Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

StefanDo 19 Mar 2010 18:30

daca nu ai acordul, renunta ;)

pipes 19 Mar 2010 18:37

Sa dezvolt subiectul cu existenta unui precedent? Nu. Inca nu ma intereseaza asa de mult subiectul.
Sa renunt? Nici nu am inceput ceva ca sa pot renunta.
In concluzie constiinta mea + opinie de moderator = un rezultat conventional corect

illotempore2002 21 Mar 2010 09:45

e Halebardul, a zis ieri sau alaltaieri "pana nu ma baneaza astia iara"

illotempore2002 21 Mar 2010 09:53

Hihi, stai s-o intreb pe maica-mea, iti dau pm.

Pitbull 21 Mar 2010 10:11

Originally Posted by illotempore2002:

e Halebardul, a zis ieri sau alaltaieri "pana nu ma baneaza astia iara"

S-ar putea si sä se fi referit la bannarea userului DanT (suspectat de a fi fost o clonä a Halebardului). Deci, teoretic cel putin, poate fi oricare dintre ei doi.

illotempore2002 22 Mar 2010 20:23

Ba da, era halebardul care mi-a scris pe Facebook (cine mama dracu i-o fi spus contul meu, sa-l futa cainii pe ala sau pe aia), dupa ce si-a creat un user nou chiar in seara asta, ca sa-mi trimita mie mesajul de amenintare cum ca sa nu il mai deconspir si sa va la pe voi toti sa va aberati :|

Asa ca StefanDo, il poti bana pe userul ala agarici, am uitat cum il cheama.

Dragomara 22 Mar 2010 20:31

Dragă, nu te supăra pe mine, dar azi eşti un pic cam decalată, în sensul de rămasă-n urmă cu "noutăţile"! :P Ştim că este Halebardu, şi da, este iar pentru câteva ore, bannat. Citeşte la "Copy/ paste-uri, aberaţii" ce "convingător" a reuşit să fie mult prea onestul Halebardu.

illotempore2002 22 Mar 2010 20:32

Ei, asta inseamna ca intr-adevar, sunt in urma!
:-O
Ce ne facem?

Dragomara 22 Mar 2010 20:34

Ei, asta inseamna ca intr-adevar, sunt in urma!
:-O
Ce ne facem?

Putem face schimb de amici paranoici, ce zici?! :P
Garantez originalitatea alor mei. :D

Dragomara 22 Mar 2010 21:08

Originally Posted by Mistah J:

Bueeeeiii, dacă Cinemagia ignoră complet insistenţele utilizatorilor de a crea o secţiune dedicată altor arte, o să-mi fac şi eu forum. Aştept să treacă sărbătorile şi mă pun pe treabă... :D

Oh, da, ca să vb tu cu tine însuţi. :P

illotempore2002 23 Mar 2010 13:54

Deci dobitocul de Halebardul ma exaspereaza cu mesaje pe facebook, doamne ce idiot e, incercand sam covinga ca nu el e DanT, ca si cum l-as fi intrebat eu vreodata sau m-ar f interesat subiectul. Doamne, ce milog, si ma implora sa nu mai zic pe forum ca el e danT. Mai mare rusinea, ditamai omul cu nevasta acasa sta toata ziua pe forumuri si-si face conturi pe facebook ca sa exaspereze userii cu mesaje.

Pitbull 23 Mar 2010 14:10

Illo scumpä si dragä, ce putem face noi, moderatorii de-aici, (adicä Gloria, Stefan... eu, tu... si-o umbrelä), apropo de stalkingul labehardicesc pe Facebook? Ba mai mult - pe cine intereseazä spârcâielile astea...?
Mai bine vezi cä te-am rugat ceva la tine-n Iconoclast, si dacä nu dai curs, atunci da - se va pune de-un "repros pentru o moderatoare"!

illotempore2002 23 Mar 2010 14:19

:-*

Imediat mut!

Pitbull 23 Mar 2010 14:31

...la marfacie? ;)

Dragomara 23 Mar 2010 17:13

Deci dobitocul de Halebardul ma exaspereaza cu mesaje pe facebook, doamne ce idiot e, incercand sam covinga ca nu el e DanT, ca si cum l-as fi intrebat eu vreodata sau m-ar f interesat subiectul. Doamne, ce milog, si ma implora sa nu mai zic pe forum ca el e danT. Mai mare rusinea, ditamai omul cu nevasta acasa sta toata ziua pe forumuri si-si face conturi pe facebook ca sa exaspereze userii cu mesaje.

Of. Vroiam doar să mai spun că eu sunt de părerea că nu trebuie să judeci omul după prima reacţie CARE NU-ŢI PLACE, că fiecare dintre noi merită încă o şansă, şi încă o şansă, că vrem cu toţii acelaşi lucru, şi anume să fim înţeleşi, apreciaţi şi iubiţi pentru ceea ce suntem, AŞA CUM SUNTEM. Întotdeauna e ceva de respectat şi iubit în fiecare, şi noi înşine suntem singurii vinovaţi când că nu găsim, sau NU VREM să vedem asta în ceilalţi.

Aş vrea să cred că nu am nimic să-mi reproşez, singurul lucru cert pe care-l pot spune e faptul că am făcut aproape totul pentru a-mi face o părere cât mai obiectivă despre cei care mi-au stârnit interesul. Sunt mândră de mine însămi că am investit toată încrederea în oameni care nu au făcut decât să mă dezamăgească iar, şi iar, şi iar. Mâine aş face-o din nou. Evident, cu alţii. Nu m-aş fi putut suporta dacă ar fi fost pe dos.

Spunea cineva aici că femeile îşi fac un merit din a deveni martire (uneori numai ale celor pe care cred că-i iubesc, soţi, copii, etc.) nu e uşor să-ţi înduri propria-ţi suferinţă, darmite pe-a altora! Poate că asta este adevărata dragoste. NU ştiu. Ceea ce ştiu sigur e faptul că nu ai voie să faci pe nimeni să sufere; după asta nu poţi merge mai departe, oricât ai încerca.

No, sunt foarte dezamăgită de Halebardu; şi cu toate că am cel mai pronunţat simţ al umorului (dintre conoscuţii mei, încă în viaţă, :P) sunt câteva aspecte peste care chiar nu pot trece.

illotempore2002 23 Mar 2010 19:18

Si sa stii ca m-a luat si pe messenger, exact cum te-a luat pe tine. Nici nu stiu cum si-a permis sa intre in lista mea de mess si sa converseze cu mine!

buticut 24 Mar 2010 13:31

Cine te-a pus sa-i dai add :P? Eu pe mess dau ignore tuturor necunoscutilor sau dusmanilor >:), oricum la cat de des stau eu pe mess, de abia ma prinzi .Vezi partea buna a lucrurilor...daca sta toata ziua pe forumuri, nu prea are timp sa ii puna coarne sotiei. Cea mai buna arma e ignoranta, trust me, I've been there.Nu-l mai baga in seama si gata...in cele din urma o sa se sature.

pipes 24 Mar 2010 13:33

cum le zici tu ca o fata mare.... :))

Dragomara 24 Mar 2010 15:53

Originally Posted by buticut:

Cea mai buna arma e ignoranta, trust me, I've been there.

@buticut - ignorarea, dragă! Ignoranţa e cu totul altă mâncare de peşte! ;)

Dragomara 24 Mar 2010 16:11

Să vi-l prezint pe Halebardu, da'să nu ziceţi că mi-s paranoică! :P

http://www.cinemagia.ro/club/profil/WhoamIT/

All times are GMT +2. The time now is 22:22.