![]() |
Unul dintre cele mai stupide moduri de a incheia un film l-am gasit in From Hell...asta a fost culmea tampeniilor in materie.
|
un final tampit de film a fost dupa parerea mea in malena
|
cred ca se putea gasi alt sfarsit .
|
despre Malena putem sa mai vorbim la subiectul "Malena" de la Acum pe ecrane!
|
cred ca cele mai "tampite" finaluri sunt cele la care te astepti, lucru care se intampla cu majoritatea filmelor...
|
he hee...asta cam depinde de inteligenta fiecaruia,nu?
|
Un film distrus de final este "Fight Club".
Incepe genial, idee sublima si ... pac!, baga yankeii o chestie de-aia psihanalista de-a lor, ca nu se pot abtine. Ma enerveaza la culme tendinta asta de a pune totul pe seama unei schizonumastiuce. De ce nu-i lasa pe oameni sa se stalceasca in bataie pentru ca le place, pur si simplu? |
Nu prea este vina celor ce au facut filmul, romanul care sta la baza filmului tot asa se termina.
|
nu v-a placut finalul de la Fight Club?
cred ca daca n-as fi vazut ultimele 10 minute as fi zis ca filmul este o mare tampenie...dar asa...sfarsitul mi-a schimbat total viziunea.... |
Despre Fight Club vreau sa spun ca e unul dintre foarte putinele filme ce nu le-am vazut pana la cap.Am inchis televizorul la faza din avion,cand Brad Pitt incepuse sa spuna despre o conspiratie ceva,intr-un mod complet anapoda si teatral...
Si zau daca inteleg de unde draq atatia fani ai acestui film.Sunt cateva persoane (atat de anormale) incat spun ca e cel mai fain film vazut de ei vreodata!!! |
exact asta am fost tentata sa fac si eu...sa nu-l vad pana la capat!..si as fi gresit extrem de mult!din fericire am fost suficient de rabdatoare si inspirata...
|
1. Scenariul Fight Club-ului mi s-a parut foarte bine gandit asta pt ca intotdeauna rasturnarile de situatie sunt foarte apreciate, de ce? pt ca e o foarte buna solutie de a iesi din banal...cum ar fi fost fight club daca nu ar fi avut altceva decat batai? a movie for primates, don't u think?
2. Un alt sfarsit care m-a impresionat a fost cel de la portocala mecanica: nu am inteles de ce a trebuit sa castige societatea prin constrangerile ei, si nu "the bad guy". A fost interesanta si varianta asta, dar Kubrick ar fi putut sa se desprinda de text la sfarsit... |
Uh, din cate stiu, societatea n-a castigat, la sfarsit eroul a fost confruntat cu niste imagini care l-au adus inapoi pe "calea cea stramba". BTW, Felicitari! :smile:
|
Fight Club a fost o magarie de la inceput pana la sfarsitul pe care nu l-am prins.Si daca voi credeti ca un sfarsit "genial" poate salva tot kktu ala...ehh...asta e!
|
nu crezi ca ar trebui sa vezi mai intai sfarsitul, si sa spui atunci daca intr-adevar filmul a fost sau nu o tampenie?
|
Daca n-as fi stiut de existenta cartii care a stat la baza turnarii "Fight Club" as fi zis ca distinsele fete care au realizat filmul au ramas fara idei de final si au bagat o mica bolmojealo-fonfanealo-balbaiala ca sa interpreteze fiecare cum vrea. Oricum finalul pute!!! asta e parerea mea. Un final lucid ar fi fost mult, mult mai potrivit.
Pariez ca in finalul filmului, cei carora le-au placut acest final, se foiau nelinisti in fotoliu forjandu-si la maxim toti neuronii ca sa inteleaga "ce vrea sa spuna autorul?" Complicatii inutile <font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Opium pe 2002-09-16 00:35 ]</font> |
ricutza,tu crezi ca din cei o mie de prieteni care-i am mari fani ai acestui film (mai ales datorita acestui "genial" sfarsit) nu s-au gasit vreo cativa care sa ma lamureasca...?
|
Lecter: sa-mi caut un anume deget sa ti-l arat, sau ...
sorry, eu asa imi aduc aminte voi revedea sfarsitul filmului cat mai curand |
``imparatul mustelor`` are un final chiar tampit. mi-a placut tot filmul dar finalul mi-a schimbat total parerea despre ce vasusem pana atunci.
|
"Imparatul Mustelor" nu are un final tampit...sunt o groaza de motive pentru care cartea si deci filmul se termina asa...
Un final pe care eu il consider imbecil este cel de la "What Women Want"...bine, ultima parte a filmului e imbecila cu totul dar sfarsitul efectiv intrece orice masura...pacat de inceputul atat de marfa... |
All times are GMT +2. The time now is 04:23. |