! :lol: |
Nostim :w00t: Iti fac tie cadou brishca in cauza...
|
Originally Posted by raptor:
hai bah k nu te-ai suparat, nu-i asa? and the sphincter said.... :lol: asta a fost buna! :lol: |
Normal k nu m-am suparat...mama,ce distrusa era italianca aia...oricum,sa revenim la ale noastre...pakat k atzi votat cum a fost 1 mai inainte sa fie 1 mai... :lol: se mai intimpla
|
mda
|
O punem de o defilare cu cremwursti ?
|
Depinde.Fetele ce aduc?
|
Nici una din cele 4 optziuni ... Super pizdakis a ieshit in fiekre an - adik 6 ani la rand de cand am inceput sa merg la Neptun ... gratar, bautura shi fete shi muzica shi distractzie. Cheltuiesc in jur de 3 milioane in 3 zile (enorm de mult) dar credetzi-ma k se merita asha o "escapada" de genu' asta inainte de stresiunea asta de tot kktu ' ....
|
Originally Posted by Gaandalf:
Trei moilioane cheltuiesc doar pe transport, baietzica... |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Da cu ce te deplasezi domnule cu elicopeteru'? :w00t: :w00t: :w00t: Spre munte usor,un gratar,o muzica,o distractie,o prietena,si apoi incepe iar calvarul asta! |
Inca nu e 1 Mai, mai e o zi... :D
|
Da,ma! De abia maine e unu mai. Aveam senzatia ca a si trecut. \
Fir-ar... :? |
diseara am un mare show, asta in loc de o excursie la mare, care din pacate nu sa mai realizat :)
|
1 MAI SUCKED DIS YEAR! :sick:
|
Pentru mine e o zi ca oricare alta :)
|
De 1 mai muncitoresc...eu o sa lucrez...azi e 1 mai. Oh yeah! Pana la 11 noaptea mai e...traisca schimbu` 3!!! Same shit every year...oops...cred ca un an am scapat..dar nu mai shiu care e ala..years agoooooooo... :((
|
Unu' mai e zi de mici si bere !... asta NEAPARAT !!!
inca n-am 'prestat'.. dar ziua n-a trecut inca... am ascultat si frumosul imn muncitoresc cantat de Madrigal... cu 1 Mai muncitoresc.. sa intru in atmosfera !!! unde sunt defilarile de alta data.... aaahhh... mergeam cu pionierii... fluturam steguletze... marshaluiam .. ce vremuri... ce vremuri.... (pantera roz a devenit nostalgica ! hehehe :P ) |
Originally Posted by BeNnY:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:30. |