Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Probleme ale forumului nou (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95210)

cremaxx 26 Dec 2009 15:47

Ma tata dar ati bagat reclama nu jucarie,cred ca la asa ceva trebuie sa-i gasim o denumire speciala.Imi vine sa arunc monitorul pe fereastra.:|

Pitbull 26 Dec 2009 16:20

Cum am spus de-atâtea ori, adblock-urile de la Airlight mä apärä perfect. Nu väd nici picior de reclamä.
Dar, din toate comentariile celorlalti useri, înteleg cä porcäria asta cu Opel-ul e chiar intolerabilä - si cum îmi amintesc bine experientele similare dinainte sä-mi instalez adblock-urile, afirm ca imperativä urmätoarea conditie:

- De la 1 ianuarie, 2010, sä se renunte definitiv si neconditionat la reclamele de tip agresiv, care se întind peste site/forum, împiedicându-i accesarea indiferent pentru cât timp. Sä se accepte numai bannere care se desfäsoarä strict în spatiul lor din paginä si nu perturbä cu nimic celelalte functii.

CineMagia este un site cu o autoritate mai mult decât suficientä pentru a impune asemenea conditii la negocierea contractelor publicitare. Nu suntem niste fomisti ajunsi la mâna partenerilor, ca sä le înghitim dictatele. O atitudine demnä presupune respect egal, atât fatä de respectivii clienti, cât si fatä de membrii, userii si vizitatorii comunitätii.

cremaxx 26 Dec 2009 16:33

Treaba e ca acea reclama a scapat de sub control!!!!! Fugiti si salvativa vietile!!!!!!!! Un monstru s-a nascut!!!!! Cautati alta planeta,aceasta e infectata cu opelu'>:)

manwithamoviecamera 26 Dec 2009 17:41

Originally Posted by Windom:

Afecteaza pe toata lumea. La inceput aparea numai din cind in cind, acum apare de fiecare data cind se incarca pagina. Eu cred ca o sa iau o pauza de pe forum pina dispare gunoiul ala de sus, sincer vorbesc. E lipsa de bun simt si de respect fata de utilizatori pina la urma...

idem. pierdere de timp si de nervi.

Vortex 26 Dec 2009 18:51

:|

Am si eu o intrebare: se poate face ceva cu reclama aia (tampita si uriasa) de la opel???Ocupa juma de monitor :| ,si devine enervant pentru ca e greu sa foloseti functia "cauta".Pune-ti si voi un X ca sa o putem inchide sau faceti-o mai compacta.:|

StefanDo 26 Dec 2009 22:11

are buton de inchide, in partea centrala, dreapta jos

Liviu- 26 Dec 2009 22:48

Atunci cand iti apare pe tot ecranul, dar ce e pe margini tot nu dispare... Nu e chiar extraordinar de enervant, dar tot deformeaza putin si acopera butonul de home si inca putin din partea stanga.

Wow, nu mai apare tot timpul ca inainte :D

Windom 27 Dec 2009 08:15

Bloody hell!!! A disparut???:-O <:-P \m/ =D> :-bd

hellsteed 01 Jan 2010 23:26

threadul Atelier de scena... mai functioneaza ? De cand cu forumu nou , vad doar trei topicuri , pe care le-am deschis eu..

Pitbull 02 Jan 2010 00:30

Am verificat: nu esti membru al grupului.

Inträ pe User CP, apoi în menu-ul din stânga, partea de jos: Group memberships. Solicitä la Atelier si Sitcom, si te aprob.

hellsteed 02 Jan 2010 01:01

mersi mult.

Gospin 02 Jan 2010 12:40

Am vrut de cateva ori sa intru la "Atelieru' de scenaristica", nu ca ma-s pricepe eu, dar sa ma mai documentez, in ce grup trebuie sa intru? sau mai bn zis ce trebuie sa fac sa sa intru ? :-?

Pitbull 02 Jan 2010 17:34

Inträ pe User CP (prima optiune din stânga, tool-bar-ul albastru aflat imediat deasupra forumului), apoi în menu-ul din stânga, partea de jos, pe Group Memberships. Acolo vezi grupurile de membri. Solicita admiterea pe cel dorit, si ti-o aprob.

Chambord 06 Jan 2010 09:07

mi-am schimbat alaltaieri avatarul, a aparut ieri pt cateva minute iar azi il am tot pe cel vechi.
what am i missing ?

StefanDo 06 Jan 2010 09:20

eu ti-l vad schimbat, adica nu mai e cel albastru

intr-adevar, sunt probleme cu actualizarea bazei de avatare, baietii de la programare nu le-au rezolvat inca

Chambord 06 Jan 2010 09:22

aa, ok, nu-i bai.
mersi. :)

Dragomara 07 Jan 2010 11:06

majoritatea subiectelor pe care le-am citit îmi apar ca necitite! ce chestie?! bis repetitia placent, da totuşi nu prea e timp... :D

paul_aramis 07 Jan 2010 12:53

ce făcură-ţi măi rumânilor cu headeru'? acuma că se duse reclama de pe pagina forumului, nu-i rău, da' ca să accesezi site-ul e o listă lungăăăăă ... ş-astai bai!

no, poate o fi mai bine aşa!

a, şi am şi io una: de ce am probleme cu codurile html? de astea:
io scriu un text boldit şi el apare <b>aşa</b>

adicătelea parantezele alea drepte [ ] sunt înlocuite cu < >
sau dacă pun un link pentru ceva (o poză) apare aşa

<a href="http://entertainment.webshots.com/photo/2996698520104321694QVJuRu" target="_blank" rel="nofollow">

Pitbull 07 Jan 2010 13:03

Iote Condurache june cu cätälu'! :-O
Din ce film e?

paul_aramis 07 Jan 2010 13:09

din ăla cu mircea diaconu detectiv pe maşina de lapte. adică http://www.cinemagia.ro/filme/calcul...uriseste-5322/

Pitbull 07 Jan 2010 13:48

Aaaa, da! Fostul "Urma stergätorului de urme", al lui Vaginel Cornea! Tin minte c-am fost la premierä. Foarte slab. Mai stiu din el cä Ioana si Tania erau surori si se urau, cä în tipul unei urmäriri merge dupä autobuz Dacia 1300 a lui Cätälin Vago, asistentul de imagine, si cä dintr-un lift iese Vivi Drägan Vasile; si cä la filmäri deasupra lui a explodat un proiector, de s-a proiectat protector peste el Elena Cotigä si i-a salvat viata de cioburi.

paul_aramis 07 Jan 2010 16:54

ok, ne putem întoarce la problema mea?

keepwalking 07 Jan 2010 17:21

aha, imi aduc aminte de film, diaconu se dadea drept "capitanu' visinescu":)

Cinemania 07 Jan 2010 19:04

Ce e cu noua asezare in pagina a site-ului cand te afli pe forum ? Arata ca naiba. :D

Gospin 07 Jan 2010 19:10

Originally Posted by Cinemania:

Ce e cu noua asezare in pagina a site-ului cand te afli pe forum ? Arata ca naiba. :D

Subscriu

Dragomara 07 Jan 2010 20:12

eu credeam că iar mege Netul prost la mine, că de, n-am reclamat de mai bine de... o lună! =)) =)) =))
l.e. - frate şi totul merge mult mai rău decât în IE! :(( :(( şi io încă folosesc GoogleChrome. :-?

redmen 07 Jan 2010 20:15

Ce naibii se intampla cu forumul? Credeam ca doar la mine e problema.

Pitbull 07 Jan 2010 20:18

Da, e o eroare de comunicare între site si forum. Am vorbit acum la telefon. They'll be working at it.

Dragomara 07 Jan 2010 20:23

Originally Posted by Pitbull:

Da, e o eroare de comunicare între site si forum. Am vorbit acum la telefon. They'll be working at it.

asta ţine cam de... ieri, ciudat că nu s-a sesizat nimeni până acum. :-O
oricum, noapte bună copii!:-*

Gloria 07 Jan 2010 20:24

seara asta, pe la 7 si ceva s-a instalat problema; am anuntat la programare; se rezolva.

Dragomara 07 Jan 2010 20:35

Originally Posted by Gloria:

seara asta, pe la 7 si ceva s-a instalat problema; am anuntat la programare; se rezolva.

seara asta a început aseară. de atunci a mers site-ul prost la mine, şi acum mă refer numai la viteză, las la o parte prezentarea care e de-a dreptul fioroasă. :D
partea haioasă e că-mi văd avatarul mai peste tot; de fapt în colţul din dreapta sus, şi undeva în partea dreaptă a ecranului, dar muuuult mai jos ! =))

Gloria 07 Jan 2010 20:59

la care prezentare "fioroasa" te referi? problema site-ului - ca merge incet sau mai repede tine -de providerul de net; forumul, intr-adevar, de doua ore si ceva se afiseaza diferit. dar se lucreaza la asta; s-au implementat chestii noi si cred ca temporar asta e consecinta.

dar parca ne spusesesi noapte buna, nu-i asa, dragomara?

Pitbull 07 Jan 2010 21:01

Nu nouä. COPIILOR le spusese.
Pe noi ne iubeste prea mult ca sä ne päräseascä deja.

Judex 07 Jan 2010 23:00

Originally Posted by Dragomara:

eu credeam că iar mege Netul prost la mine, că de, n-am reclamat de mai bine de... o lună! =)) =)) =))
l.e. - frate şi totul merge mult mai rău decât în IE! :(( :(( şi io încă folosesc GoogleChrome. :-?

Tu crezi ca are vreo legatura cu browserul?????????????????????
Senzational. =))

Dragomara 08 Jan 2010 05:36

nu. ştiu doar că GoogleChrome şi Opera sunt cele mai rapide şi mai super browser-e., şi că la mine ori zburdă Netul, ori nu merge deloc şi primesc tot felul de erori. zilele astea site-ul CineMagia s-a încărcat f.greu şi mai mereu incomplet, subiectele citite de câteva ori mi-au apărut necitite la fiecare reconectare, şi de cele mai multe ori a tb să dau 2-3 click-uri pe "Submit Reply" ca să se ducă mesajul etc etc.

Judex 08 Jan 2010 05:45

http://www.youtube.com/watch?v=6E2hYDIFDIU

I ate it up, and spit it out!

Dragomara 09 Jan 2010 22:40

Ce se întâmplă cu recomandările CineMagia?! Azi n-am primit niciuna. :-?

cremaxx 09 Jan 2010 22:49

http://www.youtube.com/watch?v=YFqZNxAIS_Y&NR=1
Asta se intampla :))

cremaxx 10 Jan 2010 00:27

Sunt probleme pe forum?Imi arata blank page cateodata cand vreau sa intru pe forum.Doar aici se intampla...:|

Pitbull 12 Jan 2010 00:35

Da, asa e; cel mai räu e cä uneori te duce-n blank când postezi un mesaj - si-l pierzi!

Site-ul si forumul continuä sä comunice imperfect:
- sus, între header-ul site-ului si cel al forumului, e o linie de fracturä vizibilä;
- pe home-page-ul Cinemagia NU MAI EXISTA LINKUL DE FORUM!

Deci, se impune remedierea AZI.
(As fi zis "ieri", dar cum "azi" e deja "mâine", cine stie ce mai iesea...)

StefanDo 12 Jan 2010 10:00

am vorbit de ieri, se rezolva

Chambord 12 Jan 2010 12:04

La faza cu blankul m-am ars de vreo 2 ori pana m-am invatat sa dau copy/paste la ce scriu inainte de a baga submit

StefanDo 12 Jan 2010 13:32

mie de ieri nu mi s-a mai intamplat

voua?

Pitbull 12 Jan 2010 14:27

Azi-noapte, vreo orä, blanku' m-a împiedicat sä intru oriUNDE si oriCUM.

Chambord 12 Jan 2010 15:17

am observat ca blanku intra mai ales pe IE
Pe Firefox mult mai rar

cremaxx 12 Jan 2010 16:04

Am observat ca nu mai exista acel defect.Nici ieri nu am sesizat ceva.Cred ca s-a rezolvat.:)

illotempore2002 03 Feb 2010 14:33

am unit 2 tpicuri la Iconoclast, cele dedicate lui antichrist si as vrea sa modificam titlul topicului, ca eu am incecat si nu merge.
sa-l redenumim dupa topicul initial, Anticristu'lui von Trier sau oricum preferati voi, numai sa se inteleaga.

Mersi.

Pitbull 03 Feb 2010 16:06

Illo, ca sä schimbi titlul topicului, inträ în "Edit topic"; atunci, modificarea titlului se va aplica TOPICULUI, nu doar primului mesaj.

StefanDo 03 Feb 2010 16:18

rezolvat

vave 04 Feb 2010 18:44

"Butonul" de new posts nu îmi funcţionează corect. Sau nu ştiu de fapt de unde-i baiul.

Când îmi verific posturile noi, se presupune că sunt cele pe care nu le-am citit, nu? Când folosesc opţiunea respectivă îmi arată şi posturi pe care le-am mai citit de vreo două ori şi unde nu s-a mai postat nimic.

Întrebarea mea e: baiul e la mine sau la voi? :))

All times are GMT +2. The time now is 09:37.