![]() |
Până la urmă înjurăturile sunt acceptate sau cuvintele din aria respectivă? :-?
|
Am si eu o intrebare: asta e un forum de cinema sau de dating?
|
Originally Posted by Judex:
Le reprosez moderatorilor ca lasa elemente gen romaniamare sa populeze acest site care se vrea a fi de cinema. Pentru ca se afiseaza cu ea din gros, il rog sa conspecteze aici pe userul cu tendinte unioniste, poate se calmeaza, e jalnic : http://www.carti-electronice.com/mar...aign=et arget |
Forumul asta a fost infectat cu trolli, analfabeti, retardati, nationalisti de 2 parale si alte specimene neavenite si asta de cind ati dat dezlegare la puncte. Mare greseala, se duce naibii totul... Pacat.
|
Da, ceva s-a intamplat in ultimele saptamani de s-a ajuns la invazia asta de trolli.
|
De exemplu, personajul claudiu-daniel-lugoj, sau cum îl cheamä, inträ, stä câte o orä, timp în care dä iama prin topicuri si posteazä cu o vitezä ametitoare, fix unul pe minut, mesaje de câte-un rând, gen:
cred ca e un film f bun nu lam vazut dar abi-a astept sal vad este cu siguranta o capodopera si ma-i mult decit atat un film bun si chiar foarte reusit mi-e numi prea plac filmele astea ce parere ave-ti de el ...etc. Ieri si azi i-am sters zeci si zeci, deja propun bannarea sumarä. |
nu dati vina pe dvd-uri, pentru ca punctele obtinute din postarile pe forum nu se contorizează. poate unii-s prea prosti ca sa-si dea seama de asta...
|
nu e problema de dvd-uri, e problema de medalii care atat de stralucitoare fiind au zapacit mintile pustanilor. si eu ma trezesc cu add-uri de la toata plebea ... care habar nu stiu cine sunt. probabil in timp se vor plictisi (sau nu), dar treaba asta afecteaza clar calitatea activitatii anumitor useri chiar daca o sporeste. ideea e interesanta, dar se pare ca a avut un efect aiurea.
|
Originally Posted by StefanDo:
|
the big picture zice ca efectul n-a fost deloc aiurea :)
|
categoric ca the big picture e ok, doar the little picture mai scoate cate un specimen prea insistent de inflacarat care face tot felul de chestii pe langa si-n urma caruia incep toti sa injure :) . si pe ansamblu un procent maricel de useri au o activitate fara prea multa calitate da nu cred ca e chiar bai
|
in general gandaceii astia sufera de lipsa de concentrare, asa ca n-o sa faca multi pui pe-aici
|
Am trimis mai multe completari de pagina si nu mi sau dat puncte !!!!
|
atunci ori nu au fost aprobate, ori colegii mei n-au ajuns inca la ele
|
Propun:
1 - să se dea un test de inteligenţă PUBLIC moderatorior, ÎNAINTE de-a fi numiţi oficial, 2 - la primele 3 greşeli consecutive să fie schimbaţi. Revin cu definiţia "greşelii". |
Nu-mi dau seama ce planuri aveti cu forumul asta. Vreti sa ajunga monument de cultura virtuala? Sa devina celebru la nivel mondial? Sa-i creasca faima din gura-n-gura? Sa-l pomeneasca Cristian Tudor Popescu la tv???
Toata aiureala asta cu medalii si puncte plus: "Curios? Intra pe forum! Afli raspuns la orice intrebare legata de film si, in plus, iti faci prieteni cinefili." e ceva f riscant pt nivelul mediu de inteligenta si educatie din Romania, in randul pustilor cu acces la Internet. E ca si cum ai merge (in sate) din poarta-n poarta sa promovezi cititul. Priveam si ma minunam cati "prieteni" are Gloria acaparati. Probabil totul tine de accesari ale site-ului CineMagia, chestie de marketing - > dolarei..cand ai cont pe un site, il vei accesa de 100 de ori mai mult decat in mod normal. Mai ales cand poti scrie O PROSTIE pe un forum si esti aclamat si incurajat sa ramai si sa-ti continui "opera" de distrugere. Am vazut ca inca nu exista un thread "special" dedicat liceenilor. Nu se poate asa ceva! Deschideti unul! Nici un thread al celor trecuti de 35 de ani ce stau acasa..nici unul dedicat femeilor dezamagite de barbati, nici altul pt scriitori suferinzi in dragoste, nici pt clasele generale, nici al regizorilor "in asteptari"...multe minusuri. Atunci va intrebati de ce le sar capacele unora si debiteaza intr-o veselie continua. |
Apropo, ala de mai sus e mesajul nr. 1989 de pe pagina 100. ;)
|
Ba de pe pagina 50.
Depinde de setäri. |
Stiu. Am fost cam dur.
|
Care e faza, eu primesc "cereri de prietenie", = ))))))))) WTF?
|
All times are GMT +2. The time now is 05:45. |