![]() |
nicole all the way!!!
|
Deja 3-1 pt Ricci! Nici nu ma asteptam...
|
Nicole Kidman.
Curios, ma asteptam ca antipatiile sa provina in majoritate din partea fetelor... |
Christina Addams :wink:
|
Nicole Kidman evident...Ricci aia are o moaca...yuk! Nicole Kidman is the best...delicioasa mai e doaaaamneee :D
|
Sorry christina, te iubesc, stii asta, da tre' sa te las pentru Nicole. Asadar, Nicoleta!
|
Are you kiding? Nicole!
---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Nicole
|
Desi imi place Nicole, votez cu Christina pentru ca seamana cu cineva cunoscut...
Prietenii stiu de ce! :wink: |
Christina Ricci, bineinteles...
|
Nu am prea votat la topicul asta dar acum trebuie sa o fac pentru ca vreau sa castige NK si are nevoie de ajutor.
Sincer nu inteleg de s-ar putea vota CR. E despre hot woman in cold.... Chiar considerati ca este CR mai hot decat NK ? Demona daca ai fi baiat ai alege pe CR ? In plus NK si ca actrita e mai BUNA decat CR. Rog argumentari in favoarea CR altfel consider ca se voteaza ca la CL anti LOTR. Votez Nicole Kidman. Si daca voi nu o vreti o iau eu sa ma incalzeasca. |
Sa argumentezi...la asa ceva...Christina Ricci e mai 'fresh' si nu are canioane de celuluita.Si e deranjata putin,ceea ce eu gasesc foarte interesant.
|
Nicole Kidman..
|
Originally Posted by seether:
|
Originally Posted by Ping:
Nu vad de ce trebuie argumentat. Nu prea-mi place Nicole, nici cum arata, nici cum se poarta. E prea plina de ea. Iar Christina Ricci e foarte draguta, prefer sa ma-ncalzeasca ea :)
Care-i legatura??? Votam aspectul, nu felul in care joaca. |
Christina Ricci. Yummy. :)
|
Originally Posted by Danny:
|
Dar-ar virushii sa dea in computadoru' lu ala de voteaza cu Cristina Riccin. :evil:
---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by crydead:
|
Eu chiar ii inteleg pe cei care au votat-o pe Christina. La urma urmei cunoasteti voi o actrita care sa sufere de o lipsa mai acuta a structurii pectorale ca Nicole?
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Right on! ;) |
Definatelly! Vrei argumente? CR e adevarata. NK e prea mult "Hollywood glamour"...So freakin` fake!!! Altceva Ping??? |
Originally Posted by emanuel:
LOL emanuel! |
Urmeaza votu' decisiv!
|
Bai eu votez cu ailalta. Trebuia sa fac asta. Nu inteleg cum puteti sa fiti atat de indecisi... Tre sa vin eu sa va fac ordine?.. Jalnic.. Cui poate sa ii placa de Kidman aia?.. Hai sa fie Christina RICCI, raspuns final ca sa va curm suferinta... Hai Pac..
|
Acesta a fost votu' decisiv! :D
|
Cand "v-a" incepe urmatorul meci? Mi-am permis sa-l citez pe TLD... :p
|
Originally Posted by votu_decisiv:
9-8 pt Ricci 8) |
Originally Posted by Edgar:
|
Votu final era de fapt votu_decisiv. Bineinteles ca e acelasi lucru (??) dar tin in mod explicit la mine.
|
Dupa marea batalie care tocami s-a terminat vien un meci lejer asa de la mien pt voi... :P
Kristin Kreuk vs Franka Potente Kristin Kreuk pe imdb.com Franka Potente pe imdb.com MAMA DA CE MECI SE INCHEIE :lol: :roll: ACUM VOTATI AICI! ;) |
P.S: cumva esti vreo clona? Nu ca ar mai conta... :roll: |
Alearga, Lola, alearga... spre locul 1...
Votez Franka Potente. |
Poceala ca poceala, da' acu' ma faci si "clona"???? Lasa, nu-i bai... Nici macar n-am multipla personalitate. Ma simt bine in pielea mea. E remarcabil faptul ca Edgar a avut o premonitie.. Greu de crezut, dar exceptional de altfel. Ce viatza!.... Cam frig afara. In rest, ce sa va mai spun? Sper ca voi fi remarcat in aceasta mica dar vesela comunitate si imi voi aduce nestingherit contributia la binele nostru al tuturora. Salutari de la Agigea! sau altfel spus Adio, dar raman cu tine!
|
|
Tin sa fac o mica/mare precizare. Se pare ca acest intrus votu_decisiv ne-a stricat jucarika. Adica, cum? Vine el cu Ricci a lui cu tot, si la primul post ne ia cireasa de pe tort. Halal, monser....Sint cu okii pe tine, votuletz!
|
Originally Posted by EgoN:
|
De gustibus non est disputandum, amice EgoN... Poate o fi un "die hard" Christina Ricci fan. Daca lungana de Kidman e asa de grozava, de ce n-au votat mai multi cu ea?
Da, votu_decisiv, am avut o premonitie - m-am uitat in globul meu... ocular :) |
Ceea ce este cu adevarat remarcabil si merita subliniat, daca nu chiar decupat, este faptul ca, tipic comunitatilor romanesti, cum apare unu', cum sar toti pe el... Lasati-ma fratilor sa votez decisiv in liniste!! Tu, Juventus, te-am intrebat eu de sanatate? Cum iti merge echipa? Te-ai mai antrenat lately? NU! Asa ca pliscu' mic'...
|
Na... acu faci pe martirul forumului. :roll: A sarit unul pe tine si tu imediat generalizezi. Draguta, eu ti-am tinut partea, daca nu te-ai prins. Rontaie si tu niste morcov ceva, sa vezi realitatea mai clar. 8)
|
Franka Potente
|
Alerg si eu cu Franka Potente... :)
|
Vot
Nici nu stiti ce surpriza placuta mi-ati facut votand alaturi de mine contra lui NK. Acum votez cu Franka, desigur.
|
Kristin
|
Franka Potenta :)
|
5-1 pt imPOTENTE! :lol:
|
kristin nu-shtiu-cum.
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Franka Potente
|
Franka! mi-a placut in Lola Rennt dar si in recentul film romantic Try Seventeen.
|
7-2 si inca vreo 2 voate :roll:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:55. |