![]() |
ca azi am iesit in sfarsit sa alerg. pacat ca din 15 minute am alergat maxim 7 si am crezut ca mor. daca reusesc vara asta sa alerg de 3 ori pe saptamana fara sa simt ca ma sufoc sau sa ma doara genunchii sau mijlocul sau orice altceva, o sa fie un mare achievement pentru mine. :D
|
incet incet o sa alergi si mai mult de 15 min daca ai vointa
|
Originally Posted by aaandra.:
|
traiesc cu cele mai frumoase femei din lume:romancele:">
|
Si ele sunt fericite ca traiesc cu cel mai galant barbat din lume: ProView:">
|
Originally Posted by ProView:
Repede, un grepfruit... mare |
Originally Posted by ProView:
|
inseamna ca arabii sunt invidiosi pe noi:))
|
Sunt fericit ca am avut parte de 3 zile pline de entertaiment:)...sporturi...etc. Dar cel mai mult ma bucur ca am invatat aproape perfect water-ski...chiar si daca au fost valuri la greu...mai ramane sa exersez wakeboard saptamana viitoare si apoi poate...sa incerc si mono-ski. Asta dupa ce mai trece febra musculara...:))
O sa uploadez cateva fotografii la "Cum aratam noi blabla" in cateva minute:) |
Sunt fericita pentru ca maine plec in tabara. Scap de ai mei o saptamana. :>
|
Originally Posted by MadaxD:
|
Sincer, nu prea cred ca mai ai loc, toate geamantanele mi-s indesate pana la refuz.
Poate alta data(: |
si cine ti-a dat bani sa te duci in tabara?:|
|
Pai, mi-am cam castigat locul acolo, si n-am platit nimic(:
|
ideea era ca nu tre sa vb urat despre cei care te cresc si-ti dau bani
|
lol, asta e ceva.
scuza-ma, dar habar nu ai cum e viata mea si daca ai mei imi dau bani. |
Sunt fericit pentru ca de azi inainte traiesc cu speranta ca o sa vad numai negatii afirmative aici, pe forum.
|
Am vazut astazi o masina de la Google Maps. E bine ca mai actualizeaza si ei hartile pentru ca la criza asta se inchid magazinele in doua -trei saptamini. Ma uitam pe harta veche de citeva luni si deja jumatate din magazine s-au inchis intre timp.
|
Pot sa stiu si eu de ce mi s'a sters comentariul din acest topic?????????????????
|
am scapat de balonareeeeeeeee :D
|
All times are GMT +2. The time now is 06:11. |