![]() |
super
si versurile sunt superbe si binevenite acolo,unde pana acum doar uratele mesaje am avut. pana si unul m-a facut analfabeta,desi el era inalfabet caci a fi -actiune,activitate,predicat se scrie cu un singur i,iar subst.fii cu doi intru sa vad cum suna de acolo mesajul |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
M-ai convins... Te-am votat ! |
e = de
|
ei pitb e singurul care poate sa ma cunoasca cel mai bine.
ei el stia ca tot tastatura estede vina si nus-a tastat d-de pt a imi asterne gandurile cat mai corect scrise.dar se pare ca cel care a vazut gresala este mai noi si nu este obisnuit cu felul meu de a vorbi si uneori incorect scris ,datorita gandurilor mult mai rapide,si tastare incetinita. pitb nu vad versurile sigur le-ai postat?sau trebuie sa apara mai tarziu? |
Trebuie sä le aprobe un administrator. Or s-aparä.
Tocmai mi-am dat seama care-i diferenta dintre I.M.M. si Einstein! E = mc2 (Einstein) e = de (I.M.M.) (Observati cu cât se apropie ea mai mult de esente?) |
:lol: :lol: :lol:
|
Tre s`o tin minte p`aia cu "inalfabetul".
|
pitb nu ai postat toate versurile
doar esenta si ultimele versuri?sau nu a fost spatiu suficient ? uite mai votati-ma http://www.gandeste-liber.ro/fatade1....php?uid=27962 |
salutare,
cum a fost la intrunire?sa speram ca se vor mai face iar eu voi reusi sa vin. imi pare rau ca nu am putut dar sunt .eram racita uite inca o data linkul pt votare aveti si saptamana aceasta posibilitatea de a ma vota si de a iesi castigatoare . :D voteaza-ma te rog si mai da si in lista ta de mensenger sa ma voteze http://www.gandeste-liber.ro/fatade1....php?uid=27962 |
I.M.M., oricât de mult te iubim noi, te rog: NU MAI POSTA LINKUL DE VOT PRIN SAPTEJDEMII DE TOPICURI! Nu e permis! Aici e de ajuns.
La "Film în general" le-am sters, da' aici nu pot. Fiindcä tot esti tu moderatoare, pune frumos mâna pe mäturicä, si sterge-le: intri în fieare topic unde ai postat reclama, te duci la mesajul täu, cauti butonul cu X din dreapta sus (între: "citat", "edit" si "IP"), dai click pe el, si când apare: "Sunteti sigur ca vreti sa stergeti acest mesaj?", click pe "DA". Spor! |
@IMM
Cred ca am gasit pana acum cinspe postari a mesajului asta! :x IMM, tu chiar ai o problema la mansarda! |
salutare nu fiti rautaciosi
nu aveam somn si macar m-am implicat sa imi implinesc visul cu ajutorul vostru o daca ce se deschid niste porti de ce sa nu si incerc sa intru.uf hai nu va suparati si mai dati si voi voturi caci doar o saptamana este pt votare,bine? asa daca castig nu numai ca imi implinesc un vis ,dar si imi revin din toate punctele de vedere .oricum am nevoie de un job si ar fi super sa lucrez la protv :D |
Vrei sa calci pe urmele Cosminei Pasarin ?
Incepi prin a prezenta "buletinul meteo", continui cu un sitcom si, cu putin noroc, poaste gasesti un producator care sa te distribuie intr-o telenovela! |
Nu te mai votez pânä nu le stergi.
Pentru fiecare spam sters îti dau câte un vot. Hai, mâna pe cârpä! |
pitb hai nu fi tu asa de dur
oare un prieten adevarat nu se vede cand ai nevoie de el? acum am si eu nevoie sa ma sustineti cand insfarsit este o oportunitate,drept pt care vreau sa o sfrut la maxim,asa ca ati putea sa ma sutineti sa ma ajutati,nu sa ma lasati acum cand am nevoie de voi. si apoi chiar daca am gresit,se poate ierta foarte usor daca ma placeti cu adevarat nu sti ca o iubit/a iarta cearta cu partenerul/a foarte usor daca se iubesc mult cu adevarat,adica trec peste situatiile respective si nu o lasa la greu. hai mai bine sa imi mai dati voturi sa fiu castigatoare si apoi mai vb de doleantele tale.ok merci frumos.daca inca mi-ai dat voturi eu apreciez si a iubesc ,daca nu sunt dezamagita ca ma lasati singura cand am nevoie de voi. chiar si voi ati putea sa dati la ati sa ma voteze sa am cat mai multe voturi ei mie imi place sa ma implic si sa stiu ca nu am lasat o sansa sa treca ci am facut tot posibilul sa utilizez. ok uite saitul sa mai dati voturi.si sa nu va mai suparati. http://fatade10.procinema.ro/index.php?uid=27962 |
merci merci
e daca se poate nu exclud si sa ajung si mult mai mult decat ea :D dar sa am bafta daca ca sa pot sa imi realizez acest vis si sa imi fie mult mai bine si sa ne fie mai bine. |
marilyn monroe -diva preferata
dar acum tind ca eu sa fiu mai originala. |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Dacä stergi mesajele alea, îti promit c-o sfrut si mai mult! OK pupici merci! |
merci,am vazut versurile sunt de la tine,maestrul?superbe
poti sa mai postezi asa frumos ca ma incanta la sufletel. pai mai pitb .lasa acum caci nu stiu sa sterg iar acum vreau sa ma apuc sa imi scriu lucrarea de dizeratie si eu ma implic cand fac ceva si as vrea sa am energie si pt voi asa fara prea multa bataie de cap,si pt lucrare si pt sait ca sa fiu castigatoare. merci numai bine! |
Da, versurile Maestrului sunt de la mine.
Vor veni si ale Margaretei. Ai grijä sä-ti sfruti bine lucrarea de dizeratie. |
All times are GMT +2. The time now is 00:42. |