![]() |
nenea psihologu' aci iar am râs!!!
Originally Posted by StefanDo:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Cu ultima fraza vroiam sa zic ca userii mai activi nu stau pe forum doar pentru ca pot observa certurile altora, ci pentru ca sunt iubitori, mai mult sau mai putin, ai cinematografiei. Si in loc de banare nu crezi ca ar fi mai buna o altfel de rezolvare a disputelor? In asa fel incat cei care nu sunt implicati sa nu le vada bineinteles. Puteti face o conferinta pe messanger si invitati pe oricine vrea sa va vada certandu-va. Eu nu vreau banarea cuiva, dar inainte de toate nu vreau motive pentru a o dori. Probabil de asta nici nu luati ban, pentru ca moderatorii sunt oameni cu bun-simt si nici sa va dea ban nu vor, dar daca ai (cel putin in cazul tau) un respect asa mare pentru ei, de ce sa le dai motive pentru a te bana? Pana la urma lipsa de respect nu e numai pentru adversarul din ring, dar mai ales pentru moderatori si eventual pentru userii normali, neinteresati de aceste dispute. De fapt ce vreau? Bun-simt. |
Bine.
|
Pauline, Pitbull, Liviu ... mersi pt nominalizarea ca posibil moderator dar NO fuckin WAY, abia am timp sa citesc ce se scrie si sa mai bag si eu o prostie doua.
@pauline: las-o-n pana mea faza cu bannatu (sarbesc), we like you alive & here and you know it :mad: |
Vous etes un vrai gentille homme,monsieur Chambord,ca ne vaut pas la peine :)
Ba da,esti potrivit ca moderator, pe primul loc cultura si ...bunul-simt de care zicea Liviu-;) :D :) |
@pauline: ti-am facut o dedicatie la (radio) Listen Rock
|
Multumesc:oops:
|
ok, haideti sa revenim la reprosuri pentru moderatori :)
|
Originally Posted by Redmen:
(Iar când am vrut sä mergez douä mesaje succesive ale Paulinei, s-a lipit de ele si al lui Redmen - vezi citatul!) |
@pitbull - nici io, şi oricum dacă găsesc, sar peste, că doar bine ştiut e faptul că aspirantele la celebritate "e" suple.
@Ştefan - eşti incapabil de obiectivitate, sper că asta numai în viaţa/ lumea virtuală; - eşti mult prea orgolios, adicătelea nu poţi admite niciodată că TU ai greşit, dar asta are o rezolvare, s-ar putea ca o dată cu vârsta orgoliul să se mai niveleze; - nu prea ai umor (acum eu sunt un pic nesinceră, şi nu scriu exact ce gândesc, pentru că nu vreau să te supăr şi mai rău); - nu eşti diplomat, nici foarte şiert pentru a întoarce orice situaţie în favoarea ta. - însă ai buze senzuale, care sper că ştiu şi să zâmbească, aşa că nu-ţi mai reprosez nimic, tu ştiind deja ce gândesc. :cool: :cool: ;) ;) |
Saracu' Stefan.
|
Originally Posted by halebardul:
|
Poate ca asa scrie respectiva persoana.Mesajul in titlu si ultimul cuvant si punct sau semnul exclamarii in mesajul propriu-zis.La asta te`ai gandit ? :)
|
Exact la asta m-am gandit, doar ca probabil la comanda "join" nu ai ca optiune sa iei si titlul, ala-i separat.
bine ca nu termina mesajul in semnatura, ca si-ar schimba-o la fiecare postare. :) |
mda
am văzut şi io că mesajele mele îs varză, după ce nenea moderatoru' nu ştiu ce le face. însă mi-am zis: asta o fi şi IDEEA! ;)
|
II reprosez lui Stefan ca nu ne-a bannat pe mine si pe Ilotempore definitiv.S-a incalcat regulamentul.
|
Cine a sters postarile,sau unde s-au mutat? Unde sunt dovezile?
|
O merita. |
Care postari? :eek:
|
1) Nici unele.
2) Nenea moderatorul stie ce face, dar programul functioneazä cum vrea el. 3) Il felicit pe Stefan cä n-a cäzut în capcana birocraticä a aplicärii oarbe, mecanice, destructive, a regulamentului. 4) Dragomara e distratä ca de obicei - dar ästa e farmecul ei. Atentä, exactä, rationalä, n-ar mai fi Dragomara - ar fi o tovaräsä dirigintä la clasa a V-a D. (Stefane, zi cä le-ai bannat, si nu e vina ta cä n-a mers, si acum studiazä Daniel problema, si-o s-o rezolve pânä-n 2014 când trecem la euro! Asa, o s-avem liniste - s-o creadä prostii!) |
Sa se stearga postraile de la pagina 20 incoace,daca nu fac scandal(cred ca am facut cancer de suparare).
Nu mai suport marlaniile,nici in viata ,nici pe net. Ori stergeti toate postarile cu injuraturi si dezvaluiri,ori ne bannati. Ea a gfacut cea mai mare tampenie,in stiluleei murdar,a dezvaluit date personel despre mine,din gelozie.Nu e nici o rusine sa ai familie,dar ea traieste cu impresia ca mi-a facut rau. E doar o tupeista isterica fara pic de sensibilitate,adineuri ii face pe toti useriii imbecili,se rastea la alt user(rastea folosind cuvinte cretine...) E o parasuta |
No, fata e dependenta, se vede. E nevoie de un Doctor aici, Dr. Virtual. Bannati-o pt 3 zile de incercare, apoi daca recidiveaza, 1 luna, sa se detoxifice si sa-si reaminteasca ca viata n-are legatura prea mare cu Internetul. Ii faceti un bine atat ei cat si oamenilor de film de pe forum. Chiar va rog! De Illo ma ocup eu in particular. Daca aveti niste manusi sa tin de frauri mai ferm... |
Originally Posted by Pitbull:
Porcule. |
Ok.I`m outta here :)
|
Originally Posted by Neuptolem:
nu vezi cat esti de prost,mereu apari la scandal sa prinzi si tu unscuipat din zbor. Psihologii lui peste ,snite nesimtiti ,mediocrii,inculti,fara respect pt nimic. |
Originally Posted by redmen:
(Apropo, porcul e un animal fermecätor si respectabil, inteligent, sociabil, cu personalitate - comparabil cu câinele; mä simt onorat - pe bune!) |
Pitbull,in nimicnicia ta,de ce nu ceri bannarea mea? Iti face placere umlinta mea publica asa cum faceai pe vremea comunistilor cu rivalii tai mai inteligenti?
Vrei sa ajung sa ii jignesc pe Stefan si pe Gloria sau ce sa fac ca sa fiu bannata? Ce nu intelegeti? Ca suneteti TOTI niste nesimtiti?Cum suna asta ca isterica aia v-a facut imbecili mai devreme? Dragomara de ce lua bann definitiv si eu nu pot?Ce vrei sa deminstrezi? Cat de putregait estii? Cat de nimeni si tristut? Cer bannarea mea definitiva,asa cum altii au fost bannati si li s-a taiat cheful de a mais crie pe acest forum de cacat,citat din marea clasica illotempore.
Originally Posted by Pitbull:
O gaura de cur . Du-te naibii cu enumeratiile tale aplatizate. |
"Fracuri"? "Nemtoaice"...? Explain, please. |
Ia sa vedem cum
|
Singura persoana vinovata de umilinta aici esti tu. |
unesti toate
postarileeee |
Redule, nu mai uni toate
postarileeee |
Runda a doua?
|
Acuma sau asteptam sa treaca postul ? :)
|
Anunt catre toata lumea.Cea mai buna pedeapsa pentru o persoana care se comporta ca Pauline e sa o lasi sa vorbeasca singura.Deci NIMENI sa nu mai scrie absolut nimic pe acest topic din CLIPA ACEASTA.
Va multumesc, |
Originally Posted by Pauline:
---- Gengar, iti predau stafeta, ia baga-te aci, ca te vaz onlain, eu ies cu iubita in parc. Pe furtuna. Iar pe seara revedem "Black Snake Moan / Blestemul Sarpelui de Negru". |
Pff, i-ai stricat planul lui redmen.
|
Mediocrii? Un mediocriu, niste (snitel) mediocrii, toti mediocriii? |
Originally Posted by Liviu-:
|
Bäi, puneti-vä mästile de gaze, cä în curând vor fi târâte aici ciosvârte dintr-un cadavru în putrefactie.
Mie, necrofil cum sunt, îmi place... Se-anuntä un show interesant - da' numai pentru cine are stomac de strut. |
de acum inainte sterg tot ce nu e on-topic
|
Era si cazul.
Eu nu m-am bägat, ca sä nu fi acuzat de "subiectivism". Merg sä mä culc un pic, revin mai pe searä. OK pupici merci. |
Gata.
(Incuiat provizoriu.) |
pauline, bannata pana marti
|
|
moamaaaaa ce pofta de cola cu gheatza mi-ai facut, pufffffffffffffffffff, simt ca mor :((
|
auzi
frate, sunteţi VARZĂ. AMÂN2. :mad: deci chiar nu pot să cred că existaţi cu adevătrat şi în afara forumului! :confused: |
Originally Posted by illotempore2002:
|
pai de ce nu e obiectiv?
spunandu-i ca nu e obiectiv, il acuzi de subiectivism. explica! |
Originally Posted by Suspect de bizar:
taci! am mancat ceva sarat si acuma nimic nu ar fi fost mai potrivit decat cola cu gheata! gata, taci! |
All times are GMT +2. The time now is 13:38. |