![]() |
=)) Ce usor ajung unii la fericire
|
pei.. lucrurile marunte te fac fericit :)
|
crin3l sa sti ca toti oamenii nu pretuiesc sanatatea doar atunci cand sunt bolnavi si sufera isi doresc mai mult ca orice sa fie sanatosi, orice om sanatos poate sa se simta fericit
|
Vreau sa iti spun ca am suferit de chestii mai grave decat de balonare si dupa ce mi-am revenit nu am ajuns la fericire, ci doar poate bucurie, relaxare.
Fericirea este ceva spre care tinzi, dar nu ajungi niciodata (parerea mea). E ca la analiza matematica cand faceai limite care tindeau la infinit (infinit fiind doar un simbol si nu un nr fizic sau real), cam asa mi se pare si mie fericirea si sa imi spui tu ca ai ajuns fericit ca ai scapat de balonare e penibil. Nu vreau sa te jignesc, dar asta e adevarul. |
am vrut sa spun ca in sensul de bucuros ca nu ma mai apasa durerea aceea nu neaparat fericire maxima (cand afli ca ai promovat la un examen important ex.):)
|
Nici cand ai promovat la un examen nu poti sa o numesti fericire.
Acum depinde si de om, dar nu prea cred eu ca ai inteles ce am vrut eu sa zic. |
Originally Posted by crin3l:
Eu as zice ca fericirea e ceva de moment. Si ca sa nu fiu off-topic, sunt... bucuros ca am scapat de un examen cu bine. Ar trebui sa intru la topicul opus pentru ca urmeaza altul, dar nu mai am chef. |
In sfarsit am terminat si eu cu examenele. Cel putin pana in septembrie. <:-P <:-P <:-P
|
Originally Posted by Liviu-:
|
:)) :)) :)) :)) ca bine zici
|
sorine, ai viata perfecta :))) sa ne zici si noua cum, sau unde
|
Imi iau bicla samb, ne vdm off-road. Yuhuuuuuu !
|
este secret ;)
|
am primit o sticla la 2 moka de apa.. nici nush pentru ce. .dar e bine-venita
|
mi-am depasit targhetul la incasari luna asta fata de luna trecuta :)
|
caut fata pentru relatie lunga sau casatorie
|
sunt fericit , in 2 zile intru in concediu.... vama !!!!!!!!!
|
am aer <:-P mai imi trebuie o amazoanca sa imi faca masaj si sunt rege
|
sunt fericit pentru ca in 28 minute intru in concediu, si merg in Vama Veche!!!!!!!!!!!!
ya-ya-ya |
Sunt fericit că în 2 zile iau concediu.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:15. |