Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   cum se numeste filmul ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95098)

Cherly 25 Sep 2011 16:07

Originally Posted by paul_aramis:

Last man standing (1996)

e raspunsu la intrebarea mea ?

FreakDoll 25 Sep 2011 18:58

Da, da, ala-i filmul.

LDS30 20 Oct 2011 00:48

Buna seara.

Caut un film ....... pt fete ;) L-am vazut la TV prin 2003 cred. Subiectul filmului pe scurt: sotia voia sa divorteze pt ca nu-si mai iubea sotul, doctor parca era, acesta nu renunta si o obliga sa mearga impreuna cu el in Africa..... Finalul cu happy ending: ea se indragosteste din nou de el.
Multumesc anticipat si sper sa primesc raspunsul dorit. O seara placuta va doresc!

Tzaks 22 Oct 2011 21:29

Caut si eu un film..filmul este mai nou,l`am vazut la televizor acum ceva timp in urma.
Este un joc care controleaza oameni adevarati,Ei trebuie sa lupte si daca cel ce controleaza jocul greseste si moare in joc..moare si omul pe care il controleaza.
Unul dintre actorii principali este un pusti bogat..si "omul" lui reuseste sa iasa din raza de actiune a jocului si nu mai poate fi controlat din joc..deci e pe cont propriu dupaia..mai multe detalii nu mai stiu

WildR0se 23 Oct 2011 09:58

Originally Posted by Tzaks:

Caut si eu un film..filmul este mai nou,l`am vazut la televizor acum ceva timp in urma.
Este un joc care controleaza oameni adevarati,Ei trebuie sa lupte si daca cel ce controleaza jocul greseste si moare in joc..moare si omul pe care il controleaza.
Unul dintre actorii principali este un pusti bogat..si "omul" lui reuseste sa iasa din raza de actiune a jocului si nu mai poate fi controlat din joc..deci e pe cont propriu dupaia..mai multe detalii nu mai stiu

Dupa descriere pare a fi Gamer

http://www.imdb.com/title/tt1034032/

Tzaks 23 Oct 2011 17:45

Originally Posted by WildR0se:

Dupa descriere pare a fi Gamer

http://www.imdb.com/title/tt1034032/

Asta e..mersi mult:-bd

aabios 27 Oct 2011 13:26

Originally Posted by LDS30:

Buna seara.

Caut un film ....... pt fete ;) L-am vazut la TV prin 2003 cred. Subiectul filmului pe scurt: sotia voia sa divorteze pt ca nu-si mai iubea sotul, doctor parca era, acesta nu renunta si o obliga sa mearga impreuna cu el in Africa..... Finalul cu happy ending: ea se indragosteste din nou de el.
Multumesc anticipat si sper sa primesc raspunsul dorit. O seara placuta va doresc!

Sa fie Valul Pictat? iti trmit un link tot de pe cinemagia poate imaginea iti pare cunoscuta
http://www.cinemagia.ro/filme/the-pa...-pictat-16606/

dannimara 27 Oct 2011 13:39

Am si eu nevoie de ajutorul vostru, al celor de aici, care, dupa felul in care scrieti, se vede ca sunteti cunoscatori ai fenomenului cinematografic ! Pe scurt, caut un film vechi, cred englezesc, si nu stiu cum sa dau de el, pentru ca nu-i cunosc titlul. Actiunea se petrece prin anii 60' cred, cind o mana de tipi, jefuiesc o banca sau birou ceva, de o gramada de bani incorect tipariti, din cauza cernelii, care nu se usca, sau nu avea formula buna. Reusesc sa faca asta, profitand de un mare meci de fotbal care era pe toate posturile si de care politia si toti functionarii erau mai acaparati decat de securitate. Mai mult, nu prea imi mai amintesc, de aceea cer aici ajutor. Va multumesc !

dannimara 27 Oct 2011 16:53

Pe masura ce-mi amintesc, continui sa va cer ajutorul... Stie cineva cum as putea sa fac si eu rost de "Uimitoarele peripetii ale unor italieni in Rusia" ? Multumesc anticipat !

LDS30 28 Oct 2011 16:47

Iti multumesc aabios dar nu sunt sigura ca asta e filmul, desi parca seamana. Revin dupa ce il vad si-ti spun.

dannimara 29 Oct 2011 09:14

VA ROG, MACAR O SUGESTIE, O IDEE CEVA !

LDS30 31 Oct 2011 10:39

Originally Posted by LDS30:

Iti multumesc aabios dar nu sunt sigura ca asta e filmul, desi parca seamana. Revin dupa ce il vad si-ti spun.

Asta e filmul. Esti tare desi vad ca finalul filmului numai cu happy ending nu e :D Multumesc din nou aabios.

NightChild 31 Oct 2011 16:37

Originally Posted by dannimara:

Am si eu nevoie de ajutorul vostru, al celor de aici, care, dupa felul in care scrieti, se vede ca sunteti cunoscatori ai fenomenului cinematografic ! Pe scurt, caut un film vechi, cred englezesc, si nu stiu cum sa dau de el, pentru ca nu-i cunosc titlul. Actiunea se petrece prin anii 60' cred, cind o mana de tipi, jefuiesc o banca sau birou ceva, de o gramada de bani incorect tipariti, din cauza cernelii, care nu se usca, sau nu avea formula buna. Reusesc sa faca asta, profitand de un mare meci de fotbal care era pe toate posturile si de care politia si toti functionarii erau mai acaparati decat de securitate. Mai mult, nu prea imi mai amintesc, de aceea cer aici ajutor. Va multumesc !

Posibil sa fie unul din urmatoarele:

The Italian job (1969) --- http://www.cinemagia.ro/filme/the-it...-italian-8064/
The Thomas Crown Affair (1968) --- http://www.cinemagia.ro/filme/the-th...as-crown-7536/
Thunderbolt and Lightfoot (1974) --- http://www.cinemagia.ro/filme/thunde...banilor-17180/

dannimara 01 Nov 2011 12:42

Originally Posted by NightChild:

Originally Posted by dannimara:

Posibil sa fie unul din urmatoarele:

The Italian job (1969) --- http://www.cinemagia.ro/filme/the-it...-italian-8064/
The Thomas Crown Affair (1968) --- http://www.cinemagia.ro/filme/the-th...as-crown-7536/
Thunderbolt and Lightfoot (1974) --- http://www.cinemagia.ro/filme/thunde...banilor-17180/

Multumesc mult, nu e nici unul dintre astea. Sa fie un film uitat ? Sau disparut ?
Trebuie sa-si mai aminteasca cineva de el, atunci cind eu l-am vazut, la Arenele Romane
era plin de spectatori. Sper sa-l gasesc pana in final. Asa am patit si cu "Mesagge from space"
si l-am gasit pina la urma ! Multumesc mult inca o data si toate cele bune !

Dany_Jim 14 Nov 2011 15:23

Buna caut un film daca ma puteti ajuta.

Era despre o nunta a doi tineri si un Batrin care se asezase linga un copac parca si la un momendat privirea batrinului si a miresei se intalnesc si in momentul acela fiecare isi dorea sa fie in locul celuilant dar peste noapte sufletele lor se schimbara intre iele fata trezinduse in trupul batrinului si urmeaza o goana dupa batran sare se plimba in trupul fetei.

Comedie

Credeti ca ma puteti ajuta.:)
Cum se numeste. :-S

fresie 14 Nov 2011 15:33

Originally Posted by Dany_Jim:

Era despre o nunta a doi tineri si un Batrin care se asezase linga un copac parca si la un momendat privirea batrinului si a miresei se intalnesc si in momentul acela fiecare isi dorea sa fie in locul celuilant dar peste noapte sufletele lor se schimbara intre iele fata trezinduse in trupul batrinului si urmeaza o goana dupa batran sare se plimba in trupul fetei.

Comedie

Credeti ca ma puteti ajuta.:)
Cum se numeste. :-S

http://www.cinemagia.ro/filme/prelud...n-sarut-1620/?

Dany_Jim 14 Nov 2011 15:49

http://www.cinemagia.ro/filme/prelud...n-sarut-1620/?

Prelude to A Kiss (1992)
Preludiu pentru un sarut

Mersi mult fresie acesta este.

il caut de 18 ani inca odata Mersi!!! <:-P :-h :-h :-h

dannimara 14 Nov 2011 19:26

Vă Rog Daţi-mi şi Mie O Sugestie Despre O Sursă De Download Sau Achiziţie, Sau Ce-o Fi, Pentru Filmul "incredibilele Aventuri Ale Unor Italieni în Rusia" Nu Reuşesc Să-l Găsesc Deloc Pe Nicăieri. Aici, Sunt Oameni Avizaţi în Care Mi-am Pus Ultimele Speranţe în A Afla Informaţii Din Domeniul ăsta Atât De Frumos ! Vă Mulţumesc Anticipat Tuturor Celor Care Veţi Vrea Să Vă Gândiţi Puţin La Asta Si în Special Celor Care Veţi Binevoi Să-mi Răspundeţi ! Toate Cele Bune !

scruffy12 15 Nov 2011 01:20

caut si eu o comedie ruseasca care toata actiunea se petrece in Africa cu un pluton de soldati .. a fost difuzat pe tvr 1 sau tvr2 acum un an sau 2 ..

grotesQue 20 Nov 2011 23:35

Am vazut un serial pe Fox Kids cand a inceput sa il difuzeze si la noi. Era cu 2 baieti si o fata(parca) care locuiau intro casa ciudata si se transformau in roboti (verde,albastru,rosu). Semana putin cu Power Rangers. Mai mult nu imi amintesc.

Kriss_Kringle 21 Nov 2011 00:16

Originally Posted by grotesQue:

Am vazut un serial pe Fox Kids cand a inceput sa il difuzeze si la noi. Era cu 2 baieti si o fata(parca) care locuiau intro casa ciudata si se transformau in roboti (verde,albastru,rosu). Semana putin cu Power Rangers. Mai mult nu imi amintesc.

Beetleborgs

grotesQue 21 Nov 2011 00:39

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Originally Posted by grotesQue:

Beetleborgs

Vai... Mersi mult, iti raman dator BIG TIME... Le tot caut de vreo 7-8 luni.

Si ca sa fiu on-topic tot in acea perioada mai era un serial asemanator cu un baiat venit de pe alta planeta, avea un costum asemanator cu cele din Power Rangers. Imi amintesc vag un episod cand sa dus la un strand cu un prieten si isi tinea respiratia foarte mult si inota foarte repede.

Mersi mult Kriss.

grotesQue 21 Nov 2011 00:47

Nu mai e nevoie am gasit. Se numeste Saban's Masked Rider.

dicom 22 Nov 2011 05:03

cum se numeste filmul?

Buna ,caut si eu un film,stiu doar ca a rulat in cinematografele romanesti.Un film fascinant si dur,hipnotic prin atmosfera si scenografie,filmat undeva in desertul canicular al extremului orient rus unde,o mica comunitate de oameni lupta atat impotriva haitelor de caini salbaticiti (ai caror sursa de hrana devin sistematic) cat si impotriva desertului insusi cu toate fantasmele,capcanele si nebunia pe care o degaja...

Multumesc anticipat:)

dicom 26 Nov 2011 05:59

Chiar nimeni nu stie?:(

Kriss_Kringle 26 Nov 2011 13:22

iera despre nu barbat cu o moneda care se urca in tren si pleca inapoi in timp si acolo cunoaste o ziarista care publica ziarul local din vremea ceea si alege in cele din urma sa se stabilasaca de finitiv inapoi in timp iar in vitor el apare intro poza veche.

Si mai era unul filmcu un lift care merga inapoi in timp

:D :D :D :-? :-?

Dar filmul in care te intorci tu in timp, si te duci la toate orele de romana,dupa care revii in prezent si rescrii postul,nu crezi ca ar fi mai interesant?:D

NightChild 26 Nov 2011 15:22

Originally Posted by Kriss_Kringle:

iera despre nu barbat cu o moneda care se urca in tren si pleca inapoi in timp si acolo cunoaste o ziarista care publica ziarul local din vremea ceea si alege in cele din urma sa se stabilasaca de finitiv inapoi in timp iar in vitor el apare intro poza veche.

Si mai era unul filmcu un lift care merga inapoi in timp

:D :D :D :-? :-?

Dar filmul in care te intorci tu in timp, si te duci la toate orele de romana,dupa care revii in prezent si rescrii postul,nu crezi ca ar fi mai interesant?:D

:))

Back to the Future, probabil.

dicom 26 Nov 2011 22:58

cum se numeste filmul?

Chiar nimeni nu ma poate ajuta?.....:-/ filmul este rusesc

Hello! is anybody there?.........................

aaandra. 03 Dec 2011 23:03

pretty pls?

anaemona 03 Dec 2011 23:12

Nu-s sigura ce intrebi, dar poza e din Masculin Feminin.

aaandra. 03 Dec 2011 23:19

mersi mult :)

slayer20100 11 Jan 2012 20:22

Salut.Caut si eu de cateva zile un film,dar nu'mi amintesc titlul.
Din ce'mi amintesc:
Fratele unui politist este implicat in mafie si se ocupa cu vanzarea de droguri.
A fost urmarit in timp ce vorbea cu fratele lui politist,l'au considerat tradator si l'au omorat.
Acum politistul face tot ce poate din punct de vedere legal(adica mai nimic),dupa care demisioneaza si se infiltreaza in cartelul in care era si fratele lui.
Mai retin ca isi bate niste tatuaje pe care le aveau mafiotii,ca sa devina mai credibil.
Dupa ce le castiga increderea o gaseste pe sotia fratelui lui,care era gravida si se droga..si cam atat retin.
Daca m'ati putea ajuta sa indentific filmul v'as fi foarte recunoscator.

Pepper 16 Jan 2012 20:15

Mai tine minte cineva cum se numea un serial difuzat acum multi ani de Antena1 in care un tip era acuzat pe nedrept de niste crime comise de frate-sau geaman de care nimeni nu stia? Tot serialul a incercat saracul sa demonstreze ca nu e nebun/mincinos/bipolar :)) Stiu ca a fost difuzat dupa The Pretender.

L.E. Nevermind, found it myself <:-P
Era vorba de Two(1996), un serial canadian de numai 22 de episoade, one big fat fail, dar macar pot dormi linistita la noapte...

Vicky_free 17 Jan 2012 13:54

Buna.
Am vazut cu multi ani in urma un film si tot incerc sa-mi amintesc cum se numeste.
Este vorba despre un cuplu , nu tin minte exact scenariul , dar din ce-mi amintesc , tipa pleaca in Africa , la o cascada ... si moare la nasterea fiicei sale . Prin intermediul copiilor care ieseau din moarte clinica , ea trimitea mesaje sotului ei , de fapt , copii care ieseau din moarte clinica desenau o cruce ondulata sa-i zic , ceea ce pe harta indica cascada .Pana la urma sotul ei isi da seama ce vrea sa insemne mesajul cand vede o poza cu sotia lui la o cascada si pleaca in cautarea cascadei. Ajuns acolo , gaseste un trib si pe fiica sa , care este copia mamei sale ... in linii generale . Va rog mult , are cineva vreo idee ?

florryinn 17 Jan 2012 14:36

@Vicky_free

hmm, sa fie Dragonfly: http://www.imdb.com/title/tt0259288/

Vicky_free 17 Jan 2012 15:02

Originally Posted by florryinn:

@Vicky_free

hmm, sa fie Dragonfly: http://www.imdb.com/title/tt0259288/

Daaa...multumesc mult :*

Tzaks 18 Feb 2012 02:19

Caut un film care l`am vazut la televizor.Nu stiu foarte multe detalii..si nu l-am vazut pe tot.
Se faceau niste experimente pe oameni si le dadeau puteri supranaturale,dar trebuia sa se trateze cu un vaccin sa nu moara(dupa acel experiment mureau mai repede)unii erau numiti "cautatori"se gandeau la cineva si vedeau ce o sa faca..si asa ii gaseau.Daca nu ma insel unul dintre actori era
Samual L. Jackson.El era in echipa rea..el intra in mintiile altor oameni si le spunea ce sa faca,erau unii care tipau tare:)) ..si altii care mutau obiecte.
Rolul principal muta obiecte,era ajutat de o fata tanara care era cautatoare..ea cand se gandea la ceva desena ce vedea..Toata treaba asta cu experimentele era genetic.
Din ce am zis pare un SF adevarat.Dar nu e asa..

marianmihaela 04 Apr 2012 22:28

Caut si eu un film cu o adolescenta care face parte dintr-o familie bogata,si-a pierdut mama,si este trimisa de tatal sau la un internat unde se intampla mai multe lucruri care o fac sa isi schimbe atitudinea fitoasa care o avea inainte...

marcusARCUS 10 Apr 2012 13:51

Originally Posted by marianmihaela:

Caut si eu un film cu o adolescenta care face parte dintr-o familie bogata,si-a pierdut mama,si este trimisa de tatal sau la un internat unde se intampla mai multe lucruri care o fac sa isi schimbe atitudinea fitoasa care o avea inainte...

Wild Child(2009)?

mihaella04 10 Apr 2012 15:43

please helppp

caut de foarte mult timp un film, dar din pacate l-am vazut acum mult timp si nu mai tin bine minte toate detaliile. stiu ca era vorba de o femeie care avea doi baieti. stiu ca s-a casatorit cel mic si aceasta femeie i-a facut viata un iad nurorii ei..apoi, dupa casatoria celui mare au aparut certuri. la un moment dat femeia angajeaza doi tipi sa o urmareasca pe cea de-a doua nora(sotia fiului mai mare) si aceasta isi semneaza pe o foaie numarul masinii care o urmarea..punctul culminant e atunci cand nora se duce sa ia copilul de la scoala si este impuscata...apoi in ultima scena apare soacra cu cei doi indivizi intr-o inchisoare, ii ia de mana si le spune ceva de genul "acum voi sunteti familia mea"..foarte frumos filmul, chiar imi doresc sa il mai pot revedea..v-as ruga sa imi raspundeti daca aveti idee...multumesc frumos !!!

Malombra 10 Apr 2012 16:03

adică soacra angajează doi tipi să-i împuşte nora, nimereşte la zdup şi se înhaită cu ăia doi?
curat film psihologic
vreau şi eu să-l văd.

Kriss_Kringle 10 Apr 2012 16:11

Originally Posted by Malombra:

adică soacra angajează doi tipi să-i împuşte nora, nimereşte la zdup şi se înhaită cu ăia doi?
curat film psihologic
vreau şi eu să-l văd.

The disease is getting worse,we need the antidote now before it's too late!:))
O soacra cam usuratica daca face menage a trois cu infractorii.

cipriansebi 14 Apr 2012 18:50

Salutare.
Va rog , daca ma puteti ajuta...caut un film despre un jaf la o banca...Ideea era ca hotul s-a ascuns in banca, prin construirea unui perete fals si a stat acolo cam 5 zile (parca)...si apoi a iesit fara probleme....
Va multumesc anticipat

margott 14 Apr 2012 19:07

Originally Posted by cipriansebi:

Salutare.
Va rog , daca ma puteti ajuta...caut un film despre un jaf la o banca...Ideea era ca hotul s-a ascuns in banca, prin construirea unui perete fals si a stat acolo cam 5 zile (parca)...si apoi a iesit fara probleme....
Va multumesc anticipat

Inside Man (2006) ?

cipriansebi 14 Apr 2012 19:30

Originally Posted by margott:

Originally Posted by cipriansebi:

Salutare.
Va multumesc anticipat

Inside Man (2006) ?

Multumesc mult. Ai dreptate. Si felicitari comunitatii Cinemagia :-bd

milenius009 18 Apr 2012 20:49

Salut!
Caut un film aparut de vreo 8-10 ani.
Un cuplu era in pragul divortului,insa sotia dorea sa castige ceva bani de pe urma sotului.
Intr un hotel da de o hoata blonda care ii fura bratara,insa nu o da pe mana politie, ci ii propune sa lucreze ca menajera si sa il seduca pe sot ca sa l acuze de adulter in timpul divortul .
Prima incercare esueaza si fata blonda e concediata.
A doua oara fata se deghizeaza in baiat si si se angajeaza ca soferul sotului.dupa un timp sotul si baiatul(fata deghizata) se indragostesc ,dar sotul nu stia ca e defapt fata.
in film tot apare un avocatul care e de partea sotiei si care asculta inca de mama lui.
Atat fata,cat si sotul erau pasionati de astronomie .
Fata avea o sora cu 2 copii,iar sotul avea un majordom.
filmul a fost difuzat pe TVR 2.

marcusARCUS 07 May 2012 08:02

Caut un film din care pot sa-mi amintesc un fragment din poveste.

Un batran care lucra pe campul de trestie de zahar,le da copiilor sai niste bani pentru mancare (parca).Copiii se duc si ii cheltuiesc pe toti la un jukebox.

Namaste 07 May 2012 08:51

Originally Posted by marcusARCUS:

Caut un film din care pot sa-mi amintesc un fragment din poveste.

Un batran care lucra pe campul de trestie de zahar,le da copiilor sai niste bani pentru mancare (parca).Copiii se duc si ii cheltuiesc pe toti la un jukebox.

I am Cuba?

marcusARCUS 08 May 2012 10:46

Da,multumesc!

joannaru 11 May 2012 02:39

caut un film

un film romanesc , inainte de 1989 , o drama/ poveste de dragoste. Un medic ( neurochirurg) ajunge sa-si opereze iubita ( o tumora cerebrala)
Pe tot parcursul filmului exista o serie de imagini cu rochii de mireasa .....ca obsesie a tinerei in cauza.
Nu reusesc sa-mi amintesc titlul filmului.

All times are GMT +2. The time now is 13:16.