Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

keepwalking 12 Mar 2010 13:13

da, si eu cred ca este el.

am remarcat chestiile cu LE 1, LE 2 (last edit).
erau tipice halebardului.

corinka 12 Mar 2010 13:19

Stefan, cum poti bana pe cineva in conditiile in care nu esti absolut sigur ca e clona? A incalcat in alt fel regulamentul? A injurat, a divulgat mp-uri? A jignit pe cineva?
In afara de Keep, am impresia ca pe el simpla prezenta pe forum a multora dintre noi il ofenseaza.

keepwalking 12 Mar 2010 13:22

Originally Posted by corinka:

In afara de Keep, am impresia ca pe el simpla prezenta pe forum a multora dintre noi il ofenseaza.

Nu, ma deranjeaza doar Halebardul si Pauline Kael.
Tinand cont de istoria relativ recenta, cred ca am motive.

StefanDo 12 Mar 2010 13:24

corinka, zi-mi ce crezi tu, DanT este sau nu este clona cuiva?

Judex 12 Mar 2010 13:26

Originally Posted by keepwalking:

da, si eu cred ca este el.

am remarcat chestiile cu LE 1, LE 2 (last edit).
erau tipice halebardului.

Later edit. ;)

corinka 12 Mar 2010 13:28

Habar n-am, nu am fost atenta la tot ce a postat. Din postarile recente de aici am observat doar ca are o atitudine sarcastica. E posibil si sa fie clona. Dar cand faci o acuzatie, trebuie sa o demonstrezi, nu te poti baza doar pe ce credem tu, eu sau "Maria Sa" Keepwalking.

StefanDo 12 Mar 2010 13:36

90 la suta din ip-urile de pe care a scris DanT sunt identice cu cele de pe care a scris Halebardul. Am mai pus propriile lui declaratii si mi-a dat rezultatul de mai sus.

keepwalking 12 Mar 2010 14:09

am vazut dialogul ala intre halebardul si DanT
la cat se ruga halebardul sa mai scrie lumea pe dincolo, il cred perfect in stare sa-si creeze propriul partener de discutie :))
oricum, cei de acolo adora travestiurile si inversiunile, de la jeckyll la mr hyde, de la pauline kael la manwithmoviecamera, de la halebardul la danT.
oameni bolnavi.

Pitbull 12 Mar 2010 14:12

Deci, e clar.
Case closed.

Bye-bye, Lab!
Bye-bye, clones' mess!
Hello, home cleanness,
The scum are gonna die...
The scum are gonna die...!

vave 12 Mar 2010 14:14

Welcome to our newest member, haIebardu1

=)) =)) =))

StefanDo 12 Mar 2010 14:29

haide, halebardule, continua, stim cu totii ca marea ta pasiune e sa-ti faci clone

Pitbull 12 Mar 2010 14:30

This is simply hysteric...! =)) :) =)) :D:D =)) :)):D =))

buticut 12 Mar 2010 14:46

Si apoi zice lumea ca noi suntem aia rai,cand de fapt cei de acolo se inghesuie sa posteze aici.Sau poate ca le place si lor sa fie >:).

corinka 12 Mar 2010 14:52

"Intr-o zi,un intelept din India puse urmatoarea intrebare discipolilor sai:

-De ce tipa oamenii cand sunt suparati?

-Tipam deoarece ne pierdem calmul,zise unul dintre ei.

-Dar de ce sa tipi, atunci cand cealalta persoana e chiar langa tine? inreba din nou inteleptul

-Pai,tipam ca sa fim siguri ca celalalt ne aude,incerca un alt discipol.

Maestrul intreba din nou:

-Totusi,nu s-ar putea sa vorbim mai incet, cu voce joasa?

Nici unul dintre raspunsurile primite nu-l multumi pe intelept. Atunci el ii lamuri:

-Stiti de ce tipam unul la altul cand suntem suparati? Adevarul e ca, atunci cand doua persoane se cearta, inimile lor se distanteaza foarte mult. Pentru a acoperi aceasta distanta,ei trebuie sa strige, ca sa se poata auzi unul pe celalalt. Cu cat sunt mai suparati,cu atat mai tare trebuie sa strige,din cauza distantei si mai mari.

Pe de alta parte, ce se petrece atunci cand doua fiinte sunt indragostite? Ele nu tipa deloc. Vorbesc incetisor,suav. De ce? Fiindca inimile lor sunt foarte apropiate. Distanta dintre ele este foarte mica. Uneori, inimile lor sunt atat de aproape, ca nici nu mai vorbesc,doar soptesc,murmura. Iar atunci cand iubirea e si mai intensa, nu mai e nevoie nici macar sa sopteasca, ajunge doar sa se priveasca si inimile lor se inteleg. Asta se petrece atunci cand doua fiinte care se iubesc, au inimile apropiate.

In final,inteleptul concluziona, zicand:

-Cand discutati, nu lasati ca inimile voastre sa se separe una de cealalta,nu rostiti cuvinte care sa va indeparteze si mai mult, caci va veni o zi in care distanta va fi atat de mare, incat inimile voastre nu vor mai gasi drumul de intoarcere."

Mahatma Gandhi

omudindulap 12 Mar 2010 14:58

=D> Nu stiu cati vor pricepe.

Pitbull 12 Mar 2010 14:59

Well said, Cori! :)
Sper ca fostii täi protejati sä citeascä si ei.
Nu stiau cine-i apära... Acum, e prea târziu...

Liviu- 12 Mar 2010 15:22

Foarte frumos spus, chiar am pastrat povestioara intr-un fisier :x

PS: Nu vreau sa fiu carcotas, cu atat mai mult cu cat sunt sigur ca e doar o greseala de scriere rapida, dar e Gandhi, nu Ghandi :D

Windom 12 Mar 2010 15:25

Si eu apreciez spiritul asta gandhist.B-)

corinka 12 Mar 2010 15:31

Intamplator am primit chiar un pic mai devreme textul pe email si am dat copy-paste, fara sa sesizez grafia eronata a numelui.

Dragomara 12 Mar 2010 15:48

Originally Posted by StefanDo:

se pare ca DanT este halebardul

ban permanent

Aş vrea să zic că am râs cu, ci nu de el. :D Puţină dragoste-n plus, asta căutăm cu toţii. Tipul doreşte şi el să se integreze, să fie acceptat şi înţeles cu bune şi cu rele. :-? (şi iar ajung la concluzia că nu pot fi criminal deoarece sunt empatică. Evident că nu mi-l pot imagina făcând acelaşi lucru pentru mine; nici nu cred că asta contează pentru mine. :P ;) )

All times are GMT +2. The time now is 01:21.