![]() |
Corect... Si nu neaparat numai la dificultate, cat la utilitatea lui. Cei mai multi din prietenii mei dau la facultati unde inca se mai da admitere si erau speriati de BAC pentru ca le era frica de fapt de "copiatori"... De obicei, astia ia note mult mai mari decat aia de se chinuie. Se pare ca la noi, anul asta nu prea s-a copiat, iar prietenii mei au avut si putin noroc de subiecte pe care le stiau...
Ideea e ca multa lume te intreaba "Cu cat ai luat BAC'ul?" in loc sa te intrebe daca ai intrat la facultate cu sau fara admitere. Daca ai dat admitere, BAC'ul devine un mare nimic... Si asa e, dar oricum :-j |
Mi-a adus nasa Almdudler (suc ) ce bun e ;) B-) B-)
|
suc? de ? dude?
|
Suc din Austria
Almdudler |
am inteles... am inteles... dar bag mana in foc ca nu e mai bun ca o socata romaneasca! :) vb vine.
cand ajungi in ro adu si mie sa gust! |
Sunt fericita ca iubitul meu ma iubeste foarte mult si eu il iubesc din tot sufletul meu.El este jumatatea mea.
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by indiferrent:
nu-i nevoie. imparte jumatatea lui in doua si faceti un menaj in trei! |
Originally Posted by rvn:
|
pe langa faptul ca ti se impleticeste deshtu pe tastatura te mai aia grija si de ce fac altii la ora asta.ce, iti pare rau ca tu tai frunza la caini pe net degeaba iar eu iau bani? ha ha ha visezi la rapirea din serai??? |
|
ca sa evit quote-urile:
esti un bou. |
|
de la prostata ti se trage. gandesti cu ea. |
Puteti sa fiti mai plictisitori de atat?
|
Originally Posted by SoX:
|
Cu siguranta veti reusi.
|
din categoria: cand te plictisesti si n-ai ce face: Doi ardeleni se intalnesc pe strada: - De ce esti amarat, Ioane? - Cum sa nu fiu amarat daca mi-o murit un bou. - Eh, ce sa-i faci, ase ne-om duce toti, unu’ dupa altu’!… |
Si unde ti-e fericirea?
|
a mea? sta ascunsa in strafundurile inimii si asteapta sa fie descoperita de sufletul pereche pe care il voi cunoaste curand...8-}
da a ta unde-i?B-) |
All times are GMT +2. The time now is 05:35. |