![]() |
X( X( unde pula mea sunt muierile de pe forum? au intrat toate in mormant~X(
|
Originally Posted by BarbatFeroce:
Credeam ca eu am cel mai tampit nume,dar vad ca tu ma intreci. :)) On: Ma enerveaza ingrozitor ca am scris gresit numele (in urma unei crize nervoase :"> )si nu pot sa il mai schimb.~X( |
Originally Posted by Sorin87:
sampon bun gasesti la farmacie (e mai scump dar e foarte bun) si o vizita la dermatolog e necesara in cazul asta |
Originally Posted by klaudya_e:
chiar am vrut sa imi dai replica pentru ca am cumparat de la farmacie un sampon foarte scump 50 RON vreo 50 ml cred ca am dat "Nizoral" sau ceva de genu se numea dar tot asa nici un rezultat:( |
pai de asta zic sa consulti un dermatolog;)
|
in tara sau in afara ca ma tem ca dupa o consulatuie sa nu raman fara par de la sfaturile dermatologilor romani:))
|
sorin, go la un magazin de naturisti, si acolo gasesti sampoane anti matreata, care sincer sa fiu functioneaza. nu costa mai mult de 15-20 ron.
|
LOL Juma de tzara a picat Bacu'. :-O Sa vedeti acu generatie de cocalari / manelisti / marlani / batuti in cap / manglitori / penali :-& ce-o sa vina pe capul bietei noastre tarisoare. :(
Pe deasupra l-au trezit si pe Hitler, care iar s-a enervat http://www.youtube.com/watch?v=joGlR1Ra5a0 |
=)) foarte tare filmuletul... Din pacate generatiile astea de cocalari si etc sunt deja, numai ca acum or sa fie si mai multi... Din pacate :|
|
[quote=Dl.cinematic]
Originally Posted by Chambord:
Mie mi se pare ca e adevarul pur. Poate ca nu toti sunt din categoriile respective, dar majoritatea SIGUR. Prea multe manele si etnobotanice... :) |
Originally Posted by Dl.cinematic:
si ce sa facem acuma? sa plangem pentru ca niste copii nu sunt in stare sa citeasca o carte si sa invete sa adune si sa scada?... asta e haz de necaz, nu mi se pare deloc mistocareala. ba mai mult, e un semnal de alarma...
Quote:
dar in ce categorie ar trebui sa intre? in cea a geniilor intelectuale? da, se prea poate ca acest examen si rezultatele sale sa fie de fapt, un protest al elevilor carora li s-au parut subiectele mult prea usoare pentru nivelul lor de inteligenta...:)) damn it... copiii astia sunt atat de inteligenti ca nici nu le vedem potentialul. In fond, numai niste genii pot sa murdareasca o scoala intreaga cu vopsea verde si sa ceara demisia ministrului invatamantului. de parca e vina lui ca ei nu au invatat. sa fim seriosi... merita tot hazul nostru. |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Perfect de acord. Si eu nu cred ca trebuie neaparat sa citesti o carte (stau foarte prost la acest capitol:"> ) ca sa stii ca "Ultima noapte de dragoste, intaia nopate de razboi" nu este text dramatic, ci doar oleaca de bun simt. Am dat un simplu exemplu, care spre amuzamentul meu si spre nefericirea altora s-a intamplat multora de anul acesta care au dat BAC-ul. |
Altii au spus ca e basm... ba mai mult, ca se intituleaza Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de amor.... L-au facut pe Nichita femeie, si cate si mai cate... Asa ceva e inadmisibil.
|
Nichita nu e femeie? :-O
kidding. |
Originally Posted by crin3l:
|
Originally Posted by danonino:
google vinde si gogosi? |
Poate blonda aia grasa de la tv e femeie... da nici aia nu cred ca e.:)) L.E. Da, rvn... Nichita Stanescu e femeie... va dati voi seama? Si-a facut schimbare de sex...:( |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
|
eu votez cu el =)) tu cu cine votezi....?=)) =)) =))
|
All times are GMT +2. The time now is 22:29. |