Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

Dragomara 31 Jan 2010 09:12

It's Complicated (2009). Deci, chiar n-a fost complicat. ;) M-am uitat special pentru actriţa mea preferată: Meryl Streep, cea care-a zâmbit şi râs continuu preţ de... un secol, cât a ţinut filmul ăsta, dându-mi o profundă impresie de falsitate, ipocrizie şi de ce să nu spun tot, de idioţenie! :-& :(
Recomandarea mea: mai bine nu!

Medicate 31 Jan 2010 13:13

Originally Posted by Gospin:

The Exorcism of Emily Rose (2005)
Inca de la inceput, filmul iti da o senzatie aparte. Muzica a fost bine aleasa. Insa nu pot spune ca m-am speriat... poate la unele faze mai tresaream, pe tot parcursul filmului am asteptat ceva sa ma surprinda, dar nimic. Poate doar anumite dialoguri mi-au dat de gandit... Tenta religioasa este si ea prezenta, recunosc am descoperit lucruri pe cae nu le stiam inaine, cum ar fi ca ora 3 este ora cand demonii se dezlantuie pe pamant :). Deci, Paranormal Activity ramane in continuare cel mai bun horror vazut in ultimul timp!

:)) Paranormal activity .... se tot vorbeste de acest film .... nu am reusit , ce-i drept, sa-l vizionez inca , dar o voi face in scurt timp ! In opinia mea un film horror mai bun decat The Exorcism of Emily Rose nu exista :P si i-am dat acest statut datorita faptului ca nu demonii te infricosheaza ci adevarata fatza a oamenilor ... si puterea de sacrificu de care dispun !

miercuri 31 Jan 2010 14:18

Originally Posted by shadowofnight:

The Lovely Bones.

Asa o varza mi s-a parut The Lovely Bones. Cartea nu e excelente, dar merita o ecranizare mai decenta.

Federico 31 Jan 2010 14:40

Originally Posted by Liviu-:

Am avut o bucurie mare acum vreo 3 sapt insa, cand l-am putut vedea la cinema :x

That's funny... Am fost si eu in mana de oameni din sala de atunci. Maine e un alt est-asiatic bun: "Infernal Affairs" .

Liviu- 31 Jan 2010 14:48

Originally Posted by Federico:

Originally Posted by Liviu-:

Am avut o bucurie mare acum vreo 3 sapt insa, cand l-am putut vedea la cinema :x

That's funny... Am fost si eu in mana de oameni din sala de atunci. Maine e un alt est-asiatic bun: "Infernal Affairs" .

Am vazut ca e si chiar as fi vrut sa vin, dar nu-mi permite timpul. Lucrare marti si sesiunea peste o saptamana. Nu e exclus sa vin totusi, dar e foarte putin probabil. Oricum, apreciez mult ideea celor de la The Light Cinema :D

omudindulap 31 Jan 2010 16:14

Tocmai ce-am revazut Shrink (2009), cu un Kevin Spacey ravasit, in rolul unui psihiatru a carui sotie s-a sinucis. Filmul este despre oameni si problemele cu care se confrunta zilnic si care pe unii ii aduc chiar in pragul colapsului psihic. Pe mine m-a prins.

It's all bullshit and then you die.

Happiness. Happiness is a word for a feeling. Feelings are rarely understood; in a moment they are quickly forgotten and misremembered.

shadowofnight 31 Jan 2010 21:41

The Road(2009).
Mi-a placut, dar mi s-a parut putin prea lung si plictisitor pe alocuri. Nota 8.:D

NimeniAltu2k9 01 Feb 2010 14:58

The Stepfather - boooooooring

shadowofnight 01 Feb 2010 22:14

The Deaths of Ian Stone (2007).
Bunicel....6 sau 6.5...

Dragomara 01 Feb 2010 23:01

Carrie (1976)

... în vreo două "reprize", că de, nu mi-a ieşit din prima. Sissy Spacek :x :x
--------
l.e. Diarios de motocicleta (2004) :x :x :x
ideea asta de călătorie prin America Latină mă tentează şi pe mine. :">

keepwalking 01 Feb 2010 23:21

da, Carrie, excelent.
uluitor de simplu, o idee stravezie, dar, cu toate acestea, cu o tensiune bine gradata.
mana de regizor meserias.

marius_em 02 Feb 2010 12:49

Dangerous Liaisons (1988).
Ce tineri erau toti. Si Uma si Keanu, erau la inceput. John Malkovich e extraordinar.
Finalul mi s-a parut grabit, dar in rest, a fost un film excelent. Epigonul sau, Cruel Intentions, e parca totusi mai faimos, desi nu la fel de valoros.
"It's beyond my control"... dementiala acea scena.

illotempore2002 02 Feb 2010 13:01

Cruel intentions e mai pt teenagers, asa. imi aduc aminte in liceu ca eram moarte toate dupa baiatul ala frumos, am uitat cum il cheama. Coloana sonora insa uleaza, o stiu si acum, in ordine apoape: erau Fatboy Slim, Placebo, Skunk Anansie etc

Windom 02 Feb 2010 13:04

Varianta Milos Forman mi s-a parut cea mai reusita...

marius_em 02 Feb 2010 13:16

N-am vazut Valmont. Nici DL n-as fi vazut daca nu-l dadeau pe TCM.

miercuri 02 Feb 2010 15:13

Valmont e un film foarte siret :> DL e mai fidel ca ecranizare insa.

NmpN 03 Feb 2010 17:56

The ugly truth ..o comedie destul de reusita

SoX 06 Feb 2010 14:55

The Fountain, un film psihedelic care te invata sa accepti ceea ce nu poate fi schimbat, precum moartea...

vave 06 Feb 2010 15:18

Originally Posted by SoX:

The Fountain, un film psihedelic care te invata sa accepti ceea ce nu poate fi schimbat, precum moartea...

Dacă vrei să dezvolţi, aici.

omudindulap 06 Feb 2010 16:17

An American Crime (2007)

http://www.imdb.com/title/tt0802948/

Pffff, greu de suportat acest film, cine a vazut Martyrs stie ce spun. Bine, acolo violenta avea alt scop, alta motivatie. Acesta nu e un film horror, insa provoaca oroare. Il releva perfect pe omul salbatic, lipsit de orice dram de compasiune fata de semeni. Intr-adevar, un film soc.

All times are GMT +2. The time now is 22:41.