![]() |
chestia e ca, imediat ce a fost bannat DanT, a aparut si halebardul.
asa ca, din intamplare. :D ce promptitudine, nu? ori sta si ne monitorizeaza non-stop, ori isi petrece dupa amiezele impreuna cu DanT la calculator. |
Halebardul si prietenul sau imaginar DanT! Demni de Casa Foster :P
|
Am si eu o curiozitate, SoX. Ce stii tu despre Halebardul? Vad ca ai contul din noiembrie 2009. De ce atata inversunare?
|
Originally Posted by corinka:
PS: aaa... că era să ratez ocazia: SoX ştie exact ceea ce ştii tu despre "incidentele" mele cu ALS, mă refer la cele la care n-ai fost prezentă dar ţi-ai tot permis să dezbaţi. :D PS1: fii pe pace, io chiar nu m-am supărat, deoarece "cei care ştiu nu VORBESC, cei care vorbesc nu ştiu" - Lao Tseu :P. |
Cu toate ca am contul din noiembrie 2009 stiu de site si de forumul asta de 6 ani. Si cunosc miscarile pe aici de multa vreme. Am inceput sa postez foarte tarziu pe acest forum deoarece am asteptat sa se racoreasca atmosfera de pe aici. Dupa bannarea lui halebard si Pauline hopa si eu pe aici. ;) Din pacate nu prea l-am prins pe redmen, cred ca i s-a acrit si lui... Dar ma multumesc cu Pitbull, Windom si co.
Si nu in ultimul rand m-a facut sa-mi racesc gura cu un prieten imaginar :P |
stie de forum de 6 ani.......... genial!
|
Originally Posted by pipes:
Nu ştiu cum de mi-l amintesc io!! :P |
Originally Posted by Dragomara:
N-am dezbatut nimic din ce n-am citit. |
Originally Posted by corinka:
În ceea ce mă priveşte ori n-ai citit nimic, ori n-ai înţeles nimic, şi asta legat strict de incidentele cu ALS. Când am să am ceva timp am să-ţi caut postările în care ai comentat în necunoştinţă de cauză. Repet chestia asta nu mă deranjează, atâta vreme cât nu le-o atribui NUMAI celorlalţi. |
Originally Posted by keepwalking:
=)) |
Comportamentul SUPEROBIECTIV =)) =)) =)) al lui Windom de pe topicul "arta gătitului". Mă văd nevoită să recunosc că tipul este simpatic, însă un pic lipsit de discernământ. No, asta e, mulţi privesc, însă foarte puţini pricep, asimilează şi aplică. În ceea ce mă priveşte înţeleg că iar m-am înşelat. :D
Sugestie: Ce-ar fi să încercăm şi ceva moderatori moldoveni, eventual din Republica Moldova?! |
dragomara, tu mananci blugi?
|
Reproşul meu: ŞtefanDo este OFF-TOPIC!
Originally Posted by StefanDo:
PS: vezi că eşti off-topic pe acest topic! Deci iar mă văd nevoită să te reclam. :D =)) =)) |
am apreciat efortul eroic al anemonei de a reveni on-topic, deci gata cu mutarile
|
You win, again! X_X |
cu atat mai agresiva cu cat stii ca n-ai dreptate, las-o balta
|
ŞtefanDo iar este off-topic, subiectiv, egoist şi lipsit de discernământ
PS: ăăăă... fă ceva, că iar eşti off-topic! :( |
Nu e repros, ci o intrebare legata de conduita mea ca utilizator de forum Cinemagia.
Pot face publice unele PM-uri (pe care le consider geniale) fara sa incalc vreo regula scrisa/nescrisa a acestui forum? Constiinta imi spune NU, dar, parca, as strange si asterne pe fond alb cu litere negre o suma de astfel de pilde private.... :) Va multumesc anticipat. |
numai cu acordul expeditorului si daca sunt relevante pentru forum
|
acord nu o sa ma veci......
ar fi relevante pentru un topic de "perle" sau de exprimari cel putin interesante....... momentan - lasam stand-by (mai strang cugete si simtiri cat se poate de originale....) :) multumesc pentru informare. a domani! |
All times are GMT +2. The time now is 17:25. |