![]() |
Originally Posted by vave:
Dorinta mea e sa ma rezum doar la atat :) |
Ai observat că era doar o sugestie.
On: Changeling, un film mult prea lung pentru răbdarea mea. |
Everybody's fine (2009)
o drama in care De Niro se depaseste iar |
Originally Posted by shade4free:
Plictisitor. M-am amuzat la schimbul de replici: Did you want to see my leg? Want you see mine? - da, aici De Niro se depăşeşte! =)) P.S. Vreau să văd un film foarte bun, dar nu ştiu ce! |
What women want ( 2000 )
Da.... am stat cam mult pana sa-l vad. Excelent. Nu m-a plictisit in nici un moment, nu vruiam sa se mai termine! |
Wise Guys (Baieti destepti), acum, pe ProTv.
cu Danny deVito si Joe Piscopo. l-am vazut de vreo sapte ori pe TCM. cursiv, usor de consumat, o excelenta comedie de sambata seara. |
Public enemies, unde principala atracţie a fost vocea lui Johnny Depp. :D
|
"Punch-Drunk Love"
FUCK ME SIDEWAYS! :-O WHAT THE FUCK WAS THAT!? :-O Auzisem numai de bine despre el dar nu stiam aproape nimic in afara de autor (din a carui opera mai vazusem doar superbul "There Will Be Blood" ) asa ca am primit socul in toata splendoarea lui. Pe asta il avea pe lista "must see soon" - urilor de ceva vreme dar pana la urma l-am abordat in dimineata asta in timp ce ma luptam cu insomnia. Original si surprinzator de la un capat la altul, din toate punctele de vedere. In unele momente de mare efect, accelereaza intr-o viteza de un absurd ce frizeaza suprarealismul de unde franeaza abrupt, intr-un interval de timp infinitezimal, spre un realism amar. Scuzati-mi exprimarea, n-am dormit noaptea trecuta! :)) ... Dar cert e ca e genial filmul. M-a dat pe spate. |
Gainsbourg Vie Heroique.Genial.Pur si simplu genial.Bine facut,bine spus,bine jucat.
|
Originally Posted by Federico:
|
Oh, it's on the list, it's on the list. Si chiar uitasem sa mentionez ca stilul asta de umor oarecum rupt de realitate care acum te trimite cu capul in nori si in cplipa urmatoare iti da drumul, l-am mai intalnit si la celalat Anderson de care imi amintesti, Wes.
|
E o trasatura a Andersonilor. ;)
|
Australia (2008) 7/10
|
Agora, un film pe cât de serios şi poate chiar grav... pe atât de amuzant.
|
The Road - Bun, bun. Un 8.
The Imaginarium of Dr. Parnassus - tot 8. |
The Prestige 8/10
|
ultimul film vazut este Dorian Gray
|
Mama always said life was like a box a chocolates, never know what you're gonna get
Am ajuns si eu astazi in sfarsit sa vad Forrest Gump, imi propusesem de ceva timp sa ii acord atentia cuvenita. E intradevar un film care se urmareste cu sufletul, te tine lipit de scaun pana la final. Este un film care te pune pe ganduri, Forrest Gump este un exemplu de lupta pentru a-ti depasi conditia, de a infrange prejudecatile si de a zdrobi barierele impuse de societate si de cei din jur. Fiecare din noi avem propriile noastre retete, a lui Forrest cea mai buna reteta e aceea de a fugi de necazuri. Dar el nu fuge din lasitate ci pentru ca la asta se pricepe cel mai bine, prin asta reuseste sa dea speranta celor din jur. Asa ca "Run Forrest run!":) B-)
|
My name's Forrest Gump. People call me Forrest Gump
Si am uitat sa specific ca are o coloana sonora remarcabila, Tom Hanks e magnific, ce sa mai e o bijuterie! :D E pacat ca astfel de filme se fac tot mai putine in zilele noastre!
|
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
Cam asta e diferenta dintre filmul ca arta de altadata si filmul industrial de astazi...;) |
All times are GMT +2. The time now is 02:50. |