![]() |
:)))))
si o sa avem grija de .....scolirea duduitzei? o trimitem peste ocean la studii? macar e blonda? k tiza ei? :lol:
|
In unele poze-i blondä, în altele brunä...
Acum le-astept pe-alea unde-i verde cu picätele mov. |
Re: :)))))
Originally Posted by alex2:
va sarut |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
pai aici ai terminat ce ai inceput...ne-ai terminat pe noi...incet, dar sigur :D |
sa stii ca ti-am dus dorul! :shock: unde ai fost zilele/saptamanile/lunile astea?... :?
|
I.M.M. nu e o STEA.
I.M.M. e o COMETA. Nu lumineazä tot timpul, doar de l'Anné dans les Pâques (from Year to Easter, pour ceux qui ne comprennent point le Français) ajunge la afeliu, când pe firmamentul pâclos al CineMagiei räsare si sträluce / pe miscätoarele topicuri / coräbii pline cu perle duce, anuntând fie woe and doom (cä-si bägä deshtele-n prizä si s-o electrocutatärä), fie nasterea unui nou unlikely Messiah (vezi Film în general > Cum ati vedea voi un film apocaliptic > pag. 1) http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...start=0&hist=0 Pe umeri pletele-i curg râu, ba blonde, ba brunete, ba liliachii cu dungi kaki, si lumea stä la coadä s-o citeascä, drept pentru care, din sträbuni, poporul botezat-a cometa "stea cu plete" sau "cu coadä". Probabil pentru cä unii-i zic si "stea bärboasä, am visat ieri cä-mi läsasem iar barbä. Dar I.M.M. nu umblä cu bärbi, chiar dacä ar putea face parte din cast-ul nemuritorului "Freaks" al lui Tod Browning! Bucurä-te I.M.M., cea plinä de har, CineMagia este cu tine! Binecuvântatä esti tu între sosiile lui M.M., si binecuvântat este rodul cäpsorului täu, "Vreau sä fiu actritä"! Sacrä I.M.M., Maica Wannabizdelor, posteazä pentru noi si pentru sufletele noastre, acum si-n ceasul bannärii noastre, Aimmn! |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
saruta-ne ca ramne de vazut daca mai banii ies, sa iasa, multi vor iesi, numai numai si tot scoala si inceputul terminarii, sfarsitul dori-l-as aici sa-l si apoi. problema-i asta aici si acolo, vara imi foloseste sa fac voi ce stiu nu, deasa foarte ceata sunt (vara) si au cam picat planurile precum fulgii neaua iarna vara... unde de da IMM, numai numai numai ramai sa vezi si sa... ne saruti! :) :love: acest topic! |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
La voil�*!
Here she is! Iote-o! |
IMM draga,
vara e muuuult mai lunga pe dealurile alea pe care scrie hollywood. si banii...eu stiu....am auzit k unele actritze castiga ffffff bine....iar cu scoala - nu esti in vacantza? incearca, mai stii? maine poimaine te vedem pe imdb... :D si o sa te votam, of course. |
cred ca vroiai sa scrii "actritze" |
??
si ce am scris, monser? ca nici cu ochelari nu vad... :shock:
|
Re: ??
adica vrea sa spuna ca, de fapt, ai uitat ghilimelele :lol: |
mda
da, mersi de lamurire :lol
|
nu mie, lui :D
|
da, asta vroiam sa evidentiez...de fapt am si pus ghilimelele cu litere ingrosate :D
|
eram prea concentrata la adidasii mei care se pieptanau de zor cu coca-cola, asa ca am citit cateva pagini din topicu asta- primele 2 si ultima, ca mai mult n-am rezistat!
bay, fratilor, da' voi va plictisiti aicea, nu va jucati. |
Acest topic e un omagiu, un elogiu, un orologiu, un imn de slavä cu temä gravä ce nu se va pierde-n pleavä!
|
da, si mie a inceput sa-mi creasca un vrej de fasole din ficat...a :w00t: :sick: :sick: ma duc sa caut un lighean...
|
Jack si vrejul de fasole se va sparcai in curand
|
Toate muistele cu gandu in pula ce isi doresc sa fie actrite sunt invitate sa suga pula ursuletului magic.
Mancati cacat cu totii davash foc la cur de beshinosi . Va invit la fabrica mea de sloboz unde veti putea servi multa muie cu pofta pana va iese pe nas catastrofelor, sa ma cac pe mormintele voastre ca sa aiba mamele voastre in ce sa va puna lumanarea. Daca cumva sunteti surprinsi de limbajul meu obscen nu mai consumati fasole ca va dau beshini nu pe cur ci in cap. Sa ma cac pe dorintele voastre ascunse de muisti . |
Originally Posted by Kromm:
ce-i puisor, te-a legat taticu' de calorifer si ti-a tras o bataie cu liveru'? vezi ca baza cu dobitoci perversi e in Pipera...drum bun! PS: pentru cateva secunde am crezut ca si-a facut Jiji cont pe Cinemagia. |
Emi, e clar! Ai nevoie de-un adjunct si la Vreau sä stiu!
Si cum la Cinematografia româneascä domnesc o liniste si-o pace de-a dreptul mioritice, mä ofertez. Mai ales cäci cu multä voluptate-l voi zburätäci pe ästa. |
fereasca D-zeu, k numa jiji ne lipseste! :x topicul asta e cu si ds imm, nu cred k e loc de 2 "vedete" de asa calibru :P
|
Originally Posted by Kromm:
tare ca-krommu, iute ca jijelu... probabil ca stimatul proaspat intrat in galeria degraba varsatorilor de cuvinte cu p si m, ca ce altceva sa poata spune, este 'ursuletul magic' - cocolino! si cocolino asta viseaza la ceva crom in pantaloni, actrite care sa-i caute cromu... dar cand toate astea lipsesc, lasati-i omului macar bucuria de a si le aseza prin propria lui gura acolo unde ele absenteaza in fapt. in exprimarea ambigua de la final, stimabile, vezi ca-ti rezervi si tie bucuria de a fi de m.... : in functie de cum asezi accentul in fraza, dorintele pot fi ascunse de m...., adica de tot felul de troglo-diti comme vous, mai repede gandind cu mintea din XXXX si, din pacate, in lipsa organului chiar. l-ati putea trimite spre o centrifuga onesta! |
exista dreptul la libera exprimare,dar asta inseamna ca trebuie sa citesc asemenea imbecilitati?...vlad tepes ar fi trebuit sa il ajute pe bietul om cu o teapa, poate chiar acolo unde ii trebuie...propun sa i se taie dreptul la libera exprimare, mai are doar dreptul sa taca.sa uitam...
Revenind la discutie,(care se oprise prin preajma sumelor de bani castigate de actrite, sau ma rog "actrite")din cate stiu eu, cel mai bine castiga cele care se sacrifica in numele lui Cupidon, si care sunt asemanatoare cu Afrodita, sau care sunt fiice ale lui Zeus.Mai sunt unii baieti mai misto, care promit marea cu sarea si dupa...uita subit(serios ca exista si asa ceva).Mai sunt si cele care sunt observate de un regizor strict pentru talentul lor, care se afirma la casting si care se realizeaza...cazurile acestea sunt foarte putine :hmm: Actoria nu se face pentru bani, asta e certitudinea mea. |
Originally Posted by st3fan:
Nu mai dezgropati mortaciuni. |
Nu, se referea la nenea cu cortex krommat. Vezi pe pagina precedoasä.
|
da nume citeste minunatiile lui kromm...ma astept chiar sa ii dai un raspuns, am observat ca daca ti se da ocazia, jumulesti bine... ;)
|
acest kromm cu creierul intr-un scrot ar trebui bannat de pe forum la cum ne-a injurat...nu de alta, da' daca tot se sterg mesaje inofensive...
|
Originally Posted by st3fan:
|
cum adica are dreptate????????
|
pai cam asta ar vrea sa spuna krommu: - daca vrei sa fii actrita, tre' so sugi - noi, cinemagistii, basim cam mult pe aici si s-ar putea sa ne aprinda cururile daca nu ne calmam - mr. kromm detine o fabrica unde produce sloboz (uite ca in afara de unghii, par si rahat, se mai poate produce si altceva)...s-a saturat de cat si-a degustat propriul sloboz, asa ca ne-a invitat si pe noi - el la randul sau baseste cam mult, dar pe partea opusa - si e clar ca omu stie sa se cace...pe partea economicoasa probabil, pentru ca sunt sigur ca face economie la kkt de a a juns sa i se urce la cap... |
:lol:
|
bravo tata mata nu ti-a spus ca nu e frumos sa vb urat si sa jignesti.......................................
|
Originally Posted by fitze:
|
corect. Greseala mea. Pe viitor o sa fiu mai atent. Dar acum imi asum greseala gramaticala. :((
|
Originally Posted by nume:
SA TE CUNOSC NOI NE MAI INTALNIM PT CEVA POATE NE Mai dai idei,esti ok? eu nu mai am net acasa asa ca voi intra mai rar dar astept venirea tala intrunirea noastra. :love: :love: |
WOO-WIEEE!!! :D :love: :D :love: :D :love:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
ce faci ma pitbulle?...conspirezi cu zi enamy?
|
Te referei cumva la mascota... joffra... savarina noasträ?
La dulceata asta micä, distribuitä deja în "Casa Creatorilor"? Ascult-o vorbä de la mine: cine n-are imemeu, sä-si cumpere! |
si daca isi cumpara, sa fie pregatit pt urmari....
|
Numai sä nu-si cumpere la negru. Altfel, imemeurile din comertul autorizat se vând cu prospect si instructiuni de folosire - "Wannabe An Actress", Copyright @ CineMagia 2005, print version.
|
.proasta zice lucruri traznite. :oops: all cummbest.
"The days flow ever on The weeks pass by in vain Time never will return Nor our loves burn again Below the Pont Mirabeau Slow flows the Seine" |
asta e citatul cui?...
|
.dintr-un cantec frumos.
"Must I recall again Joy would always follow After pain" |
May irene dar esti ..varza mama . La inceput , ...nu am crezut asta ...k nu ai zis nimic altceva decat k vrei sa devii actrita . Ok mi se pare misto si mult noroc ..dar sa vii in fiecare zi aici si sa povestesti ce ai facut tu de dimineata pana seara ...sry esti penala . ....Si..mai bine nu apareai in ziarul ala ....pt ca nu esti deloc asa de frumoasa precum pretinzi ...iar comportamentul te face si mai urata decat esti ....Fuck termina-te :sick:
|
Originally Posted by crisstina:
...si desigur citatul Viseaza la ceea ce vrei sa visezi , fii ceea ce vrei sa fii din profilul tau e un act de ipocrizie... |
Originally Posted by Cinemania:
Nu, ipocrizie e sa acuzi pe cineva de prostie atunci cand posezi scriitura domnisoarei cristina. |
All times are GMT +2. The time now is 11:55. |