![]() |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
http://www.cinemagia.ro/filme/bruno-27360/
comentariile legate ce acest film de pe cinemagia. oare chiar suntem cea mai tampita natiune existenta? Sau ne-a prostit biserica. |
Romanul asta de dupa revolutie profita foarte mult de dreptul la exprimare,dar uita un lucru ca pentru a face o afirmatie trebuie sa o justifice cu argumente solide. :-?
|
ma enerveaza grav tare urmatoarele aspecte:
1. garoii care put in ratb. 2.garoii care coupa locuri in ratb , si nu valideaza cardul. 3.ma enerveaza proastele care defileaza pe tocuri inalte pe caldaramu din Lipscani si merg stramb. 4.berea de la terasa, care se incalzeste in 10 minute. 5. isteria care a fost cu marele meci de box alu' Bute, unde spiritul romanului de mare boxer a renascut dupa o mare mediatizare. |
doamne, deci nu-mi vine sa cred. oare chiar asa o natie de ratardati suntem?
cititi comentariile. http://www.cinemagia.ro/filme/machete-43107/ cica-i low budgt, si a avut efecte de to Ca****L. Oare nu asta s-a vrut a fi? N-ai cu cine, n-ai cu cine. |
nu ti se pare, chiar avem o populatie de retarzi (nu generalizez, dar sunt multi in cauza ;) )
|
@chuckyfane , m-am benoclat pe acolo si doar cativa zic ca e o capodopera. in rest si mie mi s-a parut un mare cacat de film. daca lumea atat intelege.. asta e nivelul.
|
Originally Posted by iiii:
n-am probleme cu cei care zic ca-i de cacat, dar aduc argumente. Ma enerveaza aia care se iau dupa altii, care s-aul luat dupa altii si tot asa. |
inteleg. dar spiritul de turma e spiritul de turma. bag mana in foc ca jumatate de acolo au zis ca e o prostie dupa ce au vazut traileru. eu zic ca e o prostie , si consider ca e o pierdere de vreme, dar asta e alta poveste.
|
Nu am nimic cu genul asta de filme precum Machete dar chiar n-a fost atat de amuzant pe cat parea si nici actiunea n-a fost grozava (chiar si pentru un film grindhouse).Mai mult mi-a placut Hobo with a shotgun dar asa e,efectul de turma isi pune amprenta asupra oamenilor chiar fara sa vada filmul.Daca zice cutarescu ca l-a vazut si e prost filmul restul nu o sa-l mai vada.
|
Hobo with a Shotgun intr-adevar a fost peste Machete, si ca actiune si ca tot.
|
Sa-mi bag pula in curul lu` Winnie de plus si in reclama voastra.Am apasat pe butonul INCHIDE de 50 de ori si nu s-a intamplat absolut nimic.Sa ma cac pe reclamele voastre baaaa.
|
=)) =)) =)) =)) ciudat, si mie mi s-a intamplat la fel, imi venea sa sparg calculatoru`, da` noroc ca mi-am dat seama ca nu-i el de vina saracu`.....
|
Really ... si cum ti`ai dat seama ca nu era el de vina?
|
Originally Posted by redmen:
|
Aa ... ok.
|
nu inteleg cum naiba unii oameni put in 41 si dimineata cand se duc la munca....
|
Originally Posted by iiii:
|
Originally Posted by rvn:
42 nu duce bine. |
Incearca 21 .De la Obor spre capat faci infarct de la miros. Caldura +tigani + santieristi = Smells Like Teen Spirit .
|
All times are GMT +2. The time now is 14:06. |