![]() |
Catelusa mea Indra. Nu-i plac deloc pozele. Trebuie sa alerg cu telefonul dupa ea sa reusesc s-o prind:)
![]() ![]() |
Originally Posted by FreakDoll:
Ce nervoasa esti... Iar s-a inschis shaormeria? |
Crapi, n'auzi?Nu mai strica thread'ul asta cu postarile tale de rahat.
@klaudya_e Ce frumusete!!Si ce nume special are!!Sa'ti traiasca!!:x |
Recomand iubitorilor de animale documentarul Animals Are Beautiful People
(1974). |
Here is Mr Micky :)
![]() |
Am si eu doi catei, mai exact dulai. :)
Si am mai avut, pana de curand, un aricel. :( |
nice shoe... :))
lasand gluma la o parte... foarte frumos motanelul... mai ales ochii. :) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Nice shlap mai bine zis=)) Revin si eu cu poze cu catelusa mea:) |
can't wait for some new shoes around here... :))
|
Doar asa am putut sa il prind, asta era singura poza utilizabila :)) ca restul...
|
Catelusa mea:)
![]() ![]() ![]() |
deci, nu credeam vreodata ca chucky are un catelus asa de dragut... :-?
oricum, simpatica... :) si pare ca are o personalitate strong. :) |
e tare draguta :) ea macar sta la poze, pe al meu l-am alergat si dupa ce a obosit si s-a pus jos sa doarma am reusit sa ii fac o poza :))
iar cu catelul m-am chinuit grav pana i-am facut cateva, mereu venea spre mine cand ma dadeam mai in spate sa il prind mai bine in poza :P |
1 Attachment(s)
"Ma cheama Vaya, sunt o catelusa fox terrier sarmos si voi fi in curand mamica. Nu am fost prea cuminte si am fugit cu golanii asa ca puiutii mei vor fi metisi. Dar sunt sigura ca vor fi niste catelusi minunati si astept cu nerabdare ca niste oameni buni - fie cu pedigree, fie nu - sa imi adopte catelusii. Va multumesc! Stapana mea se va ocupa de sanatatea si vaccinurile puiutilor pana pe la 8 saptamani, asa ca in 2 luni si ceva ii puteti lua. Hau-hau! (adica Woof-woof)."
Attachment 1124 |
Pufi
![]() ![]() |
:x
Motan? |
e fetita:)
|
|
ce scumpa e!:x
|
Imi plac pisicutele...si catelul e dragut!:)
Imi plac toate animalele. |
|
hihi... ce dragut... are caciulita e cap? :)
|
:)) :))
|
Who wants to see my puppy? Again...........
![]() ![]() ![]() ![]() Nu-mi prea plac, i-au lacrimat ochii din cauza soarelui, dar sunt bune. |
|
|
Originally Posted by klaudya_e:
Absolut superba! Felicitari! |
Credeati ca e o catelusa draguta?
![]() V-ati inselat. Va prezint acum The Evil Face of Pamy>:) ![]() Inca ma mai doare degetul de la picior. Catelusei ii place sa prinda lumea ( in special pe mine ) de piciore. Bine ca eram incaltat cu o pereche de tenesi " A la 10 lei". |
:))) Poate trage si ea cu ochiul la filmele horror pe care le vizionezi tu. Precis de acolo s'a inspirat. O fi vazut Cujo. Acum serios vorbind, astia mici sunt cei mai rai.
|
1 Attachment(s)
felinele mele, cu care m-am trezit in curte acum vreo 6 luni, cand erau doar niste ghemotoace infometate si inca plangeau dupa mama lor...
Attachment 1516 |
1 Attachment(s)
uite, c-am gasit o poza cu ele de pe vremea aia...
Attachment 1517 |
Imi place aia gri, adica imi plac toate, dar aia in special. Mi-e dor de pisoii mei :(
|
3 Attachment(s)
noul prieten al pisicutelor....
Attachment 1564 Attachment 1567 bag seama ca ii era foame... Attachment 1568 |
scump foc!! l-as smotocii pana ii ies ochii din cap unuia dintre noi:))
|
|
2 Attachment(s)
n-am rezistat sa nu va arat pozele astea. Bruno este bucuria vietii mele in acest moment.sper sa ramaneti uimiti de cat a crescut in trei luni.acum e un catel nazdravan care face numai ce vrea si ce-i place.nu si-a pierdut instinctul agresiv, caracteristic rasei sale,dar este atat de iubitor si dornic de joaca...
Attachment 1792 Attachment 1793 |
Faine animale ai @rvn. Mai rar sa vezi cainele si pisica in acelas loc fara sa se bata.
|
foarte cute.... dar nu ai mai pus poze cu cele 3 pisici.... le mai ai sau le-ai dat?
|
who's a good boy?
![]() |
1 Attachment(s)
Originally Posted by iiii:
Attachment 1798 |
awwwwwwwwww how cute!!!
pare rau pt motanelul damblagiu... |
Fara soareci pe-aici. Nu se poate asa ceva.
![]() ![]() |
1 Attachment(s)
din ciclul "noi generatii":
Attachment 1940 |
Deci vreau pisica! :D
|
1 Attachment(s)
|
Nu, vorbesc serios. Cat?
|
1 Attachment(s)
poate te razgandesti si-l vrei pe Bruno....
Attachment 1942 |
Deci... Nu mai pot avea caine dupa ce a murit Kali... Vreau o pisica s-o daruiesc maica-mii si s-o poarte dupa ea ca pensionara ce e. ;)
PS Superb exemplar!!!! |
nu as le-as da pentru nimic in lume. le las pe ele sa decida daca vor sa plece sau sa ramana.
tu care crezi ca e alegerea lor? |
Mama lor.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:31. |