Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

manwithamoviecamera 11 Mar 2010 23:35

certitudinile tale nu sunt ale lui dumnezeu. nu ma cunosti si in loc sa stai atat la calc, mai bine da si tu putin zapada la o parte, mai dai un kil jos, mai iesi prin lume, invata sa vb, maine poimaine faci infarct de la osanza si viata lu' matale n-a valorat cat un partz. eu nu sunt lesbi, si daca as fi, nu mi-ar fi rusine, matale insa aveai pe un topic fantezii cu sexul anal. of, tzatzoleto...:)

corinka 11 Mar 2010 23:38

PK, esti chiar tu? Nu imi venea sa cred, dar parca incep sa recunosc stilul...:))

Welcome back!:D

keepwalking 11 Mar 2010 23:39

Originally Posted by manwithamoviecamera:

certitudinile tale nu sunt ale lui dumnezeu

nu cred ca ai vrea sa afli certitudinile sale vizavi de tine. :)

manwithamoviecamera 11 Mar 2010 23:40

Da, eu, astept bannarea aia. Nu mai e nimic p-aici interesant. In afara de mine, bineinteles :D
Ca voi tot nu va schimbati, vad.Tot fixisti si plicticosi:-*

manwithamoviecamera 11 Mar 2010 23:41

Originally Posted by keepwalking:

Originally Posted by manwithamoviecamera:

certitudinile tale nu sunt ale lui dumnezeu

nu cred ca ai vrea sa afli certitudinile sale vizavi de tine. :)

hai, sa mori tu? ti le-a zis tie? asta se cheama schizofrenie paranoida=))

manwithamoviecamera 11 Mar 2010 23:43

Originally Posted by Mistah J:

Ha ha... Mă miram eu că manwith... era atât de înverşunat în apărarea lui ALS... Tare asta! N-aţi verificat şi voi IP-urile?

Daaa, si mie imi place Emma Thompson.
Mistake>:) tot la fel de prost ai ramas.Un copil batran si prost.

buticut 11 Mar 2010 23:44

Originally Posted by corinka:

PK, esti chiar tu? Nu imi venea sa cred, dar parca incep sa recunosc stilul...:))

Same here, mi se parea oarecum ciudata contradictia dintre nickname (Man With a Movie Camera - un film clasic) si posturile cam 'dubioase',care nu pareau sa arate vreo apreciere pentru cinema-ul clasic,dar nu m-am gandit ca 'he' ar fi o 'she' si ca acea 'she' ar fi PK. A fost un twist chiar reusit :D. Ultimele postari sub forma de atacuri au inceput sa o dea de gol. Ce sa zic,sa fiu si eu friendly user? Welcome back? Desi ma tem ca va fi de scurta durata.

manwithamoviecamera 11 Mar 2010 23:46

De ce de scurta durata? Daca imi vb frumos , te tratez la fel! Si tu mi-ai lipsit! Buticut...( abia astept sa vad Alice)
* am postta cu placere la recunoaste personajul /filmul o multime de filkme clasice. Motivul care e ca n-am vb despre ele e cenzura si prostia libidinoasa de pe forum:D

buticut 11 Mar 2010 23:48

Clonele nu prea sunt agreate pe forum,nu stiu ce o sa faca cu tine :-?. Eu de obicei vorbesc frumos, nu obisnuiesc sa atac vicios omul nici macar atunci cand merita. See,this is the PK I like :)!

corinka 11 Mar 2010 23:49

Originally Posted by buticut:

Desi ma tem ca va fi de scurta durata.

De ce? Chiar daca e clona, a recunoscut ea, a fost cinstita, n-a "prins-o" nimeni. Si faptul ca i se par neinteresanti unii useri e motiv de banare?:P

keepwalking 11 Mar 2010 23:50

ok, urati-i "welcome back" :)
la cat v-a spurcat prin alte parti, e chiar binevenita.

corinka 11 Mar 2010 23:51

Asa e frumos, politicos si crestineste, keep.:)

keepwalking 11 Mar 2010 23:51

De ce? Chiar daca e clona, a recunoscut ea, a fost cinstita, n-a "prins-o" nimeni. Si faptul ca i se par neinteresanti unii useri e motiv de banare?:P

permite-mi sa-ti spun ca esti o gaina tampita.

buticut 11 Mar 2010 23:51

Ma refeream strict la faptul ca userul ar fi considerat o 'clona' . Desi practic nu este,fiindca ar trebui sa poata fi in stare sa posteze si de pe celalalt cont ca sa fie o clona 'autentica', insa acela e banned for life din cate imi amintesc. Anyway,nu e treaba mea asta,ca nu sunt admin.

Keep,cu cine vorbesti? Se apropie Vinerea Mare, tre' sa fim buni la suflet :P. Apropo,welcome back-ul meu era cu semnul intrebarii.

corinka 11 Mar 2010 23:53

Nu ai nevoie de permisiunea mea. Nesimtit fiind, ti-ai permis singur.

manwithamoviecamera 11 Mar 2010 23:53

:D :D

mai keep, sper ca ai vb cu mine, nu cu cori. eu nu ma supar grasutule, dar cu fata ce ai? nene, sunteti bolnavi. eu va iert pe toti, n-am nimic cu voi. voi sunteti neputinciosi, caiti-va, cei din urma vor fi cei dinatai. ca maria magdalena...comunisti ratati:D .

manwithamoviecamera 11 Mar 2010 23:56

deci, fetele, lasati-o balta. sa nu-l enervam pe keep. buticut, stai linistita. nu tre' sa-mi urezi nimic.
si nu-nteleg ce au keep si mistake cu mine de impartit pe netu' asta. eu n-am nimic cu ei, doar ma apar.:D

keepwalking 12 Mar 2010 00:07

bai, din partea mea puteti sa va pupati sub coada cat vreti, dar nu voi intelege niciodata pasiunea unor oameni precum corinka pentru cei cu mintea franjuri.
o fi un soi de masochism si asta.
mergeti in pace.

manwithamoviecamera 12 Mar 2010 00:11

Quote:

Yesterday, 20:22 #755
manwithamoviecamera
Guru

Posts: 471 Nu ma intereseaza parerile bune sau rele ale persoanelor pe care nu le cunosc in realitate. Eu nu am nicio parere despre voi, nu va cunosc. Consider forumul o mica aula in in care se pot face schimb de pareri interesante, de informatii, sau iti poti imbogati cunostintele generale. Mistourile si certurile raman de domeniul fictiunii, daca ajung in sfera realului e grav.

--------------------------------------------------------------------------------
Last edited by manwithamoviecamera : Yesterday at 20:24.

Yesterday, 20:29 #758
Pitbull
Unlikely Messiah

Posts: 14,265 Era clar cä personajul ästa era clona cuiva din anturajul pupincurist al altcuiva...
OK, a sosit momentul bannärii.
Vave, taie si mutä la Offtopic Asylum TOTUL, de la mesajul #3 în jos.
Gloria, Stefan - let's do the right thing! __________________
"Ţara mea e o veşnică ridicare din umeri."
(Maior Ştefan Ţeapă - "Pe-un picior de plai", Ph. J. Collins)

Pitbull

Keepwalking de ce nu te casatoresti cu pitbull? Asa iti pui in aplicare si fanteziile erotice.... EU am mintea franjuri sau voi care urati din toata inima o biata userita pe care n-ati vazut-o in viata voastra si traiti in lumea voastra virtuala??? EU sau voi care i-ati vb urat, l-ati lovit pe ALS care a fost un domn si l-ati manjit si i-ati intins capcane si ati facut din forumul asta un azil pt retardati lobotomizati??? Mai, nu zic, am si eu nebuniile si defectle mele dar nu ma cred perfecta ca voi. Sa fiti sanatosi!

Neuptolem 12 Mar 2010 00:18

Ma intreb de ce nu va certati voi toti la un telefon, sau la o Intalnire-de-2-ani, something...ce trebuie sa umpleti toate paginile astea virtuale cu "perle memorabile"?
Numai unul ca Mistah J gandeste asa: "Nu inteleg de ce vrei sa amesteci Internetul cu persoana mea din realitate!".

All times are GMT +2. The time now is 16:59.