![]() |
daca nu ai acordul, renunta ;)
|
Sa dezvolt subiectul cu existenta unui precedent? Nu. Inca nu ma intereseaza asa de mult subiectul.
Sa renunt? Nici nu am inceput ceva ca sa pot renunta. In concluzie constiinta mea + opinie de moderator = un rezultat conventional corect |
e Halebardul, a zis ieri sau alaltaieri "pana nu ma baneaza astia iara"
|
Hihi, stai s-o intreb pe maica-mea, iti dau pm.
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
Ba da, era halebardul care mi-a scris pe Facebook (cine mama dracu i-o fi spus contul meu, sa-l futa cainii pe ala sau pe aia), dupa ce si-a creat un user nou chiar in seara asta, ca sa-mi trimita mie mesajul de amenintare cum ca sa nu il mai deconspir si sa va la pe voi toti sa va aberati :|
Asa ca StefanDo, il poti bana pe userul ala agarici, am uitat cum il cheama. |
Dragă, nu te supăra pe mine, dar azi eşti un pic cam decalată, în sensul de rămasă-n urmă cu "noutăţile"! :P Ştim că este Halebardu, şi da, este iar pentru câteva ore, bannat. Citeşte la "Copy/ paste-uri, aberaţii" ce "convingător" a reuşit să fie mult prea onestul Halebardu.
|
Ei, asta inseamna ca intr-adevar, sunt in urma!
:-O Ce ne facem? |
Garantez originalitatea alor mei. :D |
Originally Posted by Mistah J:
|
Deci dobitocul de Halebardul ma exaspereaza cu mesaje pe facebook, doamne ce idiot e, incercand sam covinga ca nu el e DanT, ca si cum l-as fi intrebat eu vreodata sau m-ar f interesat subiectul. Doamne, ce milog, si ma implora sa nu mai zic pe forum ca el e danT. Mai mare rusinea, ditamai omul cu nevasta acasa sta toata ziua pe forumuri si-si face conturi pe facebook ca sa exaspereze userii cu mesaje.
|
Illo scumpä si dragä, ce putem face noi, moderatorii de-aici, (adicä Gloria, Stefan... eu, tu... si-o umbrelä), apropo de stalkingul labehardicesc pe Facebook? Ba mai mult - pe cine intereseazä spârcâielile astea...?
Mai bine vezi cä te-am rugat ceva la tine-n Iconoclast, si dacä nu dai curs, atunci da - se va pune de-un "repros pentru o moderatoare"! |
:-*
Imediat mut! |
...la marfacie? ;)
|
Aş vrea să cred că nu am nimic să-mi reproşez, singurul lucru cert pe care-l pot spune e faptul că am făcut aproape totul pentru a-mi face o părere cât mai obiectivă despre cei care mi-au stârnit interesul. Sunt mândră de mine însămi că am investit toată încrederea în oameni care nu au făcut decât să mă dezamăgească iar, şi iar, şi iar. Mâine aş face-o din nou. Evident, cu alţii. Nu m-aş fi putut suporta dacă ar fi fost pe dos. Spunea cineva aici că femeile îşi fac un merit din a deveni martire (uneori numai ale celor pe care cred că-i iubesc, soţi, copii, etc.) nu e uşor să-ţi înduri propria-ţi suferinţă, darmite pe-a altora! Poate că asta este adevărata dragoste. NU ştiu. Ceea ce ştiu sigur e faptul că nu ai voie să faci pe nimeni să sufere; după asta nu poţi merge mai departe, oricât ai încerca. No, sunt foarte dezamăgită de Halebardu; şi cu toate că am cel mai pronunţat simţ al umorului (dintre conoscuţii mei, încă în viaţă, :P) sunt câteva aspecte peste care chiar nu pot trece. |
Si sa stii ca m-a luat si pe messenger, exact cum te-a luat pe tine. Nici nu stiu cum si-a permis sa intre in lista mea de mess si sa converseze cu mine!
|
Cine te-a pus sa-i dai add :P? Eu pe mess dau ignore tuturor necunoscutilor sau dusmanilor >:), oricum la cat de des stau eu pe mess, de abia ma prinzi .Vezi partea buna a lucrurilor...daca sta toata ziua pe forumuri, nu prea are timp sa ii puna coarne sotiei. Cea mai buna arma e ignoranta, trust me, I've been there.Nu-l mai baga in seama si gata...in cele din urma o sa se sature. |
cum le zici tu ca o fata mare.... :))
|
Originally Posted by buticut:
|
Să vi-l prezint pe Halebardu, da'să nu ziceţi că mi-s paranoică! :P
http://www.cinemagia.ro/club/profil/WhoamIT/ |
All times are GMT +2. The time now is 22:22. |