![]() |
Originally Posted by Mistah J:
Nu. Mai grav: Mistah Jay! Bula e demodat si n-are accente pisicesti. Plus ca nu e nici naiv ca tine, nici diabolic, ca ai fost si rau, sa recunoastem, ai facut multe rele. Fapte pt care ai fost pedepsit, desigur. Meritai incarcerarea.. Apoi ai fost iertat doar ca nu esti recunoscator. Dar e bine ca te-ai cumintit si nu mai arunci cu petarde pe aici si dai doar cu confetti. Dar si confettiu' asta, eu nu prea-l mai suport, pur si simplu nu mi se pare amuzant.
Originally Posted by keepwalking:
Deci care-i faza cu portile? Nu m-am prins. Nu ma mai intereseaza acest: Mistah Jay. Cred ca pisoiul a rasuflat usurat. Pana la urmatorul "stalker"...:D Cine se ofera? :)) |
Nu-l mai opreste nimeni pe RADU asta ? Se cam lungeste ....
|
Exact asta mă gândeam şi eu... aştept să ajungă la Cafenea! >:)
|
Bai, Neuptolem, ma vad din nou nevoit sa mi te adresez, destul de pasnic.
Spune-ai la un moment dat ca singurul lucru interesant de pe acest forum e Mistah J. Acum o dai in altele, am ajuns la alta concluzie. Ca ai probleme mentale. Numai de la asta puteai sa faci si un scenariu @ Terminator. Care e faza cu tine pana la urma? esti mai glumet de obicei? ca eu ma prind mai greu. Mereu cand vorbesti, o dai in parabole..wtf ? :) |
Radu asta nu e un soi de pseudotroll? Si mai ales ca a aparut o data cu disparitia lui Vlad.
|
Originally Posted by Gospin:
La urma urmei de ce m-ar interesa parerea ta despre mine? Te-am bagat eu in seama? Eu sunt un forumist din generatia de mijloc, care in curand o sa dispara. Tu vad ca esti New-Generation. Vino cu ceva deosebit si afirma-te pe forum fara "ajutorul" meu. Eu am fost un star aici, ce stii tu...dar m-am saturat de vedetism virtual, vreau ca forumul sa mearga si fara mine. Sunt mult mai faine conversatiile din real-life, asta e toata smekeria. Daca te-ai indragostit de forum, eventual te poti imprieteni cu Mistah J. Ti-l "plasez"! |
Omu' scrie scenarii, ar trebui sa aiba ceva in cap, nu? E creativ, si ... foarte visator. In rest... ce parere sa-mi fac despre el? |
Originally Posted by Neuptolem:
la urma urmei, de ce nu te-ar interesa? ce, daca nu ma cheama Neuptolem, trebuie sa ma consideri o mizerie? urat... de ce trebuie neaparat sa vin cu ceva deosebit? just because you say? crezi ca am nevoie de tine sa ma afirm? :-O ai fost un star? eu nu am auzit pe nimeni sa spuna asta, pana acum... ( tocmai tu) Nu m-am indragostit de forum, spre deosebire de tine care esti tot mai activ in ultima perioada. Cat despre Mistah, nu am nimic cu el, nici bine, nici rau nu mi-a facut. de ce te supraevaluezi atat? /:) ps: vedetism virtual... :-/ ? tu ce esti in viata reala? un om neinsemnat? daca esti vedeta doar la modul virtual? |
|
Daca iti place sa pierzi timpu' cel putin fa-o pe timpul tau, nu al meu. Bafta pe forum!:) |
Originally Posted by Neuptolem:
Oricum, nu ai inteles unde vruiam eu sa ajung. Sa ma anunti cand faci scenariul de la Terminator si sa-mi faci cu mana la inmanarea premiilor Oscar! :-& Atunci sa te consideri deaspra forumului, pana atunci, ramai doar... Neuptolem...! ps: nu aveti curaj sa faceti un topic pt. baiatu' asta, sa vedem care il considera star, si care nu B-) ? |
http://www.cinemagia.ro/actori/rob-mariano-29646/ Poza actuala nu e buna, am adaugat eu alta. :)
|
Asta n-are legătură cu moderatorii, ţine de site nu de forum. ;)
|
Da, dar n-am stiut unde sa postez:P.
|
|
Mersi, o sa tin minte. :)
|
În ultima vreme am observat cam mulţi care încalcă regula asta:
Originally Posted by Pitbull:
Ce am reţinut: elena_ciubota horatiu_trand radu_ionascu Radu1711 Niciun avertisment? :-? |
Le-a verificat cineva ipurile?
|
Dar astea sunt la timpul trecut, fantoma forumului inca ma mai urmareste, nu pentru mult timp. Cand plec deschis un party-thread si invit toti userii mai putin pe Gospin. Iar forumul imi va face cadouri sub forma de linkuri, vom bea cate o citronada in fata pc-ului, rontaim alune, dantzuim, fiecare la el acasa. Glumeam!:) PS: Eu am scris 2400 de mesaje, nu ca tine..tu cate ai? Ai ca mine?! Pai vezi ca n-ai!? Sunt mai tare eu! |
Originally Posted by mistah J:
Well!...Am reusit sa il spulber pe alakazam. Il mai tii minte? :) Chiar si pe tine, pe Djinjis, Pauline Kael... |
All times are GMT +2. The time now is 11:56. |