![]() |
Ma tata dar ati bagat reclama nu jucarie,cred ca la asa ceva trebuie sa-i gasim o denumire speciala.Imi vine sa arunc monitorul pe fereastra.:|
|
Cum am spus de-atâtea ori, adblock-urile de la Airlight mä apärä perfect. Nu väd nici picior de reclamä.
Dar, din toate comentariile celorlalti useri, înteleg cä porcäria asta cu Opel-ul e chiar intolerabilä - si cum îmi amintesc bine experientele similare dinainte sä-mi instalez adblock-urile, afirm ca imperativä urmätoarea conditie: - De la 1 ianuarie, 2010, sä se renunte definitiv si neconditionat la reclamele de tip agresiv, care se întind peste site/forum, împiedicându-i accesarea indiferent pentru cât timp. Sä se accepte numai bannere care se desfäsoarä strict în spatiul lor din paginä si nu perturbä cu nimic celelalte functii. CineMagia este un site cu o autoritate mai mult decât suficientä pentru a impune asemenea conditii la negocierea contractelor publicitare. Nu suntem niste fomisti ajunsi la mâna partenerilor, ca sä le înghitim dictatele. O atitudine demnä presupune respect egal, atât fatä de respectivii clienti, cât si fatä de membrii, userii si vizitatorii comunitätii. |
Treaba e ca acea reclama a scapat de sub control!!!!! Fugiti si salvativa vietile!!!!!!!! Un monstru s-a nascut!!!!! Cautati alta planeta,aceasta e infectata cu opelu'>:)
|
Originally Posted by Windom:
|
:|
Am si eu o intrebare: se poate face ceva cu reclama aia (tampita si uriasa) de la opel???Ocupa juma de monitor :| ,si devine enervant pentru ca e greu sa foloseti functia "cauta".Pune-ti si voi un X ca sa o putem inchide sau faceti-o mai compacta.:|
|
are buton de inchide, in partea centrala, dreapta jos
|
Atunci cand iti apare pe tot ecranul, dar ce e pe margini tot nu dispare... Nu e chiar extraordinar de enervant, dar tot deformeaza putin si acopera butonul de home si inca putin din partea stanga.
Wow, nu mai apare tot timpul ca inainte :D |
Bloody hell!!! A disparut???:-O <:-P \m/ =D> :-bd
|
threadul Atelier de scena... mai functioneaza ? De cand cu forumu nou , vad doar trei topicuri , pe care le-am deschis eu..
|
Am verificat: nu esti membru al grupului.
Inträ pe User CP, apoi în menu-ul din stânga, partea de jos: Group memberships. Solicitä la Atelier si Sitcom, si te aprob. |
mersi mult.
|
Am vrut de cateva ori sa intru la "Atelieru' de scenaristica", nu ca ma-s pricepe eu, dar sa ma mai documentez, in ce grup trebuie sa intru? sau mai bn zis ce trebuie sa fac sa sa intru ? :-?
|
Inträ pe User CP (prima optiune din stânga, tool-bar-ul albastru aflat imediat deasupra forumului), apoi în menu-ul din stânga, partea de jos, pe Group Memberships. Acolo vezi grupurile de membri. Solicita admiterea pe cel dorit, si ti-o aprob.
|
mi-am schimbat alaltaieri avatarul, a aparut ieri pt cateva minute iar azi il am tot pe cel vechi.
what am i missing ? |
eu ti-l vad schimbat, adica nu mai e cel albastru
intr-adevar, sunt probleme cu actualizarea bazei de avatare, baietii de la programare nu le-au rezolvat inca |
aa, ok, nu-i bai.
mersi. :) |
majoritatea subiectelor pe care le-am citit îmi apar ca necitite! ce chestie?! bis repetitia placent, da totuşi nu prea e timp... :D
|
ce făcură-ţi măi rumânilor cu headeru'? acuma că se duse reclama de pe pagina forumului, nu-i rău, da' ca să accesezi site-ul e o listă lungăăăăă ... ş-astai bai!
no, poate o fi mai bine aşa! a, şi am şi io una: de ce am probleme cu codurile html? de astea: io scriu un text boldit şi el apare <b>aşa</b> adicătelea parantezele alea drepte [ ] sunt înlocuite cu < > sau dacă pun un link pentru ceva (o poză) apare aşa <a href="http://entertainment.webshots.com/photo/2996698520104321694QVJuRu" target="_blank" rel="nofollow"> ![]() |
Iote Condurache june cu cätälu'! :-O
Din ce film e? |
din ăla cu mircea diaconu detectiv pe maşina de lapte. adică http://www.cinemagia.ro/filme/calcul...uriseste-5322/
|
Aaaa, da! Fostul "Urma stergätorului de urme", al lui Vaginel Cornea! Tin minte c-am fost la premierä. Foarte slab. Mai stiu din el cä Ioana si Tania erau surori si se urau, cä în tipul unei urmäriri merge dupä autobuz Dacia 1300 a lui Cätälin Vago, asistentul de imagine, si cä dintr-un lift iese Vivi Drägan Vasile; si cä la filmäri deasupra lui a explodat un proiector, de s-a proiectat protector peste el Elena Cotigä si i-a salvat viata de cioburi.
|
ok, ne putem întoarce la problema mea?
|
aha, imi aduc aminte de film, diaconu se dadea drept "capitanu' visinescu":)
|
Ce e cu noua asezare in pagina a site-ului cand te afli pe forum ? Arata ca naiba. :D
|
Originally Posted by Cinemania:
|
eu credeam că iar mege Netul prost la mine, că de, n-am reclamat de mai bine de... o lună! =)) =)) =))
l.e. - frate şi totul merge mult mai rău decât în IE! :(( :(( şi io încă folosesc GoogleChrome. :-? |
Ce naibii se intampla cu forumul? Credeam ca doar la mine e problema.
|
Da, e o eroare de comunicare între site si forum. Am vorbit acum la telefon. They'll be working at it.
|
Originally Posted by Pitbull:
oricum, noapte bună copii!:-* |
seara asta, pe la 7 si ceva s-a instalat problema; am anuntat la programare; se rezolva.
|
Originally Posted by Gloria:
partea haioasă e că-mi văd avatarul mai peste tot; de fapt în colţul din dreapta sus, şi undeva în partea dreaptă a ecranului, dar muuuult mai jos ! =)) |
la care prezentare "fioroasa" te referi? problema site-ului - ca merge incet sau mai repede tine -de providerul de net; forumul, intr-adevar, de doua ore si ceva se afiseaza diferit. dar se lucreaza la asta; s-au implementat chestii noi si cred ca temporar asta e consecinta.
dar parca ne spusesesi noapte buna, nu-i asa, dragomara? |
Nu nouä. COPIILOR le spusese.
Pe noi ne iubeste prea mult ca sä ne päräseascä deja. |
Originally Posted by Dragomara:
Senzational. =)) |
nu. ştiu doar că GoogleChrome şi Opera sunt cele mai rapide şi mai super browser-e., şi că la mine ori zburdă Netul, ori nu merge deloc şi primesc tot felul de erori. zilele astea site-ul CineMagia s-a încărcat f.greu şi mai mereu incomplet, subiectele citite de câteva ori mi-au apărut necitite la fiecare reconectare, şi de cele mai multe ori a tb să dau 2-3 click-uri pe "Submit Reply" ca să se ducă mesajul etc etc.
|
|
Ce se întâmplă cu recomandările CineMagia?! Azi n-am primit niciuna. :-?
|
http://www.youtube.com/watch?v=YFqZNxAIS_Y&NR=1
Asta se intampla :)) |
Sunt probleme pe forum?Imi arata blank page cateodata cand vreau sa intru pe forum.Doar aici se intampla...:|
|
Da, asa e; cel mai räu e cä uneori te duce-n blank când postezi un mesaj - si-l pierzi!
Site-ul si forumul continuä sä comunice imperfect: - sus, între header-ul site-ului si cel al forumului, e o linie de fracturä vizibilä; - pe home-page-ul Cinemagia NU MAI EXISTA LINKUL DE FORUM! Deci, se impune remedierea AZI. (As fi zis "ieri", dar cum "azi" e deja "mâine", cine stie ce mai iesea...) |
am vorbit de ieri, se rezolva
|
La faza cu blankul m-am ars de vreo 2 ori pana m-am invatat sa dau copy/paste la ce scriu inainte de a baga submit
|
mie de ieri nu mi s-a mai intamplat
voua? |
Azi-noapte, vreo orä, blanku' m-a împiedicat sä intru oriUNDE si oriCUM.
|
am observat ca blanku intra mai ales pe IE
Pe Firefox mult mai rar |
Am observat ca nu mai exista acel defect.Nici ieri nu am sesizat ceva.Cred ca s-a rezolvat.:)
|
am unit 2 tpicuri la Iconoclast, cele dedicate lui antichrist si as vrea sa modificam titlul topicului, ca eu am incecat si nu merge.
sa-l redenumim dupa topicul initial, Anticristu'lui von Trier sau oricum preferati voi, numai sa se inteleaga. Mersi. |
Illo, ca sä schimbi titlul topicului, inträ în "Edit topic"; atunci, modificarea titlului se va aplica TOPICULUI, nu doar primului mesaj.
|
rezolvat
|
"Butonul" de new posts nu îmi funcţionează corect. Sau nu ştiu de fapt de unde-i baiul.
Când îmi verific posturile noi, se presupune că sunt cele pe care nu le-am citit, nu? Când folosesc opţiunea respectivă îmi arată şi posturi pe care le-am mai citit de vreo două ori şi unde nu s-a mai postat nimic. Întrebarea mea e: baiul e la mine sau la voi? :)) |
All times are GMT +2. The time now is 09:37. |