Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

chuckyfan 14 Aug 2011 08:06

oare cat va mai dura fanatismul religios in Romania. Acum am vazut stirea cu oamenii care inconjoara manastirea Nicula in genunchi. Oare n-au minte. Mai exact, de unde a aparut obiceiul asta?

Si totusi, daca ar exista o divinitate, cu ce te-ar ajuta daca tu inconjori o manastire in genunchi?

dragonfly_drk 14 Aug 2011 09:00

Chucky, intrebarea ta e atât de stupidă că nici să râd nu pot.:(

mapmatolmzyk 14 Aug 2011 21:34

Sunt sigur ca majoritatea lucrurilor care ma enerveaza pe mine , va enerveaza si pe voi si nu are rost sa le insir (credeti`ma e o lista luuuuuunga )... dar cel mai mult ma enerveaza ca nu le pot schimba.

bremen1980 15 Aug 2011 20:42

Mi-am luat vara asta 8 tricouri +am mai primit altele cadou si vad ca n-am apucat sa port nici macar jumatate .Ma atasez de unul ,si-l port la greu ,se murdareste ,il spal si iarasi il port .Cumpar haine si pe urma doar daca ma obisnuiesc cu ele le port .Cele noi parca ma irita .
Ma gindeam sa-mi cumpar niste tricouri cu imagini din filme dar pe la noi vad ca nu se prea gasesc. Nu vreau chestii gen :''Avatar ,Cars 2 ,Thor '' .Il vreau pe Haneke pe mine ,pe Bunuel ,pe Dreyer sau Bergman .:"> Stie cineva pe unde se vind asemenea minuni ??

danonino 15 Aug 2011 21:03

De ce ai purta tricouri cu numele lor? Cauti sa ii promovezi si ai senzatia ca asta o sa mearga? Sau vrei sa afirmi ca esti elitist intr-un mod ostentativ?

jansic 15 Aug 2011 23:59

Originally Posted by bremen1980:

Mi-am luat vara asta 8 tricouri +am mai primit altele cadou si vad ca n-am apucat sa port nici macar jumatate .Ma atasez de unul ,si-l port la greu ,se murdareste ,il spal si iarasi il port .Cumpar haine si pe urma doar daca ma obisnuiesc cu ele le port .Cele noi parca ma irita .
Ma gindeam sa-mi cumpar niste tricouri cu imagini din filme dar pe la noi vad ca nu se prea gasesc. Nu vreau chestii gen :''Avatar ,Cars 2 ,Thor '' .Il vreau pe Haneke pe mine ,pe Bunuel ,pe Dreyer sau Bergman .:"> Stie cineva pe unde se vind asemenea minuni ??

Nu stiu astfel de magazine, dar iti poti imprima pe tricouri ce imagini vrei tu, in magazinele speciale. Ma indoiesc ca nu stiai de ele :)

iiii 16 Aug 2011 09:32

eu zic sa incerci sa cauti pe site-uri din afara... si poate ai noroc si gasesti

bremen1980 16 Aug 2011 10:35

Originally Posted by danonino:

De ce ai purta tricouri cu numele lor? Cauti sa ii promovezi si ai senzatia ca asta o sa mearga? Sau vrei sa afirmi ca esti elitist intr-un mod ostentativ?

Nu sunt elitist (nefiind un lucru rau sa fii elitist ) ,nici promovare nu are rost sa fac.Degeaba as avea eu un mesaj elitist care sa faca trimitere la o replica celebra din ''Mulholand Drive'' sau din ''Apocalypse Now'' si eu m-as plimba prin Ferentari .N-o sa se prinda nimeni de mesaj .
As vrea un tricou personalizat pentru ca ar fi mai degraba o apropiere mai mare intre printul de pe tricou si mine . In locul unul logo de tipul : ''AMERICAN BOYS 1955'' sau '' Drink Soda'' cred ca ar merge mai bine astea :

Sorin87 18 Aug 2011 07:22

ma enerveaza soferii care nu baga in seama motociclistii si nu ii respecta in trafic:(

iiii 24 Aug 2011 17:00

deci mor de nervi cand vad copilasi cu trandafiri ( trandafiri care nu miros ) care merg din terasa in terasa si incearca sa ii vanda... evident pusi de niste tigani infecti.

ma enerveaza cersetorii agasanti, femeile care vin si pretind ca sunt de nustiu ce ONG, si strang bani pentru copii bolnavi.

Sorin87 25 Aug 2011 09:06

ma enerveaza foarte tare cand politistii care merg bauti la volan si provoaca un accident nu sunt testati cu alcool-testul si pleaca linistit acasa iar un om ce nu detine functia de "politist" in aceeasi situatie are alte reguliX(

chuckyfan 25 Aug 2011 09:23

m-am saturat de caldura asta. in timpul zilei nu se mai poate sta afara, trebuie sa stau inchis in casa.

iiii 30 Aug 2011 11:09

isteria creeata de nunta lu Borcea.

Sorin87 31 Aug 2011 08:43

ma enerveaza cand unii se dau mari cu nunti de milioane de euro de parca nu tot cu doua maini mananca

xerses 01 Sep 2011 07:16

Ma deranjeaza reclamele de pe site-ul acesta care -ti umple monitorul si se tot "plimba" cand vrei sa citesti un articol, sa vezi o fotografie.

iiii 01 Sep 2011 09:40

Originally Posted by xerses:

Ma deranjeaza reclamele de pe site-ul acesta care -ti umple monitorul si se tot "plimba" cand vrei sa citesti un articol, sa vezi o fotografie.

ma, din cate am studiat eu, e Xerxes nu Xerses

danonino 04 Sep 2011 23:03

Originally Posted by xerses:

cine te pune sa te uiti la monitor?

Noroc ca nu te pune nimeni sa te uiti in oglinda, nu ai rezista socului, stomacul mai mult ca sigur da pe afara

Originally Posted by danonino:

Noroc ca nu te pune nimeni sa te uiti in oglinda, nu ai rezista socului, stomacul mai mult ca sigur da pe afara

sunt liber profesionist si am o burta de tractorist

Compensezi tu cu antebratul ala bine lucrat. Doar privind baia putem deduce ca esti perseverent.

Manusa 05 Sep 2011 10:07

danonino, nu stiu ce legatura are ce ai zis tu cu reclamele care apar aiurea. Nu stiu de ce va place sa luati asa, la misto si sa jigniti lumea, nu ca m-ar interesa dar nu vad rostul in toate astea.

Pe fiecare ne enerveaza ceva si iata ca si pe mine ma enerveaza prostia altora :), si nu fac aluzie la ce am scris mai sus.

MariaMona 05 Sep 2011 10:36

Prostia omeneasca ma enerveaza la culme...X( Si cand mai e insotita si de infatuare si de sensibilitate exagerata... i-as da cu ceva in cap la baba aia nebuna cu care am vorbit acu' vreo ora. 10 minute nu mi-am revenit din soc!!! Jesus! Ce complet idioti sunt unii!!:-O

Cristina_ 05 Sep 2011 14:31

Ma enerveaza oamenii care isi vand votul pentru o punga cu ulei si faina.Pe urma se plang 4 ani ca o duc rau.Tipic romanesc.

All times are GMT +2. The time now is 17:34.