![]() |
Intrebare serioasa despre revista!
Vreau si eu sa stiu daca exista vreun fel de a scrie sau de a participa/a ajuta la revista Cinemagia... Se poate? Adica: Sa deti probe, sa cereti material etc. Poate ar fi oameni de pe forum interesati, cu talent si timp... :D
|
Chiar... ar fi interesant.
Stiu ca Ambra Blu a scris dar altii pot scrie? |
Da...chiar este o intrebare interesanta...ne raspunde-ti si noua??
|
Originally Posted by aditza2004:
-------------------------- Viitorul suna ocupat. |
m-am grabit cand am scris mesajul...asta e...nu mai pot scrie in revista :evil:
|
Poate scrie oricine.
Pentru detalii, mesaj privat mie. Thanks. |
Originally Posted by aditza2004:
Pt ca romanica e tara tuturor posibilitatilor si nu america, raspunsul este sigur ca poti. --------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by emanuel:
Pai de ce mai emanuel face revista angajari prin spate,e rost de favoruri reciproce. Sa se posteze frumos si clar: Cerinte obligatorii pentru a scrie in revista cinemagia: Blond,Ochi albastri,1.90 |
Vreau sa stiu ... off topic >>Serghei, ce reprezinta avatarul tau? Imi atrage atentia :o
|
E o poza mai veche cu mine,lucram la o trupa de circ.
|
E uite ca ar fi interesant de vazut cati dintre cinefilii sau cinefagii de pe aici recunosc avatarul.
|
Si cati se pot abtine sa zica ca e Portocala Mecanica...Deci trebuie sa il recunosti sau nu esti cinefil?
|
Eu altceva vreau sa stiu, ca nu stiu: in afara de Ambra, al carui nick-name am inteles ca e MAM (prescurtat, ca se poate supara, si nu dorim asta), ce (cine? :) , care? :) ) alti forumisti mai scriu acolo?
Sa scrie dac-o cer interesele Cinemagiei, da' s-o stim si noi!! |
Originally Posted by Serghei:
:lol: (la trupa Ludovico...) :lol: P.S.: pt. llila: poza e o imagine definitorie, deschiderea din "Portocala mecanica" a lui Kubrick. Splendida...
Originally Posted by raptor:
A fost greu sa ma decid sa-i scriu titlul...
Originally Posted by raptor:
Ei, nici chiar asa (parca era un topic pe tema cinefiliei :wink:) Dar poate fi jenant daca ai pretentia ca esti... |
Nu-ti fa probleme,n-am pretentii.
|
Aha... Multumim Emi ca ai clarificat situatia... :D
|
Originally Posted by Serghei:
That was funny :)) Nestiutorii poate chiar te-ar crede. Ilila, e vorba de Alex (Malcolm McDowell) din A Clockwork Orange. |
Originally Posted by BeNnY:
Va comparati voi cu Ambra Blu? Omu are cat de cat o cultura cinematografica nu ca noi ceilalti. |
Eu n-am spus ca ne comparam cu Ambra Blu... acum depinde si de cum interpreteaza fiecare...
|
[quote="Leonard
That was funny :)) Nestiutorii poate chiar te-ar crede. Ilila, e vorba de Alex (Malcolm McDowell) din A Clockwork Orange.[/quote] Ar fi fost,daca nu se bagau toti cunoscatorii :lol: :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 13:05. |