![]() |
MSN
Bleontz sau Vali Uritescu? |
Bleontz...il ador :love: mi se pare genial.
morometii vol 1 sau morometii vol 2? |
Hmm... Hai doiu'.
Preda sau Barbu? |
nu pot sa tac...este adevarat ca volumul 2 este o victorie a lui preda insa este total detasat de volumul 1...pare alta carte...whateva este opinia ta:D
barbu a fost un matematician si a incercat sa se lupte in proza si poezii cu colegul sau de facultate si dupa parerea mea operele lui nu au nicio noima :sleep: asa ca aleg preda..un mare scriitor... revenge of the nerds sau grease? |
Pitbull cred ca se referea la Eugen Barbu. Nu comentez naivitatile scrise despre Ion Barbu.
|
pitbull spune ca te refereai la i barbu.
cu toate ca sunt naivitati criticii au fost foarte darnici in ceea ce il priceste pe i barbu. |
Cum sä mä refer la Ion Barbu? :? Ce-are el cu Marin Preda? Comparäm portocale cu mandarine? :huh: La sfârsitul secolului trecut, tocmai asta era controversa (inclusiv la noi în liceu, la Sava), care e mai mare ca prozator: Marin Preda, sau Eugen Barbu? (Evident, eu eram pro-Preda).
Pe Ion Barbu l-as compara, la modul serios, cu oricare dintre cvasi-egalii lui - cei mai mari (cinci) poeti români ai secolului XX: Tudor Arghezi, Ion Barbu, Lucian Blaga, George Bacovia, Vasile Voiculescu - sau, dacä-l includem si pe Eminescu, cei mai mari (sase) poeti români ai tuturor timpurilor. Asa cä: Marin Sorescu, sau Nichita Stänescu? |
intradevar este foarte greu sa aleg intre cei 2 :P cu toate ca sorescu este mai apreciat in lit universala il aleg pe nichita stanescu un mare inventator lingvistic si poetic.
paris sau venetia? |
Paris !
Meet the Fockers sau Analyze This ? |
Analyze This.
Dragoste intensa sau sex de nota 10? |
Dragoste intensa logic;))
tiriac sau nastase? |
Nastase
Tudor Chirila sau mama lui? |
Tudor Chirila(imi place foarte mult vama)
sapanta sau bellu? :lol: |
Sapanta,dulce ironie :)
Fellini sau Antonioni? |
Federico Fellini,unul din marii cineasti autobiografici.
Victor Fleming sau Francis Ford Coppola? |
Francis Ford Coppola pentru productia filmului The Good Shepherd
Cupluri doar in scenarii Leonardo DiCaprio si Kate Winslet(Titanic) SAU Nicole Kidman si Hugh Jackman(Australia) |
cuplul din Titanic bineinteles.
Chicago sau Dreamgirls? |
Dreamgirls.
Raise Your Voice sau Hight School Musical 1 |
niciunul:P
hm1 este un rebut si raise yor voice o porkarie fara actori de valoare :P a walk to remember sau the notebook? |
Pentru Rachel McAdams aleg The Notebook
Amanda Bynes-roluri: Sidney White sau What a Girl Wants 8) 8) |
All times are GMT +2. The time now is 07:46. |