![]() |
yeah, you're definately blowing pitbull....
|
Nope, you're blowing me. You wish...
Catre admini: Cine mormantii ma-sii e labagiul asta? |
Ma enerveaza imbecilul ala fara simtul umorului.
|
pai cu "sugi pula" sa-i iei pe boschetarii cu care-ti permiti
|
Ti-am zis eu ca asta visezi. Mars ma de-aici!
|
LOL, deja conversatia e penibila!
Nici un admin nu vede ce se intampla aici? Judex, te rog, termina tu :) |
Ok, stergeti dialogul ala de cand incepe conflictul, inclusiv mesajul asta. Scuze.
|
|
Public Enemies - filmul e lung si lipsit de consistenta.Un film de duminica dupa-amiaza pe protv. Oricum,mi-a placut variata de arme folosite - 5
Shrink - 7 pe 8 - interesant,dar daca nu deviau de la subiect era si mai bine. |
Ultimul vazut se numeste "Harry Brown". Michael Cain a fost ca de obicei, la inaltime.
|
Cinderella Man (2005)
Remarcabil, imi pare rau ca nu am vazut filmul mai de mult. Atmosfera creata este perfecta. Mi-a placut mult jocul lui Renee Zellweger, pe Russell deja il stim :) |
oh, Doamne! să înţeleg că eu am fost generoasă când i-am dat un 4 sau 5, acestui film: I Know Who Killed Me (2007)?! :D
uite aici premii: http://www.imdb.com/title/tt0897361/awards~X( X_X partea bună e că după acest film am ajuns la concluzia că tb să-mi reanalizez, eventual realoc timpul pe care-l dedic acestui hobby. :-? |
Ce ma bucur ca nu am avut niciodata timp de el.Iar altii da....:))
|
Poliţist, adjectiv (2009)... (:| :D
|
John Rambo (Rambo 4). A doua oara. "Heroes never die........they just reload." :)
@Gospin
Quote:
Cam tarziu. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? |
Fellini's Roma
Misto. :D |
Paranormal Activity
Year : 2007 Genre : Horror | Mystery | Thriller My Rating : 10 Vers. : 720p.Alternate.Cut. ![]() Whiteout Year : 2009 Genre : Action | Crime | Drama | Mystery | Thriller My Rating : 7.5 Vers.: 720p ![]() |
LETHAL WEAPON 4-1998.Execelent film.L-am revazut cu placere.;)
|
al doilea documentar pe care-l revăd săpt asta pe HBO, primul a fost "Super Size Me"
|
Dad (1989)
m-a deprimat total Jack Lemmon la... 64 de ani, cât avea marele actor când a realizat acest film! :(( io înţeleg că makeup-ul a fost şi motivul pentru care Dad a fost nominalizat la Oscar, dar totuşi... :D |
All times are GMT +2. The time now is 20:27. |