![]() |
Multitudinea de mail-uri de la tot felul de dubiosi care-ti ofera x milioane de dolari gratis numai sa le dai niscaiva date personale (:| . Uite'asa un naiv poate afla cum se castiga la loto fara sa participi :))
|
marlania vazuta la mare. nesimtirea vazuta la mare.
|
ma enerveaza ingrozitor Blejnar si as vrea sa fie schimbat din functie
|
Originally Posted by Sorin87:
chiar sunt curioasa sa aflu motivul acestei enervari.nu de alta,dar nu-ti pica asa...tam-nesam pe om.poate este o confuzie... |
Originally Posted by rvn:
mi se pare ca acel om face numai ce crede el ca e bine si nu asculta pe altii, nu stie sa rezolve nici macar el testele ce le-a dat functionarilor dar e "mare om" :-& |
pai,testele nu cred ca le-a conceput el,asa ca nu vad de ce ar trebui sa stie sa le rezolve...
|
totii oamenii din romania . cum a zis si puya ,daca as putea as pune cateva intrebari fiecarui om si care au mai mult de 5 raspunsuri gresite il impusc in cap
|
Aoleu!:))
|
Ia te uita c-a ajuns puya model in societatea asta :).Elenutza lu' tata,daca iti pun eu 5 intrebari si nu stii sa raspunzi ce pot sa-ti fac?
|
Detest faptul că ipocrizia încă mai este răsplătită.
|
hai sa nu ne luam de puya ca sta la mine in cartier da???
|
puya a fost huiduit in vama veche. deci no comment.
in alta ordine de idei, faza cu intrebarile cele 5, parca cheloo a zis-o? :-? |
Originally Posted by Socal:
pfoaaa ne-ai spart :)) si io stau in tara cu adi minune, daa?? |
Quote:
Ba te rog frumos sa ma ierti promit ca nu mai fac...daca promiti si tu sa ma lasi sa traiesc :( |
te iert dak imi vin banii azi, deci roaga-te
|
Nu începeţi cu off-topicul, vă rog. ;)
|
botox !
|
Good-bye's !
|
Originally Posted by Elena1204:
Asta a fost replica lui Cheloo si era vorba de 20 de intrebari. Si nu stiu daca tu ai trece testul. Asta ma enerveaza. |
ahaaaaa.... deci am avut dreptate cand am zis mai sus de chelo :D
|
All times are GMT +2. The time now is 13:31. |