Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

Suspect de bizar 19 Apr 2009 15:14

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by Suspect de bizar:

Am terminat „Pe-n picior de plai” şi n-am găsit replica din semnătura ta Pit.

In varianta asta nu e inclusä. A gândit-o ulterior, si urma s-o insereze la redesenare, în discutia cu Niculescu, la hotelul Palas din Constanta (ep. 16).

Aşa...Oricum felicitări pentru Collins,are talent băiatu'.Să-ţi trăiască!

Judex 19 Apr 2009 15:16

Originally Posted by norww3:

Originally Posted by Judex:

Deci pana la datorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.trilulilu.ro/tzutzuu/0daa8db85d7181

atunci baga 2 brunete sa bage dans de ala la inima albastra - rapid albastrii hic ... hic ... hic

Imi plac blondele.

norww3 19 Apr 2009 15:17

Deci pana la datorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.trilulilu.ro/tzutzuu/0daa8db85d7181

atunci baga 2 brunete sa bage dans de ala la inima albastra - rapid albastrii hic ... hic ... hic

Imi plac blondele.

ce o fi ... ca oricum le vad roscate ... pe toate ... hic ... hic :p

Judex 19 Apr 2009 15:18

=))
Si io!
=))

norww3 19 Apr 2009 15:24

=))
Si io!
=))

Aaaaaaa ... plac si mie blondele ... la gheata ... pina la fund ... hic ... hic ... pina la fund batute ... hic ... baute uite o blonda ... gagica ... pot sa ... ai un ... pot sa te ... aaaaa ... el e SOTU ... ? intrebam si io unde e strada cu numere multe ... pe don'soara ... aaaaa ... D'NA ( nu DNA ) ... tu stii ma ibine ... hic ... hic ... mi s'a uscat instalatia ... tre' s'o ud ... again and again ...

Judex 19 Apr 2009 15:27

=))
Si io!
=))

Aaaaaaa ... plac si mie blondele ... la gheata ... pina la fund ... hic ... hic ... pina la fund batute ... hic ... baute uite o blonda ... gagica ... pot sa ... ai un ... pot sa te ... aaaaa ... el e SOTU ... ? intrebam si io unde e strada cu numere multe ... pe don'soara ... aaaaa ... D'NA ( nu DNA ) ... tu stii ma ibine ... hic ... hic ... mi s'a uscat instalatia ... tre' s'o ud ... again and again ...

Deci!
Fara glume cu soti. Bem, bem... Dar atat!

norww3 19 Apr 2009 15:30

=))
Si io!
=))

Deci!
Fara glume cu soti. Bem, bem... Dar atat!

OOOOK , io vb de alt SOT ... barman da comanda de stikle k am ramas faraaa ... aaaaa ... hic... hic ... si de vaze ... :D

Judex 19 Apr 2009 15:36

Na ca mi-ai adus aminte.
http://www.trilulilu.ro/Jessica/02c26c7c1c5c50

norww3 19 Apr 2009 15:39

are ochi da nu are de baut ... NU ma bag ... :hmm:

Judex 19 Apr 2009 15:41

Da..........
http://www.trilulilu.ro/pufa/78b9f3e07430b6

norww3 19 Apr 2009 15:45

datu ala de hutza hutza ... ma ia de cap ... si dau afara ce am bagat pe instalatie ... cunosti sentimentu' ... aaaaaa ... hic ... hic ... hic ... palelea mea ... ;)

Judex 19 Apr 2009 15:46

Nu am baut chiar atat..................

norww3 19 Apr 2009 15:49

aha ... numai am cola ... cred k ma cobor pina la magazin ... unde o fi open azi ...

Judex 19 Apr 2009 15:56

aha ... numai am cola ... cred k ma cobor pina la magazin ... unde o fi open azi ...

Io am un chiosc deschis pana la...
http://www.trilulilu.ro/siberian/f19c9ee0e3d09d

norww3 19 Apr 2009 15:59

Io am un chiosc deschis pana la...
http://www.trilulilu.ro/siberian/f19c9ee0e3d09d

tare rau ZECE al tau ... RESPECT PT TINE ... hic ... hic ... hic :D

Judex 19 Apr 2009 16:01

Danke!

Judex 19 Apr 2009 17:08

E cam naspa spectacolul asta facut de fotbaliatori de Paste. Nu vi se pare?

norww3 19 Apr 2009 17:12

Made in ROMANIA ...

Suspect de bizar 19 Apr 2009 21:09

Cui îi place Coca-Cola cu gheaţă?

illotempore2002 19 Apr 2009 21:28

mie, dar cu rom, zahar brun si lime adaugate :)

illotempore2002 19 Apr 2009 21:30

ati vazut ce multa lume e online pe forum?

corinka 19 Apr 2009 22:21

Pitbul, ce surpriza! Esti monarhist? Ma bucur sa vad ca sunt si alti monarhisti pe forum. Si eu sunt, dar nu cred ca voi vota cu Radu. Eu vreau un Rege, nu un presedinte care este membru al familiei regale. Daca tineti minte, Regelui Mihai i s-a propus, in anii 90, de catre Radu Campeanu sa cadideze la Presedintie si a refuzat.

Suspect de bizar 19 Apr 2009 22:28

Originally Posted by corinka:

Regelui Mihai

Domnului Mihai,domnului Hohenzollern,fostului rege Mihai.

Judex 19 Apr 2009 22:44

Suspy, pentru multi dintre noi el este inca REGELE MIHAI.

Suspect de bizar 19 Apr 2009 22:52

Regele cui?Ca să fii rege tre' să ai regat.Arată-mi regatul lui.

Judex 19 Apr 2009 22:53

Este regatul din sufletul nostru.

Pitbull 19 Apr 2009 22:55

Originally Posted by corinka:

Pitbul, ce surpriza! Esti monarhist? Ma bucur sa vad ca sunt si alti monarhisti pe forum. Si eu sunt, dar nu cred ca voi vota cu Radu. Eu vreau un Rege, nu un presedinte care este membru al familiei regale. Daca tineti minte, Regelui Mihai i s-a propus, in anii 90, de catre Radu Campeanu sa cadideze la Presedintie si a refuzat.

SURPRIZA, Cori? Dar mi se pare FIRESC sä fiu monarhist - o am în gene! Mä asteptam sä reiasä din fiecare cuvânt pe care-l scriu, ba si din semnele de punctuatie! Mamä, cât mai luptam pentru asta, prin 1990-92, în Piata Universitätii! Mitinguri, marsuri, demonstratii, veneau scutierii sä ne ia la goanä cu bastoanele...
Maiestatea Sa nu putea candida la presedintie, atâta vreme cât ESTE Regele României, iar detronarea lui si instaurarea falsei republici s-a fäcut prin toate abuzurile si ilegalitätile posibile. In privinta Principelui Radu, însä, contradictia nu mai e atât de ireductibilä.

Suspect de bizar 19 Apr 2009 22:55

Atunci să se spună Regele Mihai I a sufletelor noastre,nu Regele Mihai I de România.

Pitbull 19 Apr 2009 22:57

Zi tu asa, Suspy.
Noi zicem Maiestatea Sa, Regele Mihai I de România.

Suspect de bizar 19 Apr 2009 22:59

Maiestatea sa Regele Mihai I A Republicii România ar fi bine să spuneţi,să se evidenţieze contradicţia extraordinară din titulatură.

Judex 19 Apr 2009 23:01

Eu nu sunt de acord cu Republica. In anii 90 s-a pus problema unui referendum. Ce-ar fi sa facem si acum?

Pitbull 19 Apr 2009 23:02

Nu, noi nu recunoastem republica asta ilegalä si nelegitimä - o acceptäm doar fiindcä deocamdatä nu avem mijloacele de a o desfiinta, ca sä restauräm Monarhia Românä.

...Apropo de ce zice si Judex: e unul dintre motivele pentru care am votat NU la referendumul pentru constitutie: fiindcä impune forma de guvernämânt, în loc s-o lase la latitudinea poporului, prin referendum.

redmen 19 Apr 2009 23:02

O mica precizare pentru Suspect.Ca ziceai ieri ca dupa `90 au venit inapoi in tara sa fure.

A venit Regele Mihai intr`adevar dupa `90 si a fost intampinat cu atata entuziasm de populatie,s`au strans zeci de mii de oameni,incat Iliescu s`a speriat de simpatia pe care o avea populatia fata de rege si i s`a interzis sa mai revina in tara pana in 1997 cand a castigat Constantinescu alegerile.

Suspect de bizar 19 Apr 2009 23:02

Până atunci România îi tot republică,şi Mihai de Hohenzollern îi tot un simplu bătrân,fost rege,da' nimic altceva.

Suspect de bizar 19 Apr 2009 23:03

Originally Posted by redmen:

O mica precizare pentru Suspect.Ca ziceai ieri ca dupa `90 au venit inapoi in tara sa fure.

A venit Regele Mihai intr`adevar dupa `90 si a fost intampinat cu atata entuziasm de populatie,s`au strans zeci de mii de oameni,incat Iliescu s`a speriat de simpatia pe care o avea populatia fata de rege si i s`a interzis sa mai revina in tara pana in 1997 cand a castigat Constantinescu alegerile.

Da,popularitatea îţi dă dreptu' să furi?

Judex 19 Apr 2009 23:04

Originally Posted by redmen:

Da,popularitatea îţi dă dreptu' să furi?

Lui Ilici i-a dat.

Suspect de bizar 19 Apr 2009 23:05

Nimic nu-ţi poate da dreptu' de a fura.

Pitbull 19 Apr 2009 23:06

Da' tie cine-ti dä dreptul sä stai acum cocotat pe Turnul Eiffel? Dä-te jos de-acolo, cä cazi!

redmen 19 Apr 2009 23:11

Pai ce a furat mai exact ? Poate stii tu ceva mai bine :)

Pitbull 19 Apr 2009 23:14

Hai, mä Redule, parcä n-ai sti minciunile räspândite de comunisti pe seama lui? Suspy, bietul, le-a luat de bune, la alea se gândeste. Iti imaginezi c-o sä dea un räspuns concret? Aiureli vagi si absurde, ca la sedintele U.T.C. si la învätämântul politic din regimul trecut.

Suspect de bizar 19 Apr 2009 23:15

Peleş de exemplu.

Pitbull 19 Apr 2009 23:17

Vezi, ce ti-am zis eu!
O tâmpenie absolutä! Habar n-are cä Pelesul A FOST DINTOTDEAUNA PROPRIETATEA PRIVATA A FAMILIEI REGALE, plätit cu banii lor, nu din bugetul tärii.

Suspy, ia sä dai tu imediat înapoi computeru' de la care scrii acum, de unde l-ai furat!

Suspect de bizar 19 Apr 2009 23:19

A familei regale,bine zici,mersi pentru susţinere.România nefiind Regat,neavând rege prin urmare,nu-i a ei.Mersi că eşti de părere cu mine.Acum hai să-l lăsăm dracului de hoţ.

On-topic:Ce-i aia Casa Creatorilor?

Pitbull 19 Apr 2009 23:23

Trăiască Maiestatea Sa, Regele Mihai I de România!

Suspy, cine te-a învätat pe tine toate prostiile si infamiile astea?

Poti afla totul despre Casa Creatorilor în topicul aferent, la Cinematografia româneascä.
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86687

Judex 19 Apr 2009 23:25

Originally Posted by Pitbull:

Trăiască Maiestatea Sa, Regele Mihai I de România!.

Subscriu!

Suspect de bizar 19 Apr 2009 23:25

Mi-am dat io seama de prostia asta pe care o cred românii cum că ar mai exista familie regală în România.
PS:Mersi.

Judex 19 Apr 2009 23:27

Mi-am dat io seama de prostia asta pe care o cred românii cum că ar mai exista familie regală în România.
PS:Mersi.

Pai poate ca ar fi bine sa creada mai multi. Uite ce-a adus asa-zisa Republica impusa de rusnaci.

Pitbull 19 Apr 2009 23:31

Imnul Regal

Traiasca Regele
In pace si onor
De tara iubitor
Si-aparator de tara.

Fie Domn glorios
Fie peste noi,
Fie-n veci norocos
In razboi.

O! Doamne Sfinte,
Ceresc parinte,
Sustine cu a ta mana
Coroana Romana!

Traiasca Patria
Cat soarele ceresc,
Rai vesel pamantesc
Cu mare, falnic nume.

Fie-n veci el ferit
De nevoi,
Fie-n veci locuit
De eroi.

O! Doamne Sfinte,
Ceresc Parinte,
Intide a Ta mana
Pe Tara Romana!

Versuri: Vasile Alecsandri
Muzica: E. Hubsch

Muzica: http://www.trilulilu.ro/adrian2007mihai/97bba1c236e3d5

Suspect de bizar 19 Apr 2009 23:32

Când nu mai sunt argumente ca să se susţină o minciună văd că se scandează şi se cântă imnuri.Frumos.Păcat că a trecut.Şi rege nu mai avem.

Pitbull 19 Apr 2009 23:34

Suspy, nu mai vorbi prostii si du-te la Casa creatorilor, cä de-aia ti-am dat linkul.

All times are GMT +2. The time now is 18:54.