![]() |
Mai ales Ipu ar trebui sa-si faca de cap acolo de cate ori tot ii vine cate o remarca...
|
Ma enerveaza la culme oamenii tupeisti,recalcitranti,fara pic de umor si care-si dau aere.......niste nesuferiti.Dar nu putem fi toti claditi din acelasi aluat,nu?:))Oricum ,vrajba asta si dusmania nu duc la nimic bun,eu voi incerca sa fiu mai buna......:) :)
|
ipocrizia , manelistii si sa fiu mintit
|
frigul in aprilie
|
Originally Posted by vave:
|
Generalizările. :))
|
claudiu-daniel lugoj
minciuna,indiferenta si manelele.
|
# claudiu-daniel-lugoj :-&
# userii cafegii pe care nu ii intereseaza cinemaul :-& # topicurile tip joc sau lista :-& |
Prostia, incultura, violenta, intoleranta, ipocrizia, nedreptatea!
|
Originally Posted by LunchBox:
|
Originally Posted by bremen1980:
|
- că iar am greţuri,
- că iar mă doare capul, - că singurele 2 efecte neintenţionate ale curei de B-uri pe care-o fac,unde cică mi-s stresată sunt faptul că râd mult mai din inimă şi mult mai des, DAR mă şi enervez şi mai puternic şi muuuuuult mai des. (Hmmm... cred că mi-au recomandat vitaminele greşite. :( ) PS: şi colac peste pupăză, orhideea asta cred că mă traduce, bănui că s-a cuplat cu lampa sau cu HDD-ul extern, cel spre care se îndreaptă cele 2 noi rădăcini, drept care am să-mi îndrept toată dragostea sprea araucaria, el nu are nevoie de flori pentru a mă seduce. :"> :x |
Bărbaţii pe care nu-i prea duce capul (am vrut să scriu "proşti", însă s-ar fi atacat unii). IgnoreList-ul meu a mai crescut cu unul, azi. Unul pe care-l preţuiam cândva. :(
|
Persoanele care-i ränesc pe cei dragi si apropiati, care chiar tin la ele - si nici mäcar n-o fac motivat (din räutate, interes, sadism, etc.), ci pur si simplu... din inconstientä... :( =((
|
Din nou nu despre tine era vb.
Originally Posted by Pitbull:
- nu te-am admirat niciodată - din păcate, - nu te pot trece pe IgnoreList - DIN NEFERICIRE, - e la ordine zilei să mă dezamăgeşti, - şi apoi chiar nu te mai citesc. Fă-mi, totuşi, o mare favoare, şi anume: NU TE MAI ARUNCA ca uliul, stai şi cumpăneşte un pic, după care ignoră-mă, io când vreau să-ţi spun ceva, chiar îţi spun deschis, în faţă! :| |
Hehe, Drago, ce comicä esti! Una caldä, una rece!
DA - la tine mä refeream (greu era sä te prinzi!) NU - nici nu mä gândisem cä în mesajul #449 te-ai fi referit la mine; o spusesem cu gândul la altceva, putin mai vechi (deci, zbârci). Nu-i nimic, nu te condamn: asa esti tu, ränesti din purä inconstientä. Nu te teme, continuu sä tin la tine. La vârsta mea, învät tot mai mult cât am de câstigat luând oamenii asa cum sunt. |
Ma enerveaza seful meu! Ihate him!!!!!!!!!!!!>:)
|
Alergia de care sufăr şi expresia "te scot la o cafea", pe cuvânt de nu sună mai bine "let's have a drink". :-/
|
Ventilaţia care-mi bate-n cap, mă rog, nu numai mie... mă tot abţin de vreo 2 ani să anulez gura de ventilaţie de deasupra. ... când mă văd caloriferul electric lângă scaun, unii dintre colegi îmi spun "parcă ai fi Ray Charles care avea caloriferul electric pe scenă, lângă pian"! =)) =)) =)) Nu-mi pot imagina scena asta altundeva decât în România. :D
|
vave, te scot la o cafelutza, mm, ce zici ? :>
|
Originally Posted by Chambord:
Bine că mi-ai amintit: mă enervează şi diminutivele! :)) |
tare simpaticutza mai esti !:))
|
Cuvântul pe care îl urăsc din ficaţi [şi care mi-a fost adresat prea des]: dulcică! X( X( X(
|
Ce dulcica esti... :P
|
Ce-aveti ma cu fatoaia de o enervati asa?
|
Originally Posted by Judex:
|
rautacioasa mica ! :P
|
Originally Posted by Chambord:
|
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by portofel:
|
# idiotii care se fac ca nu se prind de ce vrei tu sa spui, doar pentru ca li se pare al dracului de amuzant sa te frece la creieri. ( unde-i spilu', ca nu ma prind... )
# cei care nu stiu ce-i aceea punctualitate ( arghhhhh!!! ); # faptul ca trebuie intotdeauna sa ma trezesc mai devreme decat tot ceilalti ai casei caci altfel ar insemna sa astept la baie un car de vreme. ( in concluzie, vreau o baie doar a mea. nu ca ar interesa pe cineva :-< ) # pudibonderia. |
Originally Posted by vlad4s:
|
Norul asta de cenusa, tare iritant.
|
Bunicamea
Scoala Profa de mate Cocalarii Tot ce tine de politica
Originally Posted by RomaniaMare:
Originally Posted by enjoy.life:
|
Originally Posted by portofel:
|
Pai pe mine ma enerveaza ingrozitor faptul ca trebuie sa ma duc la scoala :((!
|
Grigore Cartianu.
|
constructorii grosolani. dumnezeule! :|
|
Fanaticii - pentru că nu țin cont și de părerile altora, cu toate că de multe ori ale lor se demonstrează că sunt greșite!
|
Alex Velea si connect-r !!!!!!!!!!11 X(
|
Banii, societatea si oamenii care vorbesc prea mult.
|
Originally Posted by razi3l:
|
(& faptul k, desi respectivul mi-a trimis un mp plin cu amenintari de agresiuni fizice, onor conducerea nu a gasit de cuviinta sa-l 'sanctioneze' decit printr-un 'avertisment' :-O ) kiar: oare dk imi pun avatar cu mutra lui hitler (= prieten ideologic al celui de mai sus) e ok? |
pescuitorii in ape tulburi
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
În al doilea rînd,nu îl compara pe Corneliu Zelea Codreanu și Mișcarea Legionară cu Hitler,măi incultule.Un pic de istorie și de cultură generală pentru a te lumina un pic: “DEŞI MIŞCAREA LEGIONARĂ rămâne ultima dintre organizatiile nationaliste ale Europei care prelungeste până la consecintele extreme atitudinea antisovietică, totusi, este singura exonerată de Tribunalul International de la Nürnberg.” Așa că Zelea-Codreanu și legionarii nu sunt în afara legii în România,UE sau oricare altă țară. PS:Văd că iarăși te-ai plîns Gloriei. :) Îmi este milă de tine.Apropo,te-ai întors de la Lisabona ? |
@RomaniaMare ai un avertisment ce va fi urmat de o noua banare daca mai continui astfel. Hai sa nu terfelim chiar de tot forumul asta.
|
de unde e citatul ala, din ion coja cumva? (sau gh. buzatu, sau alti apologeti ai legionarismului)
legionarismul este in afara legii, dar asta e mai putin important decit faptul k este produsul unor minti rudimentare care nu poate prinde decit la minti la fel de rudimentare... |
minte rudimentara are ala care nu scrie corect in limba materna! k-ul folosit de tine enerveaza nu ingrozitor ,ci de moarte! esti atat de enervant cu asta, incat ti-as da numai k-uri in cap toata ziua!
asta ca sa fiu in topic, ca tot ma gandeam la asta si nu stiam chiar ce ma enerveaza cel mai tare! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Poți și să mă dai în judacată dacă vrei.Dacă te decizi,iți trimit datele mele personale. Apropo,despre procesul de la Nurnberg,pot să îți împrumut niște cărți....de la autori și istorici străini,recunoscuți în ramura lor.Doar că sunt în engleză. |
Originally Posted by Windom:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:08. |