![]() |
Partea cu "vreau sa am castigul meu personal" mi-a amintit de un clip =)) ...Difference between men and women...daca n-ai rabdare sa-l vezi pe tot, desi merita :)), sari la 3:10.
|
Tu razi dar trebuie sa imi dai dreptate:)) Tu nu vrei sa ai castigul tau personal? Sau poate deja il ai.
|
Originally Posted by Cristina_:
:)) E normal si firesc ca barbatii sa ocupe un loc de munca...eu unul lucrez si m-am mutat de acasa de la 19 ani. Insa o femeie cu un "castig personal"...nu se poate spune ca a devenit inca o regula in cuplu. |
tu vb de romania?:))
mama ta n-a avut salariu? |
greu de tot pentru un student care termina facultatea sa isi gaseasca un loc de munca acum. eu m-am angajat tot la 19 ani dar stau la casa cu parintii prin 2008 cand erau totusi locuri de munca, acum e altfel...in sensul rau nu bun
|
Originally Posted by danonino:
Ani?:)) Are doar cateva luni.Sambata am primit-o. |
ce dragut e cainele:X
si al meu e tot asa, doar ca in miniatura:) |
ma tund ! yey :))
|
astazi am luat salarul si este mai mare decat luna trecuta :-* :-bd <:-P
|
Sunt cel mai fericit om de pe Pamant!!!!!!!!!!!!!! Azi a aparut in sfarsit filmul Sweatshop Uncut Bluray!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Originally Posted by Socal:
Socal aka Tarzan :)) |
:-* |
Sunt fericita pentru ca am scapat de licenta!! Mi'am luat o grija de pe cap!!#:-S
|
Originally Posted by FreakDoll:
|
10. Am eu fata de alta nota?:D :))
Mersi!:P |
:)) nici nu ne cunoastem si ne luam de par? |
pentru ca am ajuns in top 100:)
|
Sunt fericit ca am reusit sa imi iau 2 zile complet libere si ca in cateva minute imi iau "zborul" spre Snagov pentru 1-2 zile. Soare, apa, gratare, muzica, bere...etc etc etc0
Dar mai ales de-abia astept alte noi incercari de schi nautic si wakeboard...data trecuta am schiopatat 2-3 zile, dar daca reusesc sa ma intorc intreg, numai bine:D |
iauzi ce burghezie urmeaza ... :D
|
sunt langa iubirea mea :-*
|
All times are GMT +2. The time now is 08:41. |