![]() |
Toate ca toate, dar, daca ar veni un tiganoi la voi, nu cred ca ati avea tupeu sa'i intoarceti spatele sau sa'i vorbiti urat, ahaha!
|
Esti tu sigura?
|
Am zis "nu cred", nu "sunt sigura".
|
Ma enerveaza serverele astora de la edu si de la toate facultatile unde se da admitere - pica atunci cand au mai mult de 1000 de vizitatori intr-o ora!!! ~X( X( ~X(
|
romancele vor doar bani
|
Originally Posted by FANELvaloros:
ma enreveaza userii, ca cel citat. Indiferent de site. Ar trebui omorati. |
cand n-am prezervativ si nu e nici un magazin deschis
|
you can always try @nonstop
|
Originally Posted by chuckyfan:
|
Ma irita faptul ca forumul asta a devenit, pentru trolli, un substitut pentru o viata reala. Enchanting, isn't it?
|
ma enerveaza uni soferi in trafic care nu cunosc deloc legislatia dar conduc pe drumurile noastre
|
ca si in cazul lui MJ, acum dupa moartea lui Amy Winehouse, toti au fost cei mai mari fani ai ei
|
A inceput sa ma enerveze, ingrozitor chiar, forumul asta :| Cred ca va parasesc, poate revin in vremuri mai bune cand s-o mai da cu matura si s-or arunca gunoaiele si oi zari ceva mai mult IQ pe aici.
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
Originally Posted by bremen1980:
Forumul a ajuns un loc de dat cu piciorul. Din păcate nu prea mai avem ce învăţa de pe aici, trebuie să ne reorientăm. |
Sunt de acord cu persoanele de mai sus.In special sectiunea Cafenea a devenit un fel de circ.
|
Buna dimineata, soare!
Ce-ati patit? Ce s-a intamplat? |
ma enerveaza foarte mult o colega de grupa care mereu pune intrebari si ma plictiseste
|
Sa iti dea cineva sperante false...
|
Fetele alea frumoase care stau in fata standurilor din supermarketuri.Vrei si tu sa-ti cumperi o pasta de dinti ,o periuta ,un sapun si pustoaicele astea te bat la cap cu tot felul de oferte :-* .Nu e vina acestor Lolite ci a companiilor care le exploateaza. Pai ramai nesplatat pentru ca nu reusesti sa-ti faci loc de ele :(
|
All times are GMT +2. The time now is 15:10. |