Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cronica unei morţi (ne)anunţate (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89178)

Pitbull 19 May 2009 15:10

Diva Arella Lolita Wagner's
2 iunie 1999 - 19 mai 2009 (h. 13:10)
E din nou cu Arella - cei doi soli ai lui Dumnezeu care l-au fäcut pe Pitbull sä fie cel care este.
Recunostintä, neuitare si iubire.

redmen 19 May 2009 15:32

Nasolica ... s`a dus dupa Arella.

corinka 19 May 2009 17:57

Pitbull, imi pare sincer rau pentru catelusa ta, stiu ce inseamna sa pierzi un asemenea prieten drag. Si pe mine m-a durut cand am pierdut-o pe Beta, cea mai iubitoare dalmatiana din lume! Diva a fost bolnava? Chiar asa batrana nu era... Intreb pentru ca si eu am (de fapt e al mamei) un teckel nascut tot in 1999, cu 8 zile mai in varsta decat Diva ta.

Pitbull 19 May 2009 18:06

Avea cirozä... Primele semne, acum o lunä. Investigatii, ecografii, analize sangvine, tratamente... iar azi, operatia. Pe departe prea târziu: i-am väzut ficatul, era o masä spongioasä verde, ciroticä. Nu mai avea nici o sansä. Am cerut euthanasia pe loc.
(Si sper cä pânä ne-o veni ceasul si nouä, cei din generatia asta, va ajunge si România la nivelul de civilizatie al Olandei, Elvetiei, etc. - unde euthanasia umanä e legiferatä.)

keepwalking 19 May 2009 18:35

imi pare rau.
pana a nu avea si eu un motan, poate ca n-as fi inteles prea bine la ce se refera Pit.
insa, de vreo sapte-opt luni, stiu cum e sa ai un suflet tacut, inteligent si loial alaturi.

Pitbull 19 May 2009 18:38

Färä ei, viata noasträ e neîntreagä.
Au ceva ce nici un pärinte, copil, frate sau sot ar putea înlocui.

corinka 19 May 2009 18:59

Sunt atat de loiali si ne iubesc neconditionat. Uita repede daca ii necajim si nu au niciun interes. Max nu e ranchiunos defel, daca suntem nervosi si ne rastim la el, uita foarte repede, iarta orice.

Ma ingrijoreaza si el uneori, mai ales dupa ce a zis Pit de Diva ca a facut ciroza. Max este foarte pofticios si cerseste, iar Mamei ii e greu sa il refuze, asa ca e cam grasunic si asta nu-i prea bine.

Judex 19 May 2009 19:07

Imi pare rau, Pit. Cunosc senzatia, de-acum aproximativ noua ani... :(

Dragomara 19 May 2009 19:48

Originally Posted by Pitbull:

Färä ei, viata noasträ e neîntreagä.
Au ceva ce nici un pärinte, copil, frate sau sot ar putea înlocui.

vaaai!! frate, acum chiar exagerezi!! nu că nu te-aş înţelege, şi nu că n-aş iubi animalele, părerea mea e că oamenii ar trebui să socializeze mai mult şi să-şi ia parteneri de apartament, nu animale de companie. :"> animăluţele sunt pentru educarea copiluţilor şi pentru bătrânii singuri, persoanele încă tinere ar tb să stea mai mult printre semenii lor. :D

Pitbull 19 May 2009 19:54

Originally Posted by corinka:

Ma ingrijoreaza si el uneori, mai ales dupa ce a zis Pit de Diva ca a facut ciroza. Max este foarte pofticios si cerseste, iar Mamei ii e greu sa il refuze, asa ca e cam grasunic si asta nu-i prea bine.

Ai grijä cu el, si Diva era asa: mâncäcioasä si räsfätatä. Ficatul lor e vulnerabil, iar spre bätrânete cedeazä. Mä tem cä la ea asta a fost cauza.

corinka 19 May 2009 21:28

Pit, cine este in avatarul tau? Arella sau Diva?

Pitbull 19 May 2009 22:13

Nici una dintre ele. E un avatar luat de pe net. Pe ele le poti vedea aici:
http://pitbullsrealm.multiply.com/ph...emember_Arella

Cinemania 20 May 2009 07:04

nasol...imi pare rau Pit

bre 20 May 2009 07:27

:(( . m-am intristat chiar de dimineata. sniff, sniff.

silver_boy 22 May 2009 19:57

S-a sinucis actriţa Lucy Gordon

Actriţa britanică a fost găsită spânzurată în apartamentul
său din Paris, cu numai două zile înainte de a împlini 29 de ani, informează The Telegraph.

"A fost o scenă oribilă. Tânăra şi-a luat viaţa în circumstanţe îngrozitoare. Nu căutăm pe nimeni altcineva, a fost clar o sinucidere", a subliniat
unul dintre poliţiştii care au găsit trupul neînsufleţit.

Poliţiştii cred că tânăra s-a sinucis în timp ce iubitul său dormea într-o cameră
alăturată.

Potrivit unor apropiaţi, Lucy era foarte afectată de sinuciderea recentă a unui prieten foarte bun din Marea Britanie.

Actriţa născută în Oxford era considerată "o stea în devenire", debutând în cinematografie în anul 2001. Ea a interpretat rolul lui Jennifer Dugan în "Spiderman III" şi a mai apărut şi în alte pelicule, precum "The Russian Dolls"(2005) , "Perfume" (2001) şi "Seredipity" (2001). Cel mai recent proiect în care a fost implicată a fost filmul biografic al compozitorului Serge Gainsbourg, care urmează să fie lansat anul acesta. La Festivalul de Film de la Cannes au fost prezentate trailere ale acestei producţii, specialiştii apreciind munca actriţei britanice.
(EVZ 21 Mai)

ps: chiar m-a intristat vestea: tipa f. tanara, frumoasa, in plenitudinea fortelor creatoare...
RIP

redmen 27 May 2009 15:03

Originally Posted by Pitbull:

Diva Arella Lolita Wagner's
2 iunie 1999 - 19 mai 2009 (h. 13:10)

http://www.youtube.com/watch?v=fWLhbzVfWfg

redmen 03 Jun 2009 20:39

In noaptea asta sa spuneti o rugaciune pentru cele 200 si ceva de persoane care au murit in accidentul aviatic din Brazilia.

Pitbull 03 Jun 2009 20:42

Dumnezeu sä-i ierte.

victor584694 04 Jun 2009 17:26

David Carradine a fost gasit spanzurat :

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...nd-hanged.html

Dumnezeu sa-l ierte !

Pitbull 04 Jun 2009 17:43

R. I. P.

redmen 04 Jun 2009 22:19

Intr`adevar o veste socanta.O moarte stupida.

keepwalking 04 Jun 2009 22:59

R.I.P.
omul a trait periculos.
un actor inconfundabil.

illotempore2002 05 Jun 2009 09:08

Originally Posted by victor584694:

Dumnezeu sa-l ierte !

si tocmai vazusem pt prima data un film cu el, Man hunt....
rip

victor584694 05 Jun 2009 10:51

Originally Posted by illotempore2002:

Originally Posted by victor584694:

Dumnezeu sa-l ierte !

si tocmai vazusem pt prima data un film cu el, Man hunt....
rip

Nu l-ai vazut si in "Kill Bill" ?

illotempore2002 05 Jun 2009 10:51

ba da, in drum spre spital m-am intalnit cu un prieten care-mi zice : baaaai, a murit ala din kill bill.....

atunci am facut legatura

halebardul 05 Jun 2009 11:20

(corectati titlul topicului asta odata?)

se pare ca e neclar cum a murit - accident, sinucidere sau crima

Bangkok - Thai forensic experts Friday characterized the death of US actor David Carradine, whose body was found in his hotel closet the previous day, as "abnormal.""David Carradine's death was an unusual one," said Nanthana Sirisap, head of the autopsy division at Bangkok's Chulalongkorn Hospital that examined the actor's body.
"The case is abnormal," he said, without elaborating.
The body of Carradine, 72, who first shot to fame in the 1970s Kung Fu television series, was found 11 am Thursday in the closet of his suite at the five-star Swisshotel Park Nai Lert Hotel.
Carradine was in Bangkok shooting the film Stretch. Colleagues became concerned when he failed to show up for a dinner Wednesday night and they could not reach him by telephone in his room.
A hotel maid found his body, described as half-naked, in the closet when cleaning his room.
Police initially said there were no signs of assault and they suspected suicide, but the details surrounding the manner of his death have yet to be officially revealed.
Speaking in the United States, a representative for Carradine insisted that his death was accidental.
"We can confirm 100 per cent that he never would have committed suicide," the spokesman told celebrity website TMZ.com. "It was an accidental death. Everybody is in shock."

parca prea usor se trece peste supozitia de crima: cica n-avea urme de violenta pe corp @-) da' franghia aia stransa in jurul gatului ce e?
am vazut si pareri ca ar fi fost in urma unui sex mai thai si cu perversiuni (ca orgasmul ar fi mai puternic daca iti limitezi debitul de oxigen respirat) :|

don't try this at home!

Pitbull 05 Jun 2009 13:29

Originally Posted by halebardul:

(corectati titlul topicului asta odata?)

Cinemaniacule, Judex - corectati nu în titlul primului mesaj (atunci forma corectatä va apärea doar ca titlu al mesajului, nu si al topicului), ci prin "Edit topic" (scroll-menu-ul din dreapta, jos de tot).

Bogie 25 Jun 2009 15:37

Matei Calinescu n 15 iunie 1934, Bucureşti – d. 24 iunie 2009

Sail away, sail away
To a place where your troubles can't follow

StefanDo 25 Jun 2009 19:26

farah fawcett

corinka 25 Jun 2009 19:36

Auzisem ca e f bolnava, Dumnezeu sa o odihneasca in pace! :(

redmen 25 Jun 2009 20:22

Trist.Sper sa fi apucat sa se casatoreasca cu Ryan O'Neal inainte sa moara.RIP.

Mala Portugal 25 Jun 2009 20:23

there goes THE HAIR!

Pitbull 25 Jun 2009 20:28

Dumnezeu sä-i ierte pe amândoi.

Imi aduc aminte când am väzut-o prima oarä pe Farah, într-o pozä din revista Cinema, pe la sfârsitul anilor '70 - un articol despre intrarea ei în mare vogä... Era frumoasä...

buticut 26 Jun 2009 00:34

OMG!
http://www.msnbc.msn.com/id/31552029...ainment-music/

RIP Michael Jackson! Nu pot sa cred ca a murit.Stiam ca refuza sa manance si ca ajunsese sa cantareasca doar 45 de kg,dar asta chiar a fost unexpected.Ma intristeaza tare vestea,a lasat 2 copii in urma.Am pierdut un mare artist,in ciuda tuturor lucrurilor care s-au spus despre el.Eu tot sunt de parere ca a fost atasat de copii in general,doar pentru ca vroia sa le dea ceea ce el nu a avut in copilarie.Dumnezeu sa-l odihneasca :(.

Sihaya 26 Jun 2009 00:37

Michael Jackson are 3 copii (da' cine mai sta sa numere). Ciudat k sunt albi, si nu mulatri. La cat de sarac a murit, e bine k are frati si veri, sa aiba cine sa.i ingrijeasca.

Pitbull 26 Jun 2009 01:04

L-am väzut la concertul din Bucuresti. Nu i-am fost fan, dar îmi pläcea destul de mult.
Si eu cred cä toate atacurile alea erau niste mizerii. Acum nu mai conteazä.

Dumnezeu sä-l ierte.

Judex 26 Jun 2009 01:20

Nici eu n-am fost fan, dar i-am apreciat mereu munca si chiar ascultam cu placere anumite piese. De miscarea scenica nu mai vorbesc...

Dumnezeu sa-l odihneasca.

paul_aramis 26 Jun 2009 02:37

Originally Posted by Sihaya:

.... Ciudat k sunt albi, si nu mulatri.....

păi pentru asta trebuia să fi fost ai lui, nu?

Sihaya 26 Jun 2009 03:41

Michael Jackson e afro-american (cum e politic corect). Copiii lui sunt caucazieni. Am studiat genetica la liceu si probabilitatea de a obtine un anumit rezultat, da' parca 2 coincidente se numesc altfel... Nu stiu cum arata Michael Jr. acum, dar in fotografia in care atarna peste balconul camerei unui hotel era tot alb( la piele)
Dar vb aceea: de morti numai de bine. Si de el chiar pot sa spun de bine: Dirty Diana, Thriller, Beat it, Do you remember the time, Black or white, Don't stop 'til you get enough, Billie Jean, Smooth criminal, The way you make me feel, Who is it, Give in to me, Earth song, Blood on the dance floor

paul_aramis 26 Jun 2009 04:31

Originally Posted by Sihaya:

... La cat de sarac a murit, e bine k are frati si veri, sa aiba cine sa.i ingrijeasca.

asta cu sărac, nu ştiu ce să zic. la 100,000 de para pe lună chirie, cam greu de definit standardele care te fac sărac...
în rest, după cum a zis San'A

Alex Leo Serban 26 Jun 2009 05:35

am vz si eu adineaori, cind am deskis laptopul :-O now THIS is really shocking!!
la farrah, saraca, toata lumea se astepta, dar moartea lui 'the king of pop' intra cu siguranta in categoria 'marilor morti socante' - vezi marilyn, elvis, lady di, james dean, jimmi hendrix, heath...

l-am vz in primu concert de la buc, la-nceputu anilor 90. a fost truly awsome
r.i.p.

keepwalking 26 Jun 2009 07:18

Dumnezeu sa-l ierte...:(

Cinemania 26 Jun 2009 07:27

RIP :(

i-am ascultat si inca ii ascult muzica

corinka 26 Jun 2009 08:11

Acum am aflat, de la voi. Socant! Dumnezeu sa il odihneasca in pace! :(

silver_boy 26 Jun 2009 09:24

Am aflat azi-noapte si imediat mi-au venit in minte cuvintele lui Michel Tournier:
" Celebritatea e o masca care iti devoreaza incet fata"
RIP
http://www.youtube.com/watch?v=1zpTQ...eature=related

RIP si pt. Matei Calinescu

redmen 26 Jun 2009 10:02

Nu imi vine sa cred.

Wonka 26 Jun 2009 10:14

Nici nu m'am trezit bine ca am auzit stirea , am inceput bn ziua:(

R.I.P , he was a god for me

paul_aramis 26 Jun 2009 11:39

well, chestia e că a murit biologic. pentru că de fapt MJ a "murit" de mult ...

corinka 26 Jun 2009 12:34

Originally Posted by paul_aramis:

well, chestia e că a murit biologic. pentru că de fapt MJ a "murit" de mult ...

Fals. Starurile ca Michael nu mor niciodata. Mai stii ceva de membrii ABBA? cu toate acestea, ABBA n-a murit, asa cum n-au murit nici Beatles.

redmen 26 Jun 2009 13:22

Originally Posted by Alex Leo Serban:

moartea lui 'the king of pop' intra cu siguranta in categoria 'marilor morti socante' - vezi marilyn, elvis, lady di, james dean, jimmi hendrix, heath...

So true.

All times are GMT +2. The time now is 13:16.