![]() |
It's Complicated (2009). Deci, chiar n-a fost complicat. ;) M-am uitat special pentru actriţa mea preferată: Meryl Streep, cea care-a zâmbit şi râs continuu preţ de... un secol, cât a ţinut filmul ăsta, dându-mi o profundă impresie de falsitate, ipocrizie şi de ce să nu spun tot, de idioţenie! :-& :(
Recomandarea mea: mai bine nu! |
Originally Posted by Gospin:
:)) Paranormal activity .... se tot vorbeste de acest film .... nu am reusit , ce-i drept, sa-l vizionez inca , dar o voi face in scurt timp ! In opinia mea un film horror mai bun decat The Exorcism of Emily Rose nu exista :P si i-am dat acest statut datorita faptului ca nu demonii te infricosheaza ci adevarata fatza a oamenilor ... si puterea de sacrificu de care dispun ! |
Originally Posted by shadowofnight:
|
Originally Posted by Liviu-:
That's funny... Am fost si eu in mana de oameni din sala de atunci. Maine e un alt est-asiatic bun: "Infernal Affairs" . |
Originally Posted by Federico:
Am vazut ca e si chiar as fi vrut sa vin, dar nu-mi permite timpul. Lucrare marti si sesiunea peste o saptamana. Nu e exclus sa vin totusi, dar e foarte putin probabil. Oricum, apreciez mult ideea celor de la The Light Cinema :D |
Tocmai ce-am revazut Shrink (2009), cu un Kevin Spacey ravasit, in rolul unui psihiatru a carui sotie s-a sinucis. Filmul este despre oameni si problemele cu care se confrunta zilnic si care pe unii ii aduc chiar in pragul colapsului psihic. Pe mine m-a prins.
It's all bullshit and then you die. Happiness. Happiness is a word for a feeling. Feelings are rarely understood; in a moment they are quickly forgotten and misremembered. |
The Road(2009).
Mi-a placut, dar mi s-a parut putin prea lung si plictisitor pe alocuri. Nota 8.:D |
The Stepfather - boooooooring
|
The Deaths of Ian Stone (2007).
Bunicel....6 sau 6.5... |
Carrie (1976)
... în vreo două "reprize", că de, nu mi-a ieşit din prima. Sissy Spacek :x :x -------- l.e. Diarios de motocicleta (2004) :x :x :x ideea asta de călătorie prin America Latină mă tentează şi pe mine. :"> |
da, Carrie, excelent.
uluitor de simplu, o idee stravezie, dar, cu toate acestea, cu o tensiune bine gradata. mana de regizor meserias. |
Dangerous Liaisons (1988).
Ce tineri erau toti. Si Uma si Keanu, erau la inceput. John Malkovich e extraordinar. Finalul mi s-a parut grabit, dar in rest, a fost un film excelent. Epigonul sau, Cruel Intentions, e parca totusi mai faimos, desi nu la fel de valoros. "It's beyond my control"... dementiala acea scena. |
Cruel intentions e mai pt teenagers, asa. imi aduc aminte in liceu ca eram moarte toate dupa baiatul ala frumos, am uitat cum il cheama. Coloana sonora insa uleaza, o stiu si acum, in ordine apoape: erau Fatboy Slim, Placebo, Skunk Anansie etc
|
Varianta Milos Forman mi s-a parut cea mai reusita...
|
N-am vazut Valmont. Nici DL n-as fi vazut daca nu-l dadeau pe TCM.
|
Valmont e un film foarte siret :> DL e mai fidel ca ecranizare insa.
|
The ugly truth ..o comedie destul de reusita
|
The Fountain, un film psihedelic care te invata sa accepti ceea ce nu poate fi schimbat, precum moartea...
|
Originally Posted by SoX:
Dacă vrei să dezvolţi, aici. |
An American Crime (2007)
http://www.imdb.com/title/tt0802948/ Pffff, greu de suportat acest film, cine a vazut Martyrs stie ce spun. Bine, acolo violenta avea alt scop, alta motivatie. Acesta nu e un film horror, insa provoaca oroare. Il releva perfect pe omul salbatic, lipsit de orice dram de compasiune fata de semeni. Intr-adevar, un film soc. |
All times are GMT +2. The time now is 22:41. |