![]() |
Am gasit locul asta cu produse culturale de calitate in format HD. Pentru cei cu banda larga
http://live.1hd.ro/ |
Fericita pentru ca am fost aseara la cea mai frumoasa petrecere de sfarsit de an scolar... Am ras pe saturate :)))
|
Originally Posted by iiii:
Nu chiar clubbing, dar o sa chefuim la tara de ziua fiicei mele cele mari - 7 ani! Nu-mi vine sa cred ca am o scolarita de la toamna! Incredibil ce trece vremea! Sunt fericita ca plec mai repede de la munca si ma duc direct la tara! |
Originally Posted by MariaMona:
LA MULTI ANI FETITEI TALE!!! Mult succes pe mai departe si sa va bucurati de toate toate toate succesele ei... Ups... Era succesuri :-j Nu mai conteaza :D Voi sa fiti fericiti si sanatosi!! >:D< |
Maria... sa iti traiasca fetita!!! si distractie la tara.
|
Sunt fericit pentru ca a plecat sormea in Amsterdam cu casa :-)
|
Sunteti cumva o familie de melci?:">
|
Hai sa ne luam la misto ca n-avem ce face ...
|
E o diferenta intre un misto si o simpla gluma...gizas.
LE: LOL acuma iti vad semnatura. Ce ironie, nu?:)) Sau sa-i zic misto.. |
Originally Posted by White1:
|
Diferenta e ca am facut o gluma inofensiva la "a plecat in Amsterdam cu casa". Nu am zis ceva de genul "ba, ce prost esti, nu te exprimi bine". Sesizezi diferenta, da?
|
Originally Posted by White1:
|
Nu, am vazut Up cu casa aia zburatoare. In fine. Sa trecem peste.
|
Ce e fericirea?
|
E o stare relativa... Nu poate fi descrisa in cuvinte ;)) :p
|
O iluzie.
|
un cosmar... >:)
|
Fericirea e cand vin pretenii si bem bere si mancam seminte si ne uitam la meci & injuram si ne simtem bine:)
(conditiile difera de la caz la caz dar sentimentul e acelasi) |
Originally Posted by Socal:
Haha!:)) "cu casa" |
nu stiu de ce trebuie sa radeti... e doar o expresie. poate a plecat cu familia, poate, cine stie, chiar a luat casa... case se mai muta dintr-un loc in altul pe lumea asta. nu e ca si cum ar fi de ras...
sunteti fericiti cand radeti de cineva?;) |
All times are GMT +2. The time now is 03:19. |