![]() |
shadow of the vampire - 8
|
The Machinist 9/10. Acum cateva zile am vazut American Psycho si acum The Machinist:-O
Formidabil Cristian Bale, daca in primul e Narcis in persoana, barbatul fatal aici arata ca un adevarat zombie, sau ca un evreu scapat de la Auschwitz :-S Nu trebuie ratat de nici un fan al filmelor psihologice si nu numai . Momentan .... i just want to sleep(:| (:| (:| |
a clockwork orange - 10
|
Originally Posted by bremen1980:
Bremen, vezi Happy-Go-Lucky (2008), de Mike Leigh. E superb. And funny. |
Originally Posted by Chambord:
|
Colors (1988) cu Robert Duvall si Sean Pean . Bun film 7/10
Am mai vazut New Jersey Drive (1995) 7/10 si Menace II society 8/10. Ambele sunt inspirate din viata de ghetou americana. Mai am pe lista New Jack City si Boyz n the hood B-) |
:)
:)
|
Edge of Darkness
In urma cu o seara am resit sa vad si eu mult asteptatul film cu Mel Gipson. Sincer, ma asteptam la ceva mai bun din partea lui (no offence). Prin acesta productie nu a resusit sa iasa din tipar. E un film ca toate celelate de gen. Acelasi "om al legii" care prin diferite tertipuri reuseste sa ajunga la "sursa raului", in final "binele invinge raul". Nota 7!
|
The Wanderers (1979) 8/10 . O oglinda a anilor '60-'70, cand rock'n rolul era la putere. Geniala bubuiala de pe stadion dintre gasti. B-)
|
If 1968 10
|
Le Voyage du Ballon Rouge (2007)
regia: Hou Hsiao-Hsien cu: Juliette Binoche ![]() "Le Voyage du Ballon Rouge" e primul film in limba franceza al maestrului Hou Hsiao-Hsien si e un tablou sensibil (delicat, simplu, emotionant, poetic) a 3 vieti: a unui copil, a mamei lui si a unei studente la Film. Toti 3 sunt "vegheati" si oglinditi de prezenta unui balon rosu, ca o imensa inima pulsand si cutreierand cerul Parisului. nota: 10 / 10 (esential) |
Bright Star - 9
|
My brother Tom - 10
|
Harold and Maude - 10
|
....
Up in the air : O idee excelenta si totodata una ce apartine de prezent !
|
Heavenly Creatures - 9
|
Ieri am fost într-o pasă proastă, prin urmare m-am uitat la două filme drăguţe [a se citi pentru adolescenţi]: The Sisterhood of The Traveling Pants [2005] şi The Sisterhood of The Traveling Pants 2 [2008]. Destul de multe clişee, pe alocuri banal, de câteva ori, totuşi, m-au amuzat... chiar mi-au prins bine cele două filme. E drăguţ să visezi. :P
Totuşi... nu am înţeles de ce au scris titlul cu un singur l. |
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by Judex:
Îţi dai seama că nu am văzut filmul la care faci referire, da? :P |
Well, it's your next assignment. ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:40. |