![]() |
Aha. :D
|
Originally Posted by miercuri:
Zona si pretul. |
Originally Posted by miercuri:
Sunt fericita pentru ca plec in concediu :D !! |
.. sunt fericit pt. ca mama ( draga mea, buna mea, mama) a venit azi din spital dupa un atac cerebral si 3 saptamani de spitalizare...ca e lucida, ca nu si-a pierdut umorul si ironia fina, si mai cu seama, ca, pentru intaia oara, am indraznit sa-i spun, ( fara teama de ridicol) cat de mult o iubesc...
( si mai sunt fericit pt. ca am pupat-o si am alintat-o asa cum alinti o iubita sau un copil ) |
Eu sunt fericit pentru Silver!!!!!!!!
|
Originally Posted by silver_boy:
Ce frumos! Ma bucur pentru voi. Dumnezeu sa-i dea sanatate! :) |
iti doresc, draga silver_boy, sa ai parte de cit mai multe clipe senine alaturi de mama ta!
|
la fel si eu! :)
|
sint fericit pt k, auzind k vecinu meu kirilov si-a pus piesa asta (azi se pare k a fost 'jacko day' la el B-) ), mi-a mai pus-o si eu - crek n-o mai ascultasem de vreo 7-8 ani...
http://www.youtube.com/watch?v=WmxT21uFRwM crek e cea mai buna piesa 'all stars' ever! just perfect :) |
Mi se pare mai buna asta: http://www.youtube.com/watch?v=j2JXy...eature=related
|
o stiu
de gustibus o prefer 'decit cu' lou reed :D |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
si mie tot asa mi se pare. Stateam acum si ma gandeam ca nici nu-mi mai vine in minte alta piesa all starts care sa-mi fi placut macar. |
Minunat! :x
|
@silver_boy - cel mai intemeiat motiv de fericire de pe tot topicul :)
@redmen si Lili - Kogalniceanu/3 camere/500 - decomandat si in bloc fara bulina :D we got lucky in ultimul hal. |
Mi-am luat licenta cu nota mare.... sunt inginer, ma rog , cu numele
|
Felicitari !
|
ca am gasit ananas dieteticsi silueta mea va ramane in continuare filiforma (sau cuneiforma) :P
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
eeee, crud .... pai ce, suntem intr-un roman de asimov?
ala crud e prea dulce X( |
:)) si ala crud e dulce? omg, Pai ce fel de ananas ai gasit atunci? incrucisat cu lamaie :-?
|
Ananas dietetic!
Klein, de cate ori sa iti mai spun? :P |
ananasul e oricum dietetic. deci ananas dietetic e pleonasm.
dar, te rog sa imi repeti fraza. nu am inteles din prima. @-) |
glumeam, dar mai bine ma las de glume ca vad ca nu au efect :))
ananas dietetic la conserva mi-am luat pt ca ananasul natural e mult prea dulce (pt mine, care detest zaharul) |
ne-am dat seama cu totii :)) |
ala la conserva e groaznic de dulce |
@als
ha! B-) |
Originally Posted by klein:
pai nu conserva normala, ci DI E TE TI CA hai dracu sa facem un topic separat despre ananasi :)) |
Sunt fericit cä în sfârsit m-am prins cum sä iau screencaps! |
Originally Posted by Pitbull:
pit, alea sunt snap-shot. că screen-shot/caps ştiai să faci ... |
Snapshots sä fie. Bune si-astea! :)
|
Sunt fericit ca am castigat la Click Mania o frumoasa suma :x
|
Originally Posted by stefan_c:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
pauline..ma amuzi... nu eu l-am terminat pe judex..s-a terminat singur in momentul in care m-a injurat..m-a amenintat ca-mi rupe picioarele...ca imi violeaza prietena si asa mai departe...si toate astea s-au intamplat in cadrul cinemagia,din postura lui de moderator...nu in afara,asa cum s-a spus :) ...ti-am adus complimente pentru ca mi-ai parut intr-un fel... eu nu am nicio treaba cu illo..eu n-am facut nimic pentru illo sau asa mai departe..am fost atacat si amenintat aiurea..am reactionat.... la revedere ;) |
Originally Posted by stefan_c:
|
ma plictiseste subiectul..altceva? nu..ok...ciao si k fapt divers...judex e un psihopat :)... ultimul meu post pe tema asta .. |
Sunt bucuroasa(fericita e un sofism)ca te plictiseste subiectul si nu mai ai replik.Si ca raspundeti cu mutenie/lipsa de argumente.:-*
rad de bucurie.B-) =)) :)) Sa faci un user psihopat e o acuza grava pe un forum serios.:| |
nu ma pasioneaza subiectul asta...pentru mine judex nu prezinta interes..deci..subiectul nu prezinta interes..in fata ta nu am de ce sa ma justific ok? serios...ai chef sa te certi cu cineva...fa-o cu cineva care da 2 lei pe chestiunile astea...ok? papa |
sunt fericita ca mi s-a dat dreptate si ca a fost demonstrat ca scandalurile nertezolvate mocnesc peste tot.
In alta ordine de idei, sunt fericita ca e cald si imi pot purta pantalonasii scurti. Stiu ca asta nu ar trebui sa fie un motiv special de fericire avand in vedere ca e totusi sfarsitul lui iunie, dar la vremurile care ma inconjoara, imi permit sa ma bucur si de acest neinsemnat eveniment. |
...pentru cä am väzut azi un film excelent: "Politist, adj.".
...pentru cä am participat la o conferintä de presä misto. ...pentru cä si taclalele de dupä au fost super. ...pentru cä voi scrie o analizä pe gustul meu. ...pentru cä-i pot multumi lui Porumboiu. |
pentru ca m-am plimbat doua ore ieri seara cu bicicleta prin padure si lumina era excelenta...
|
pentru ca se pune de o furtuna mult asteptata
|
pt ca mi-a venit ideea geniala sa imbrac un tricou ud si acum .... o, doamne ce bine e. traiesc din nou :D
|
Originally Posted by klein:
bate-n lemn să nu scrii mâine-poimâine la "sunt nefericit..." despre ce răceală ai prins. |
Originally Posted by paul_aramis:
|
...pentru ca am citit un banc care m-a distrat.
asta: In padurea de alune Aveau casa 2 pitici. Vine pupaza si spune... - Bey, voi 2 sunteti pe invers? |
...pentru ca in curand o sa ma reapuc sa fac ce trebuie cu viata mea.
|
Originally Posted by silver_boy:
asta e varianta din pauza Ligii I =)) |
ptr ca la mine in holul blocului se filmeaza un film :D. si am uit pe gaura cheii si vad in ceata o fata ghemuita, rezemata de perete si aud niste resete infundate si franturi de discutii.
si ptr ca o sa mananc chiftele diseara |
Originally Posted by bre:
|
de ce, si ea mananca? sau face? mie mi le face mama :))
|
All times are GMT +2. The time now is 17:10. |