![]() |
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by norww3:
|
Originally Posted by Judex:
ce o fi ... ca oricum le vad roscate ... pe toate ... hic ... hic :p |
=))
Si io! =)) |
Aaaaaaa ... plac si mie blondele ... la gheata ... pina la fund ... hic ... hic ... pina la fund batute ... hic ... baute uite o blonda ... gagica ... pot sa ... ai un ... pot sa te ... aaaaa ... el e SOTU ... ? intrebam si io unde e strada cu numere multe ... pe don'soara ... aaaaa ... D'NA ( nu DNA ) ... tu stii ma ibine ... hic ... hic ... mi s'a uscat instalatia ... tre' s'o ud ... again and again ... |
Fara glume cu soti. Bem, bem... Dar atat! |
OOOOK , io vb de alt SOT ... barman da comanda de stikle k am ramas faraaa ... aaaaa ... hic... hic ... si de vaze ... :D |
Na ca mi-ai adus aminte.
http://www.trilulilu.ro/Jessica/02c26c7c1c5c50 |
are ochi da nu are de baut ... NU ma bag ... :hmm: |
Da..........
http://www.trilulilu.ro/pufa/78b9f3e07430b6 |
datu ala de hutza hutza ... ma ia de cap ... si dau afara ce am bagat pe instalatie ... cunosti sentimentu' ... aaaaaa ... hic ... hic ... hic ... palelea mea ... ;) |
Nu am baut chiar atat..................
|
aha ... numai am cola ... cred k ma cobor pina la magazin ... unde o fi open azi ... |
http://www.trilulilu.ro/siberian/f19c9ee0e3d09d |
tare rau ZECE al tau ... RESPECT PT TINE ... hic ... hic ... hic :D |
Danke!
|
E cam naspa spectacolul asta facut de fotbaliatori de Paste. Nu vi se pare?
|
Made in ROMANIA ...
|
Cui îi place Coca-Cola cu gheaţă?
|
mie, dar cu rom, zahar brun si lime adaugate :)
|
ati vazut ce multa lume e online pe forum?
|
Pitbul, ce surpriza! Esti monarhist? Ma bucur sa vad ca sunt si alti monarhisti pe forum. Si eu sunt, dar nu cred ca voi vota cu Radu. Eu vreau un Rege, nu un presedinte care este membru al familiei regale. Daca tineti minte, Regelui Mihai i s-a propus, in anii 90, de catre Radu Campeanu sa cadideze la Presedintie si a refuzat.
|
Originally Posted by corinka:
|
Suspy, pentru multi dintre noi el este inca REGELE MIHAI.
|
Regele cui?Ca să fii rege tre' să ai regat.Arată-mi regatul lui.
|
Este regatul din sufletul nostru.
|
Originally Posted by corinka:
Maiestatea Sa nu putea candida la presedintie, atâta vreme cât ESTE Regele României, iar detronarea lui si instaurarea falsei republici s-a fäcut prin toate abuzurile si ilegalitätile posibile. In privinta Principelui Radu, însä, contradictia nu mai e atât de ireductibilä. |
Atunci să se spună Regele Mihai I a sufletelor noastre,nu Regele Mihai I de România.
|
Zi tu asa, Suspy.
Noi zicem Maiestatea Sa, Regele Mihai I de România. |
Maiestatea sa Regele Mihai I A Republicii România ar fi bine să spuneţi,să se evidenţieze contradicţia extraordinară din titulatură.
|
Eu nu sunt de acord cu Republica. In anii 90 s-a pus problema unui referendum. Ce-ar fi sa facem si acum?
|
Nu, noi nu recunoastem republica asta ilegalä si nelegitimä - o acceptäm doar fiindcä deocamdatä nu avem mijloacele de a o desfiinta, ca sä restauräm Monarhia Românä.
...Apropo de ce zice si Judex: e unul dintre motivele pentru care am votat NU la referendumul pentru constitutie: fiindcä impune forma de guvernämânt, în loc s-o lase la latitudinea poporului, prin referendum. |
O mica precizare pentru Suspect.Ca ziceai ieri ca dupa `90 au venit inapoi in tara sa fure.
A venit Regele Mihai intr`adevar dupa `90 si a fost intampinat cu atata entuziasm de populatie,s`au strans zeci de mii de oameni,incat Iliescu s`a speriat de simpatia pe care o avea populatia fata de rege si i s`a interzis sa mai revina in tara pana in 1997 cand a castigat Constantinescu alegerile. |
Până atunci România îi tot republică,şi Mihai de Hohenzollern îi tot un simplu bătrân,fost rege,da' nimic altceva.
|
Originally Posted by redmen:
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Nimic nu-ţi poate da dreptu' de a fura.
|
Da' tie cine-ti dä dreptul sä stai acum cocotat pe Turnul Eiffel? Dä-te jos de-acolo, cä cazi!
|
Pai ce a furat mai exact ? Poate stii tu ceva mai bine :)
|
Hai, mä Redule, parcä n-ai sti minciunile räspândite de comunisti pe seama lui? Suspy, bietul, le-a luat de bune, la alea se gândeste. Iti imaginezi c-o sä dea un räspuns concret? Aiureli vagi si absurde, ca la sedintele U.T.C. si la învätämântul politic din regimul trecut.
|
Peleş de exemplu.
|
Vezi, ce ti-am zis eu!
O tâmpenie absolutä! Habar n-are cä Pelesul A FOST DINTOTDEAUNA PROPRIETATEA PRIVATA A FAMILIEI REGALE, plätit cu banii lor, nu din bugetul tärii. Suspy, ia sä dai tu imediat înapoi computeru' de la care scrii acum, de unde l-ai furat! |
A familei regale,bine zici,mersi pentru susţinere.România nefiind Regat,neavând rege prin urmare,nu-i a ei.Mersi că eşti de părere cu mine.Acum hai să-l lăsăm dracului de hoţ.
On-topic:Ce-i aia Casa Creatorilor? |
Trăiască Maiestatea Sa, Regele Mihai I de România!
Suspy, cine te-a învätat pe tine toate prostiile si infamiile astea? Poti afla totul despre Casa Creatorilor în topicul aferent, la Cinematografia româneascä. http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86687 |
Originally Posted by Pitbull:
|
Mi-am dat io seama de prostia asta pe care o cred românii cum că ar mai exista familie regală în România.
PS:Mersi. |
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Imnul Regal
Traiasca Regele In pace si onor De tara iubitor Si-aparator de tara. Fie Domn glorios Fie peste noi, Fie-n veci norocos In razboi. O! Doamne Sfinte, Ceresc parinte, Sustine cu a ta mana Coroana Romana! Traiasca Patria Cat soarele ceresc, Rai vesel pamantesc Cu mare, falnic nume. Fie-n veci el ferit De nevoi, Fie-n veci locuit De eroi. O! Doamne Sfinte, Ceresc Parinte, Intide a Ta mana Pe Tara Romana! Versuri: Vasile Alecsandri Muzica: E. Hubsch Muzica: http://www.trilulilu.ro/adrian2007mihai/97bba1c236e3d5 |
Când nu mai sunt argumente ca să se susţină o minciună văd că se scandează şi se cântă imnuri.Frumos.Păcat că a trecut.Şi rege nu mai avem.
|
Suspy, nu mai vorbi prostii si du-te la Casa creatorilor, cä de-aia ti-am dat linkul.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:54. |