Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   CineMagia pe hartie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83745)

christi 28 Apr 2006 10:20

Originally Posted by BeNnY:

lol, cata nesimtire. Pai, ba, oamenii aia trebuie sa scrie articolele alea din minte, voi le scrieti din caiete de presa, si tu esti destul de arogant sa-i faci pe ei lenesi?!

Dupa ce o sa-ti scoti limba din anumitele zone ale celor de la re-publik, poate o sa observi si tu ca la o revista ce se vrea profesionista, atitudinea asta, ca "scoatem revista cind putem", nu merge. E lunara, deci ma astept sa apara lunar, nu in functiile de concediile sau peregrinarile prin Europa ale redactorilor. Comparatia cu Cinemagia nu isi are rostul. Eu nu am facut decit o remarca despre revista respectiva, nu ca la noi e bine si la ei e rau. Cumpar Re-publik constant, e o revista foarte buna pe care o citesc cu placere. Ai sarit in sus degeaba. Cit despre aroganta si nesimtire, du-te frumos in baie si uita-te in oglinda. Dar ai grija sa stai pe virfuri, sau pe un scaunel, sa vezi totusi ceva.

Ambra Blu 28 Apr 2006 10:26

Sugestii am avut si noi in ceea ce priveste continutul revistei Cinemagia, dar se pare ca celor de acolo - habar n-am cine anume, poate proprietarul, poate emi & co - li se pare(a) ceva foarte riscant sa innoiasca si sa imbunatateasca altceva in afara de layout.

Nightwane 28 Apr 2006 14:21

Originally Posted by emanuel:

Topul imdb era ca un reper. Shawshank Redemption e un super film, nemaipunand la socoteala cel 7 nominalizari la Oscar...

Oscar. LOL.

BeNnY 28 Apr 2006 17:23

Originally Posted by christi:

Eu nu am facut decit o remarca despre revista respectiva, nu ca la noi e bine si la ei e rau. Cumpar Re-publik constant, e o revista foarte buna pe care o citesc cu placere. Ai sarit in sus degeaba. Cit despre aroganta si nesimtire, du-te frumos in baie si uita-te in oglinda. Dar ai grija sa stai pe virfuri, sau pe un scaunel, sa vezi totusi ceva.

Cand faci pe cineva lenes iti asumi atitudinea de "mai bun decat ei".

Cat despre restul... N-am inteles. Nu sunt destul de inalt? Trebuie sa ma simt prost ca am 15 ani? Esti penibil. Asa ca taci si siktir.

fanroxette 01 May 2006 12:32

revin si aici cu o intrebare: unde si daca se mai gaseste CINEMAGIA pe piata...pt ca in nici un caz nu voi plati 170000lei ca s-o primesc prin curierat...
cei de la difuzare...faceti fratzilor ceva...
nu ma astept sa fie mai tare ca RE:PUBLIK da macar o voi cumpara din fidelitate...si pt dvd ;)

emanuel 01 May 2006 18:24

Revista nu va putea fi gasita decat in magazinele de specialitate. Incearca la Diverta, Media Galaxy sau Carrefour saptamana asta.

irene marlyne monroe 01 May 2006 18:33

Originally Posted by emanuel:

Revista nu va putea fi gasita decat in magazinele de specialitate. Incearca la Diverta, Media Galaxy sau Carrefour saptamana asta.

chiar e o idee buna si cea cu reodipetul-contrac scuze daca nu e scris corect,asa poate fi mult mai bine cunscuta si cumparata si apoi chiar iti puteti cu ocazia asta sa ii puneti si un pret ca aproape orice este valoros si necestita si muynca altora,energie ,neuroni distrusi in lume ai ceva si se pierde altceva,sau se compenseaza prin altceva,eh..dar voi stiti mai ce este mai bine!pupici

fanroxette 02 May 2006 00:17

ok emanuel, i will

emanuel 02 May 2006 13:13

Rectific, cu scuzele de rigoare... revista poate fi gasita numai la Media Galaxy, Altex, Carrefour... NU si la Diverta!

All times are GMT +2. The time now is 11:26.