![]() |
Anuntz
Eu, Diana Petrescu, alias Lady_Skar sunt absolut incantata sa anunt logodna mea cu Catalin Mesaru, alias NightWane.
Am vrut sa va spun voua primii pentru ca la urma urmei voi sunteti cei care ati facut acest eveniment posibil. Stiu ca totul pare facut in graba dar va asigur ca imediat ce eu si Catalin ne-am dezbarat sufletele unul in fata celuilalt, ne-am dat seama ca suntem made for eachother. Sunteti toti invitati la nunta! care va avea loc in octombrie de holoween pentru ca abia atunci my little pooh-bear va avea 18 ani. Cu fericire in suflet va las, Diana Petrescu soon to be Diana Mesaru. :D |
My sugary-sparkly-goddess...Lady_S...i love you oh so very much.
Nunta va avea loc pe 31 octombrie. de Halloween. Speram sa venitzi cati mai multi. Momentan nu stim unde o vom face. Iubitzica mea avea o idee mishto ..dar poate en ajutati si voi. |
![]() |
Chestia e serios sau la misto? :-?... Chiar nu-mi dau seama...
|
nu e la mishto. e un eveniment foarte important in viata noastra.
|
Originally Posted by Nightwane:
that's right honey bun! and let nobody mock our love! |
e pe bune. Eu le urez casa de piatra si multi copii cinefili sau cine...magisti
|
i`m mocking your love
![]() |
Can i come to the wedding? Va urez o casnicie buna cu multi copii si venit anual maret. And a healty sex life 2 :D :o :lol: :P :oops:
|
Benny..nu-ti bate joc de sentimentele mele si de sentimentele dianei...
|
Cine e Diana? O inseli pe Lady_S?
|
Diana E Lady_S
|
Va urez succes in viata... si... va spun de acum ca nu va aduc nici un cadou la nunta... you can just forget about it! Stiu eu cum sta treaba! Intai luati cadourile si dupa aia divortati! Stiu eu cum sta treaba! Don`t think you can fool me... so... just forget about it
|
Diana e Lady_S? Hm... ce chesti... Sa mori tu? asa o cheama? Ok... Salut Diana...
|
well... what can I say?
CASA DE PIATRA daca se poate spune asa ceva de pe acum si in avans... :wink: Si multa multa multa multa DRAGOSTE! Ca asta conteaza cel mai mult! |
Casa de piatra! Si chiar multi copii, multi ani fericiti impreuna, multe bucurii si tot setul... Si sa ne vedem la nunta! ;)
|
oh, dracie, cinemagia e mai tare pana si decat anunturile matrimoniale!!
urarile mele: casa de piatra, plozi nerasfatati si dulci ca niste dovlecei (ca doar o sa fie de halloween - ce romantic!) si stradanie crancena in conceperea lor... parca-i si vad pe astia imbracati in gomez si morticia la nunta... ptiu, eu credeam ca nightwane e de varsta mea. am trait s-o vad si pe asta! it can happen to you! |
O sa fiu mai original si no sa zic "casa de piatra"... Nu e misto sa stai intr-o casa de piatra... Daca nu e izolata bine? Cat de mare e? Poate sunt niste piertre simple puse una peste alta... O sa va urez o casa BUNA intr-o zona scumpa, sau un apartament mare in zona care v-o doriti! E mai practic... :D
|
Nightwane posteaza mum' o poza sa vedem si noi (restu' cinemagistelor) ce'am pierdut :P :P :P
|
Originally Posted by Nightwane:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:26. |