![]() |
eu zic sa lasam sa plece peste hotare toti incompetentii, ca de astia care se cred destepti nu ne putem noi misca, respira
|
Originally Posted by klaudya_e:
@klaudya_e Intelepciunea este un drum pe care tu nu o sa il calci niciodata.Capisci? |
tu cred ca ar tre sa te duci sa inveti la ora asta
|
Originally Posted by Cristina_:
ah, deci fugim... de ce nu faci ceva sa schimbi sistemul? nu esti singura care s-a saturat... ia incearca tu sa ii aduni pe toti sa vezi cati suntem... si poate ne mai punem si mintea la contributie, si poate ne mai vine si o idee, si poate asa mai si schimbam ceva... dar, draga mea, daca fugim, chiar nu are rost sa ne exprimam ideile si dorintele despre viitorul Romaniei, gen, monarhie si altele... din moment ce noi nu o sa fim aici sa le vedem, nu? |
Dragele mele ... o regula a forumului asta pe care scrieti spune asa : "Sa combatem idei,nu alte persoane".Continuati discutia nu incepeti sa va balacariti.Ideile si solutiile vin intotdeauna din dialog nu din bata.
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Nu fug.Am bani,nu ma pot plange.Dar daca pot sa am posibilitatea de o viata mai buna de ce sa nu o aleg? M-am saturat de subiectul asta.Mai bine ies in club.O seara faina. |
yep... hai toti in Cluuubbbb.... acolo se decide soarta Romaniei. acolo e tineretul, acolo se pisa tot neamu pe muntii Carpati, pe Dunare, pe Marea Neagra... ok, fie... hai in club.
deci, unde mergi? vin si eu. :D |
cel mai mult urasc ramasitele ;)
|
ca am luat ieri un radar X( in Mures la iesire
|
ma enerveaza ingrozitor persoanele care nu pot da o replica sau nu pot intelege o replica si se duc pe privat unde imi scriu injuraturi : arnoldroland un foarte bun exemplu
|
bravooo! eram sigur ca te vei plange la Cinemagistii de pe forum, esti foarte previzibil, chiar incepi sa ma amuzi ;) si apropo, am ales varianta "in particular" deoarece ai fost atentionat sa nu-ti mai scrii "mandriile" pe forum, ci in privat sa sa iti rezolvi propriile probleme ;)
si, ca sa nu fiu off -topic, ce am scris mai sus ma enerva pana acum :-? |
Originally Posted by danonino:
|
unde e Judex?
|
cine e Judex de tot il cauti?
|
din cate am inteles, un fost forumist inrait ~X(
|
sa fie sanatos atunci:D
|
Originally Posted by Melysa.Morgan:
Cam multe stii tu pentru un forumist nou venit. :P |
m-am informat foarte bine, crede-ma, in timpul meu scurt de cand ma aflu pe aici, am`rasfoit` paginile forumului, in special pe cele mai vechi si, am vazut de ce au fost si sunt in stare unii dintre vechii forumisti, ei bine, un exemplu peste care am dat este Judex :)
|
Ma enerveaza lucrurile ce ma fac nefericit....mai exact de atat nici nu se poate. ;)
|
ma enerveaza ca samponurile care sunt anti-matreata iti provoaca mai multa matreataX( ~X(
|
All times are GMT +2. The time now is 18:43. |