![]() |
"Italiencele"
E un film romanesc care de-abia a intrat in productie.Ce stiti de el?
|
din pacate eu n-am auzit de el...nici macar nu stiu de cine e regizat dar presupun ca de Sergiu Nicolaescu...sau gresesc?
|
Gresheshti
|
n-ar fi prima data...cine a regizat totusi filmul?sau nici macar nu e vorba de un film?
|
Este vorba despre un regizor debutant, Napoleon Helmis.
|
Totusi, ce e filmu' asta?
|
Un film cu Napoleon rugandu-l pe Sergiu Nicolaescu sa-i faca un documentar autentic despre Waterloo.
|
Nu e mana ca ca s-ar fi cunoscut. Uite numai cum se cheama, ce titlu e asta, daca era al meu ii ziceam Italiencele trage ultimul cartus sau cu italencele curate ori tot asa.
|
Amice... Esti idiot!
|
Hai sa-mi fac si eu prieteni.
MinRep Rules...Amici sunt idioti!!!!
|
Originally Posted by MinRep:
cum iti pemiti sa vorbesti asa cu un regizor de talia Maestrului ba vierme... |
Nu stiu daca Piron glumeste, da' cand aud chestii de genu':
Originally Posted by Sergiu Nicolaescu:
...ajung sa ma intreb multe lucruri. Ori isi bate joc de film, ori de el insusi! No offence! |
Maestre ne puneti pe ganduri e momentul sa ne lamuriti esti dumneavoastra insati sau sunteti vrun impostor de duzina ba ordinarule...
|
catalin zice ca e chiar Sergiu Nicolaescu. Eu tind sa raman un pic sceptic, pentru ca nu sunt convins ca Sergiu Nicolaescu s-ar lauda mai mult cu filmele cu pistoale dacat cu "Mihai Viteazu" sau filmele fara nici un fel de impuscaturi sau violenta (cum e "Felix si Otilia"). Raspunsul ni-l va da maestrul (?).
|
Felix si Otilia e un film in regia lui Iulian Mihu fara nici un aport al tanarului pe atunci Sergiu Nicolaescu.
|
sau mai este ala... cum ii zicea...
"la portile albastre ale orasului" cred ca tot al lui e... |
nu e nici alea nici cele cu buburuza care se suie pe floare nici sa mori ranit den dragoste de viata ori alte alea puneti mana pe cartye si vorbiti in cunostinta de cauza...uite de ex a lui e capcana mercenarilor
|
Italiencele
Pana la urma, habar nu aveti de nimic. Vorbiti de Sergiu Nicolaescu in loc sa vorbiti de Italiencele. Cred ca ati gresit subiectul.
|
Sunt super italiencele, dar eu prefer suedezele. 8)
|
Italiencele
Am auzit si de la altii ca <Italiencele sunt super>. Viitorul film, adica. Tu ce-ai crezut? Crede fiecare ce este in stare.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:22. |