![]() |
Dizeratie, nu dezer(t)atie.
Zi-i, Irinucä: la ce îti sfruti dizeratia? |
MASTER
ma ajutati sa ii pun un titlu?uite vreau ceva gen dar nu stiu cum sa fac mai sumar eu am numit-o asa poate maiare nevoie de putina modificare su materiale daca aveti idee pentru un titlu mai esential si sumar saimi ziceti O VIATA MAI BUNA MAI LUNGA SI MAI SANATOASA - DIAGNOSTICAREA CORECTA SI USOARA TRATAREA EFICIENTA,VINDECAREA MODUL DE VIATA PENTRU PRELUNGIREA VIETII- - VIATA ETERNA SANATOASA SI FERICITA |
"Sfrutaþi-vã viaþa la maximum!"
|
mai nici al meu nu este prea ridicat
dar vroiam doar un titlu mai acceptat deci o idee a unui titlu la ceea ce vreau eu sa formulez.sau merge si ditamai titlul?merci |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Pupici. |
Originally Posted by Pitbull:
dar ar fi o idee dar eu vreau si o speranta mai mare de viata |
"Sfrutaþi-vã la maximum speranþa de viaþã!"
|
super
uite au sosit si strofele Neaua ninge / N-o atinge / Caci Irina va învinge!!! super multumesc margareta,esti draguta asa sa fie cum zici! :D |
Gata, a postat si Pilat din Pont - acum s-asteptäm sä i se aprobe!
|
:D merci ca sunteti de gasca cum s-ar zice!
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Un titlu sugestiv mi se pare asta: viataaaaaaaaaaaaa ! Pentru una mai buna, cred ca merge asa, pentru una mai lunga (viata), mai bagi "a", iar pentru una mai sanatoasa, o maresti (litera)... Ce zici, IMM, ar merge ? |
Eu zic cä si cu culori:
viataaaaaaaaaaaaa ! |
Da, da, da...excelenta idee !
|
:D :D dar poate totusi nu e suficient pt o lucrarea master dar este intradevar mult mai semnificativ
am mai intrat pe saitul cu fata de 10 as vrea sa nu ma intreaca fata acea ca mai are cateva voturi si sa nu ma egaleze :o eu va multumesc ca imi sunteti alaturi de fiecare data. ok mai incep sa mai scriu merci toate bune si numai bine! |
Tare obositor.
|
Moale odihnitor.
|
Ca tot a zis-o Pitbull pe-asta cu "moale":
De ce naiba toata lumea foloseste "tare" in loc de "foarte"? |
E o variantä corectä, veche si de demult; totusi, n-o foloseste toatä lumea - doar o minoritate nemajoritarä. Pe mine mä enerveazä doar la pizda aia abisal de proastä (dar rea si escroacä) de Ileana Lu' Caciu, la care a devenit un tic (printre multe alte automatisme de scribot - scrib+robot).
|
mi-ar oplacea sa ma mai votati
http://fatade10.procinema.ro/index.php?uid=27962 |
Nu i-am sfrutat destule voturi.
Se ieri pânä azi, a särit brusc în top Speriata. |
All times are GMT +2. The time now is 00:45. |