![]() |
:)) Super!Cred ca o sa fie o nunta pe cinste din ce'am vazut si din ce'am auzit! :x
|
Originally Posted by danonino:
daca ne fac fericiti chestiile astea,atunci,pe fericire, eu,personal,n-as da doi bani! p.s.de vreo doua zile postezi numai mesaje din putul gandirii.ti s-au inecat corabiile,sau ce? |
Cateodata anticiparea unei viitoare fericiri ne face la fel de ferciti ca fericirea care sta sa vina (si care poate nu ne mai spune nimic cand vine, tocmai pentru ca o asteptam).
Asa ca eu anticipez cu nerabdare ziua de maine in care imi voi cumpara multe sticle de Cola sub capacul carora o sa gasesc posibilitatile materiale pentru achizitionarea urgenta a cat mai multor sampoane care sa imi aduca parul la stadiul de stralucire pe care personalitatea mea desavarsita l-a atins deja. |
Originally Posted by danonino:
Am probleme cu prostata. Cred ca de aici se trage. |
Originally Posted by White1:
si cand anticipezi fericirea ce o sa vina si ea nu mai vine? din contra, se transforma in motiv de tristete... nu-i asa ca suferi mai mult? asa ca nu-i mai bine sa ne lasam purtati de valuri si unde ne-or duce, acolo ne-or duce...? ca e Hell or Heaven, who fuckin' cares, nu? |
Sunt fericit ca mi-am terminat practica la Volksbank.
|
ieri cand am luat o amenda mi-a scazuto de la 268 lei la 134 lei iar in 48 de ore 67 lei numa :-bd
|
Sunt fericita pentru ca prietenii mei care au dat BAC'ul azi la romana au avut niste subiecte acceptabile, fata de ce se asteptau ei... Sunt fericita pentru ei si sper sa fie si la mine la fel 8->
|
Ma uitai acum pe net. Mi se par foarte usoare subiectele. Nu stiu daca ati observat, dar anul acesta nu s'a mai discutat atat la TV despre asta. Probabil s'a copiat si mai mult decat in anii precedenti. Pacat de cei care chiar invata si iau note pe merit!
|
Mi s-a spus ca nu prea s-a copiat, Doll, ca au avut camere si nu prea si-au riscat profii posturile pentru niste elevi care nu vor sa invete.. Doamne ajuta! Sa fie si la mine asa si o sa fiu fericita, pentru ca stiu si eu la ce dau BAC'ul, chiar daca nu imi foloseste la nimic diploma - macar ca idee inainte de admitere :)
|
Ma bucur sa "aud" asta :) :-bd
|
Sunt fericit pentru ca azi am reusit sa-mi iau permisul inapoi, dupa 30 de zile luuuuungi:) Si totusi...pe cat de repede ti-l suspenda...pe atat de greu ti-l dau inapoi. Am stat aprox. 4 ore la sectia din Logofat Udriste...acelasi cozi ca pe vremuri.
|
Originally Posted by AndreiStefan:
|
Galben..spre rosu:D...pe Bucurestii Noi intersectie cu Jiului. Era 9 dimineata, ma grabeam sa ies din Bucuresti spre Mogosoaia...eram cu masina cumnatului...asigurarea din masina era expirata(cea buna era la firma)...
M-au vazut tanar...grabit...X3...ce-au zis?! p-asta nu-l iertam:)) Au vrut sa-mi opreasca placutele de inmatriculare...talonul...si 3 luni permis supendat +2000 lei amenda. Ei imi ziceau sa ma duc la masina ...eu le bateam in geam...ei il inchideau...iar le bateam in geam...Circ:)) "Hai ma nene...hai ma nene"...pana la urma m-au iertat la faza cu asigurarea, desi magarii stiau ca masina aveau asigurare(se poate verifica prin statie)...si mi-au dat doar 30 de zile pentru rosu. Azi am circulat cu centura pusa...100% regulamentar:)...nu stiu cat o sa ma tina chestia asta, dar incerc sa ma mai potolesc. |
wow dar ai scapat usor...
dar nu ai avut si tu 100-200 ron la tine sa taca si sa le inchizi ochii? las ca e bine ca ai rezolvat si ca acum ai permisu back. be careful |
Am uitat sa-ti zic ca le-am dat 100 RON:) Tot le bateam in geam si nu mai vroiau sa-l deschida...la care am pus mana pe portofel si am scos asigurarea de la masina mea ca sa le dau de inteles ca am gasit-o pe cea de la masina cu care eram. A deschis geamul...colegul din dreapta lui era cel care tot insista sa nu ma ierte...le-am dat la misto asigurara de la masina mea si in timp ce citeau am dat drumul la 100 RON intre scaun si usa...s-a uitat la mine...a inceput sa rada:))...si mi-a zis sa ma duc la masina ca ma iarta de faza cu asigurarea:D
|
pai e bine pai e bine :)
de acum sa fi mai atent :P mai bine de mine ca nu conduc si ca nu am stresuri de genu asta |
Masina e o grija in plus...benzina...reparatii...amenzi...daca ti-o mai si ridica cand parchezi aiurea, te-ai scos de 500 RON(am patit-o si p-asta) :) Mai ales in haosul din Bucuresti, cu trafic si lipsa parcarilor...uneori iti vine sa te lipsesti de masina. Dar odata ce ti-ai cumparat o masina, devi un pic dependent de ea...si mai ales cand te grabesti, altceva e sa ai tu controlul vehicului si sa poti sa te strecori prin trafic...
Oricum, mi-a prins bine ultima luna fara permis...uitasem cat de linistitor este uneori sa mergi cu RATB-ul:) Mai ales in autobuzele noi, Mercedes Citaro, ai si aer conditionat...de vis:D |
Originally Posted by AndreiStefan:
+ ca eu ma dau zi de zi cu mertzanu (citaro ) si believe me ca e mai ieftin + ca am si metoru |
Originally Posted by Anna-Maria:
Bacul e o frectie daca e sa ne referim la dificultate. |
All times are GMT +2. The time now is 23:06. |