Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

miercuri 07 Jan 2010 12:35

Originally Posted by Judex:

The Darjeeling Limited
Un film amprentat de Wes Anderson e intotdeauna o placere. Unii vor spune ca ma comport ca-n istoria cu gaina africana, dar mi-a placut detaliul-parabola cu substantele euforizante. Reapropierea fortata prin banala bere, revenirea tuturor la damblaua cu medicamentele naturiste indiene, fiecare in legea lui si cu anumite sortimente preferate, trei ceaiuri comandate impreuna catre final in care toarna instinctiv whisky, abuzul de tigari, omniprezente in secventele din tren, din nou bere cinstita... Mi-au placut culorile, filmarea atipica si chiar voit primitiva uneori, tonul detasat-sugubat al povestirii filmice, interpretarea minunata a celor trei actori de rol principal - Owen Wilson, Adrien Brody si Jason Schwartzman - si aparitiile delicioase in roluri minuscule a unor Bill Murray, Anjelica Houston sau Natalie Portman.
Este ceea ce eu numesc indeobste un film frumos. De vazut si de revazut!

Dupa Royal Tenenbaums, cred ca e Wes Andersonul meu preferat :) l-am tot vazut in ultimii ani. E si un scurt mesaj prequel, ii zice Hotel Chevalier.

paul1ca 07 Jan 2010 13:23

The War 10/10. Cu Elijah Wood(Frodo LOTR) prea frumos.

Windom 07 Jan 2010 13:59

Originally Posted by miercuri:

E si un scurt mesaj prequel, ii zice Hotel Chevalier.

Cu una bucata Natalie, numai in niste ciorapei albi...B-)

Im.Kino 07 Jan 2010 14:02

Hotel Chevalier e o splendoare, indeed.

larinho80 07 Jan 2010 14:54

si cu Peter Starsed-where do you go to,my lovely" pe fundal... brilliant little piece of film-making

Judex 07 Jan 2010 16:49

Originally Posted by miercuri:

The Darjeeling Limited
Un film amprentat de Wes Anderson e intotdeauna o placere. Unii vor spune ca ma comport ca-n istoria cu gaina africana, dar mi-a placut detaliul-parabola cu substantele euforizante. Reapropierea fortata prin banala bere, revenirea tuturor la damblaua cu medicamentele naturiste indiene, fiecare in legea lui si cu anumite sortimente preferate, trei ceaiuri comandate impreuna catre final in care toarna instinctiv whisky, abuzul de tigari, omniprezente in secventele din tren, din nou bere cinstita... Mi-au placut culorile, filmarea atipica si chiar voit primitiva uneori, tonul detasat-sugubat al povestirii filmice, interpretarea minunata a celor trei actori de rol principal - Owen Wilson, Adrien Brody si Jason Schwartzman - si aparitiile delicioase in roluri minuscule a unor Bill Murray, Anjelica Houston sau Natalie Portman.
Este ceea ce eu numesc indeobste un film frumos. De vazut si de revazut!

Dupa Royal Tenenbaums, cred ca e Wes Andersonul meu preferat :) l-am tot vazut in ultimii ani. E si un scurt mesaj prequel, ii zice Hotel Chevalier.

Da, stiam de ala, dar astia pe HBO Comedy au dat numai lungmetrajul in sine. Oricum, am cam inteles ce se intampla in ala dintr-o simpla expunere a subiectului. Nu e tocmai sine qua non, dar distribuitorii ar fi putut sa-l includa in pachet.

miercuri 07 Jan 2010 17:05

Poti sa-l vezi pe youtube :D http://www.youtube.com/watch?v=YI8EOZk3W_8

Judex 07 Jan 2010 17:09

Yeah, I know, eu ma refeream la politica de distributie si difuzare. Ar fi culmea sa faca aia la HBO promo in care sa spuna "intrati mai intai pe iutub si vedeti Hotel Chevalier". :D

keepwalking 07 Jan 2010 17:24

Originally Posted by Windom:

Cu una bucata Natalie, numai in niste ciorapei albi...B-)

ce dracu, numai detalii din astea va raman in cap?

Windom 07 Jan 2010 17:35

Nope, dar fiind prima scena de acest fel a lui Natalie, mi-a ramas o vreme pe retina.:D Desigur atuurile filmului sint cu totul altele...

miercuri 07 Jan 2010 17:38

Originally Posted by Im.Kino:

Hotel Chevalier e o splendoare, indeed.

Este intr-adadevar, tocmai l-am revazut acuma. Doza mica, dar foarte concentrata de Wes Anderson at his creative best.

larinho80 07 Jan 2010 21:49

Yeah, I know, eu ma refeream la politica de distributie si difuzare. Ar fi culmea sa faca aia la HBO promo in care sa spuna "intrati mai intai pe iutub si vedeti Hotel Chevalier". :D

nu stiu cum se da pe tv,dar versiunea de dvd chiar incepe cu hotel chevalier si e denumit" hotel chevalier,part 1 of the darjeeling limited"

Judex 07 Jan 2010 23:37

Ei, uite, eu nu cumpar DVD-uri. Prefer sa piratez filme. :D

moltisanti88 08 Jan 2010 00:14

Game Over: Kasparov and the Machine (2003)

Destul de interesant. Am vazut pe imdb ca unii il considera un film de propaganda pentru Kasparov. Eu nu l-am vazut chiar asa de radical, dar sunt de acord ca, Kasparov a iesit intr-o lumina mai buna. E aproape o teorie a conspiratiei, dar paranoia e un lucru normal cand e vorba de jucatori de sah.

larinho80 08 Jan 2010 06:43

Ei, uite, eu nu cumpar DVD-uri. Prefer sa piratez filme. :D

pai pirateaza si tu varianta de dvd :))

Judex 08 Jan 2010 08:00

hahaha
Sugi pula sau ce?

larinho80 08 Jan 2010 08:54

hahaha
Sugi pula sau ce?

tie cred ca iti cam place sa o iei la caca, ca nu imi aduc aminte sa te fi jignit cu ceva
unless you're just sucking on pitbull's balls

Judex 08 Jan 2010 15:41

Du-te ma-n mortii ma-tii.

larinho80 08 Jan 2010 16:38

very clever...

jet ca esti degeaba

Judex 08 Jan 2010 16:49

Like I told you - du-te-n mortii ma-tii!

All times are GMT +2. The time now is 09:48.