![]() |
Originally Posted by White1:
ce ingustime de viziune au unii,domle! si eu care credeam ca sunt singura care ma multumesc cu asa putin:la mine fericirea este cand fac shopping.fara fete.doar eu.si nu injur.doar bomban ca sunt preturile prea mari. |
Nu am ras de Socal , am ras de expresie 'cu casa' :)) Parca ii vad plecand cu casa in spate.:))
|
Originally Posted by Anna-Maria:
|
Nu pot spune cand o simt si cand nu.... Tocmai pentru ca e relativa :(
|
Originally Posted by indiferrent:
|
Originally Posted by Anna-Maria:
e imposibil sa nu o simti... defapt, o simti dar nu stii ca e acolo. tocmai de aceea majoritatea oamenilor nici nu stiu sa pastreze starea asta. si in plus, fiecare vedem altfel lucrurile. la mine, de exemplu, stiu ca sunt fericita atunci cand "zbor" in sensul ca nimic si nimeni nu ma pot intrista. sunt undeva deasupra tuturor si ma pot bucura de cele mai marunte lucruri care ma inconjoara... :"> ... |
ai grija sa nu cazi in vreo groapa din trotuar.eu mi-am julit cateva tocuri de la pantofi mergand asa,ca tine..
|
Stii de ce am zis ca nu pot spune exact cand sunt fericita? Pentru ca atunci cand sunt cu adevarat fericita, mintea mea se gandeste si la reversul medaliei, ceva de genul - ce-ar fi fost daca nu ar fi fost asa... Si iti inchipui ca ma tine mai putin starea aia... In general, nu sunt nici fericita, nici nefericita. Cred ca fericita cu adevarat am fost... joi seara ultima data, apoi de ziua mea in fiecare an (desi mereu a doua zi devin nefericita) si cand sunt cu cele mai dragi persoane :)
|
tocmai deasta am zis ca fericirea e un cosmar... pentru ca de fiecare data cand esti fericit, a doua zi esti trist... indiscutabil
si ce e cel mai naspa e ca tristetea tine mai mult decat fericirea. |
Originally Posted by rvn:
|
Yap... Asa e :) Imi place cum gandesti...
Sa fiu si eu putin mai on si sa spun ca acum sunt fericita datorita voua (dragonfly si indiferrent) pentru ca am avut un motiv in plus sa imi amintesc de alte clipe fericite :)) 'Multam! |
mai frumos de atat nu cred ca putea sa o spuna cineva...8->
|
ha ha ha...de-aia nu suporti ceasurile.te trezesc din "somn"! |
Sunt fericit ca in sfarsit plec de la birou :D:D:D:D
|
Un motiv de nefericire. |
Originally Posted by danonino:
iti recomand acelasi tratament. in plus, precizez si locul unde sa se aplice terapia: pe balcon! |
Am uitat. Clar, daca esti cinic sau sarcastic, ceva trebuie sa fie neinregula cu tine. N-ai parte de sex, cand erai mic ai fost violat de un pudel, nu poti face pipi din picioare, etc.
"Fericirea" e un termen perimat, mult suprautilizat, lipsit de orice umbra de substanta. Noi am facut, si am acceptat, asta. Fericirea apare pe o sticla de Coca-Cola, uneori si sub capac. In caz ca nu e indeajuns, avem sampoane care te fac fericita cu un par stralucitor. |
Am fost la dansuri prima zi ;)):)) :)) :)) ( pregatire de nunta :))
|
Oooo, si?Vreo intamplare neprevazuta?:))
|
;)) inca nu a fost ok ;) :D
|
All times are GMT +2. The time now is 14:43. |