![]() |
Cea mai buna regie
Votati cea mai buna regie :D
|
Peter Jackson, pentru ca merita!
A realizat ceva care va ramane in istorie! |
Inca un premiu de la mine pt lotr! ;)
|
eu raman fidel Sofiei...Lost in translation sa fie...
|
Lost in Translation. Incredibil ce impresie lasa in monotonia sa acest film.
|
se pare ca fanii LOTR castiga batalie dupa batalie. fratilor ...ala nu e film....nu zic ca nu m-am distrat la el. m-am distrat. mi-au placut diverse...muzici costume actori povestea....dar ala nu e film. in sensul celei de-a 7 ea arte NU e film....asta e.
PS: intrebare tampita,(nu am chef sa verific) city of god(s) e cita de deus? |
Desi nu sunt fan LOTR, cred ca un film atat de impresionant ca amploare, merita acest premiu.
|
Originally Posted by Floydman:
DA. :D |
Originally Posted by Floydman:
Eh...ghinion,nu?Ce sa-i faci,Floyd,asta e viatza...Go Jackson! |
lost in translation si de la mine
|
In mod normal, favoritul meu aici ar fi Clint Eastwood (am sa ma lamurasc dupa ce-i vad filmul). Dar, oricum ar fi, tot Peter Jackson castiga...
|
daca ajunge sa castige peter jaxon, mi-am pregatit deja streangul. tipul ala mic si ciudatel, gras, cu ochelari si plete carliontate merita sa apara pe coperta revistei 'vogue' la capitolul 'cele mai excentrice tendinte ale anului'.
eu nu zic ca nu e regizor bun - dar daca LOTR este un film care imi displace, imi displace din vina lui - nu stau sa comentez. jackson vrea sa-l faca grandios, epopeic, epic, biblic (parca scria asta in ghidul hbo!) dar nu e decat sinistru, morbid, caznit, etc. jackson a aratat ce poate cu 'braindead' si 'the frightners' - adica un regizor maniacal inrudit cu sam raimi (desi si el e mai normal!) fara inclinatii artistice in cinematografie. daca are de gand sa-l resusciteze pe king kong n-are decat, dar asta nu face decat sa-mi confirme teoria. |
Normal
Normal, ordinea mea favorita ar fi City of God, Lost in Translation si apoi LOTR. Regia de la City of God mi s-a parut cea mai buna, mai ales ca a avut de-a face cu actori neprofesionisti, majoritatea copii sau adolescenti. Nu mai vorbim de bugete.
|
h, am uitat de fernando meirelles pt 'city of god'. mi-ar placea sa castige (da semne ca ar fi un nou scorsese), dar nu crd ca o sa-l bage nimeni in seama!
|
E uite ca eu votez cu Peter Weir - Master and Commander: The Far Side of the World
|
iar io aleg pe Pee Jay ... :P - k asha vreau eu ... :lol:
|
LOTR-ROTK, pt ca asa vreau :P
|
Nu pot sa votez cu Eastwood si Coppola, pt ca nu am vazut filmele. Asa ca merg cu necunoscutii brazilieni care au facut "City of God", un film cu adevarat exceptional.
|
Peter Jackson (Fernando Meirelles ar fi a doua optiune). Adversarul cel mai serios pentru Jackson pare a fi Peter Weir (sincer eu unul recunosc ca nu inteleg succesul extraordinar al filmului Master and Commander).
|
E si pacat ca langa miliard sa nu pui si o statueta.........
|
All times are GMT +2. The time now is 18:40. |