Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Intilnirea forumishtilor cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82354)

Ionutz55 02 Mar 2004 21:19

Pai bun dar in celelalte?

blitz43 02 Mar 2004 21:26

Originally Posted by BeNnY:

In poza 7 chiar nu stiu cine era... in orice caz nu de pe forum... cred ca din presa ceva... :roll: :lol:

Wrong answer!
poate ne ajuta Emanuel!!!! :lol:
dau o cutie de Cavit cui il recunoaste! (de la Biofarm) :lol:

Danny 02 Mar 2004 21:50

It's the one...the only...Lokibra.
Apropo...chiar imi place Cavit-ul. :D

P.S. Tu de ce n-ai venit bah? :evil:

blitz43 02 Mar 2004 22:01

Originally Posted by Danny:

It's the one...the only...Lokibra.
Apropo...chiar imi place Cavit-ul. :D

P.S. Tu de ce n-ai venit bah? :evil:

Biofarmul e de vina..... :lol: :x :evil:
trebe sa dau cavitul , korekt?

Danny 02 Mar 2004 22:22

Fireste ca trebuie sa-l dai! Sau...il vinzi...si-mi iei o bere din asta de apare pe cinemagia :wink:

crydead 02 Mar 2004 23:01

Originally Posted by Mala Portugal:

Originally Posted by Semaca:

Sa-nteleg ca la vara facem intalniri si la expiratu' din Vama?

Aoleuuuu alt loc mai sinistru nu puteai sa gasesti?

Lasa k noi ne oprim in B52 (asta in cazul in care reusim sa ne desprindem de megaultrasuper shaurmele de la mitocani) :P

emanuel 03 Mar 2004 11:49

In poza 7 chiar nu stiu cine era... in orice caz nu de pe forum... cred ca din presa ceva... :roll:

Si in poza 47 il puteti vedea pe Administratorul nostru drag, Daniel(cel cu berea :D ) !!! :lol: :lol:

In imaginea 7 este Lokibra si directorul nostru executiv Adrian Cernescu (cel cu costum si cravata galbena)...

Ionutz55 03 Mar 2004 19:38

Iar 14??

TLD 03 Mar 2004 19:41

Originally Posted by Ionutz55:

Iar 14??

E chiar emanuel in persoana! :P

Demona 10 Mar 2004 20:26

De la stanga la dreapta: Emanuel, Demona, Cristo, Danny, BeNnY, ricutza si TLD

Bey! Acum observ...Uitatzi-va la ricutza shi TLD! Hehehehe! :wink:

raptor 11 Mar 2004 12:28

Maestrul hobbit si-a dat arama pe fatza... (*)

Demona 11 Mar 2004 19:56

Originally Posted by raptor:

Maestrul hobbit si-a dat arama pe fatza... (*)

Eu v-am spus! Da` nimeni nu asculta! Look how cute they are...aaaaaaaaaaaaawwwwwwww!!! ;)

Ionutz55 13 Mar 2004 17:15

Originally Posted by daniel:

Un nou calup de poze gasiti aici. Enjoy ;)

in poza 6 e o singura pers. care e poza cu voi

BeNnY a scris:
06 - De la stanga la dreapta: Emanuel, Demona, Cristo, Danny, BeNnY, ricutza si TLD

Bey! Acum observ...Uitatzi-va la ricutza shi TLD! Hehehehe!

care e poza aia??, din alea postate de daniel. sau in care suntati toti

BeNnY 13 Mar 2004 18:53

Am mai avut azi la 11 un mini-meeting ca s-o conducem pe Maria Sa, Demona :lol: In cinstea dansei am facut si 10 poze cu momentul emotionant :lol: Pozele sunt dupa cum urmeaza:

(FOTOGRAFII STERSE DE CATRE MODERATOR)

* Adi este "sheful" de la MxHost. Bunul si minunatul om care ne ofera hostingul nostru cel de toate zilele. Multumim :lol:

E vorba de pozele de aici

Ionutz55 13 Mar 2004 19:30

aha

Leonard 09 Jun 2004 13:29

cum Frame e inchis, propun stickefierea acestui topic si destickefierea celui cu "Frame: o noua provocare" care nu mai e de actualitate.
Aici ramane sa stabilim noi unde vor avea loc urmatoarele intalniri "neoficiale"

Danny 10 Jun 2004 20:50

Eu unul cred ca am sa sacrific un examen si am sa merg sa vad macar Aaltra.
Miercuri 16 iunie de la 17.30 la Elvira Popesco.
Daca mai are cineva chef...sa ma anunte.

daniken 12 Jun 2004 22:40

Re: Intilnirea forumishtilor cinemagia

Originally Posted by christi:

Am o idee traznita. Probabil ca n-o sa tina, dar nu ma costa nimic sa incerc.

Ce-ati zice de o adunare a noastra, forumishtii de pe cinemagia? Alegem o zi anume, un loc anume (probabil Bucuresti), si ne stringem cit de multi putem. Vedem un film, mergem la o bere, mai povestim...
Tare mi-ar place sa va vad pe voi si in spatele nickului de aici...
Cine nu poate sa vina, nu e problema. Oriciti sintem tot e bine.

Eu sint din Brasov si nu pot sa vin chiar oricind... dar... ce ziceti de premiera Matrix? E un film pe care aproape toti vor sa-l vada. Mergem la Multiplex, apoi prin alte partzi...

Astept pareri :) (totusi nu-mi dati prea tare in cap)

I am in... pe cind? - s-a stabilit ceva, cindva, sau a fost doar un fum, cum e?
dan I ken
;)

Sm�agol-Gollum 12 Jun 2004 22:55

frate, in caz ca nu ai observat, aici s-au scris 17 pagini.....asa ca fa bine shi nu citi numai primul mesaj de pe prima pagina.... :huh:

daniken 12 Jun 2004 23:04

asa...

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

frate, in caz ca nu ai observat, aici s-au scris 17 pagini.....asa ca fa bine shi nu citi numai primul mesaj de pe prima pagina.... :huh:

mersi de sfat, asa am sa fac! - tocmai, am crezut ca ma pot scuti de cele 17 pag... de lectura. oricum aveam de gind sa trec prin ele, dar imi era ciuda sa nu pierd ceva intre timp... ok!
daca altfel nu se poate, asta e!

Leonard 13 Jun 2004 01:46

bai daniken, tu de unde ai aterizat? s-au facut vreo 15 intalniri pana acum (oficiale sau mai putin oficiale)
aveam un "danny", un "daniel", o "danica", acum avem si un "daniken". familia completa!

daniken 13 Jun 2004 03:36

da...

Originally Posted by Leonard:

bai daniken, tu de unde ai aterizat? s-au facut vreo 15 intalniri pana acum (oficiale sau mai putin oficiale)
aveam un "danny", un "daniel", o "danica", acum avem si un "daniken". familia completa!

dech... sa inteleg ca nu mai au loc si alte intalniri, faptul ca nu am respirat aerul acestui forum pana acum, nu imi da dreptul sa fac parte din familie?
mersi de informatie, sa retinut!
altfel, bine mersi deasemenea
dan I ken
ps: off topic, dan I ken eI sint doi, dar singur

Lady_Skar 13 Jun 2004 07:27

Intalnirile se tin aproape regulat Dan... Ken... ahhh... all of you :)

Urmatoarea cica ar fi pe 17 iunie, deci sapt viitoare, dar nu se stie inca daca e oficiala sau neoficiala.

daniken 13 Jun 2004 08:47

all off mee...

Originally Posted by Lady_Skar:

Intalnirile se tin aproape regulat Dan... Ken... ahhh... all of you :)

Urmatoarea cica ar fi pe 17 iunie, deci sapt viitoare, dar nu se stie inca daca e oficiala sau neoficiala.

danke... n! - eu sint new, inca nu stiu multe, tocmai, incerc sa aflu, incet, incet... dar sigur.
unde, probabil nu are rost sa te intreb, e clar ca nu se stie!
mersi oricum, esti draguta, I hope!
dan I ken ; )

EgOisM 10 Sep 2008 00:23

ne intalnim si noi candva,vreodata sa mergem la premiera unui film :x ????

Pitbull 10 Sep 2008 01:18

Gloria si StefanDo obisnuiesc sä organizeze niste forumeetinguri cinemagice foarte reusite: la City Plaza, vizionare a unui film în avanpremierä, urmatä de câteva ore de taclale la berici, cafelute si suculete, undeva aläturi (cä de braserii e plin mallu'). Pânä acum am avut asa:

- Decembrie 2006, "13 Tzameti"
- Februarie 2007, "Dreamgirls"
- Decembrie 2007, "Elizabeth: The Golden Age"

It's big time s-o punem din nou.
Sefime cinemagicianä! S-aude?!

EgOisM 10 Sep 2008 10:53

A trecut cam mult timp de atunci,nu credeti?Asa ca, de ce nu?
Dar din cate vad nu prea se anunta filme reusite :((

Gloria 10 Sep 2008 12:29

Da, o sa vad ce film se poate obtine pentru vizionare si organizam, cel mai devreme spre sfarsitul lunii septembrie.

Suspect de bizar 10 Sep 2008 14:38

Io zic sa faceti mai repede ca si asa murim :(

EgOisM 10 Sep 2008 14:47

@suspect de bizar
azi am scapat,acum murim pe 21 ocombrie :shock:
waaaa,haideti mai cu talent,sper ca pana in octombrie sa ne intalnim :shock:

Suspect de bizar 10 Sep 2008 16:00

Io zic sa faceti una si pe 21 octombrie sa moara Cinemagia impreuna :D

EgOisM 10 Sep 2008 16:06

daaaa :love: si sa mergem la un romantic sa plangem impreuna,sa ne imbratisam si sa ne pupam :lol: :lol: :love:

Gloria 10 Sep 2008 16:20

deci, optiunea unu e un film romantic, siropos, dulce-dulce :sick:
revenind la lucruri serioase :lol: : e, printre voi, un fizician, care sa ne lamureasca daca pe 21 oct vine sf. lumii sau nu

Pitbull 10 Sep 2008 16:25

Ce-ar fi sä-l cäutäm pe Mitulescu si sä-l întrebäm CUM ISI VA PETRECE SFARSITUL LUMII?

EgOisM 10 Sep 2008 16:27

Gloria din cate stiu City Plaza este in cluj nu?eu fiind din Bucuresti,si majoritatea,nu cred ca pot ajunge,o mai pui pe aia ca sunt si minora :shock: daca este in Bucuresti va insotesc cu cea mai mare placere,daca nu.....cat despre film romantic era doar un sarcasm...eu le urasc :P
Cred ca un psihologic ar prinde bine :) recomand sa tinem cont si de parerea criticilor!

Gloria 10 Sep 2008 16:35

si eu am continuat gluma ta cu filmul romantic; intalnirile sunt in Bucuresti, la Cityplex.
pana sa alegem noi genul, sa vedem ce au disponibil distribuitorii.
Revin cu info.
Mitulescu o sa fluiere dupa sfarsitul lumii. :lol:

illotempore2002 10 Sep 2008 16:51

da, vine sfarsitul lumii. zic sa-l asteptam cu totii la intrarea in Bucuresti imbracati in costume populare nationale sau in costume sado-maso.

EgOisM 10 Sep 2008 17:06

sau dezbracati 8)

Pitbull 10 Sep 2008 18:37

Dezbräcati de costume populare, sau sado-maso?

Da, am gresit eu, ziind City Plaza în loc de City Plex.
Am sä-mi trag un pumn în plex,
Si-am sä-mi fac o gaurä.
Si-am sä väd lumea prin ea...
Intr-o altä aurä...

mafalda 12 Sep 2008 13:38

O "gaura neagra"?

Apropo de proiectul LHC (Large Hadron Collider) a celor de la CERN (Centrul European de Cercetari Nucleare) de la Geneva.
Ce subiect de scenarii SF!
Astept sa vad filme americane pe subiectul asta!
Mai bune ca "Armaghedon"!

films4all 12 Sep 2008 14:51

S-a facut un documentar pentru Discovery ..despre subiect. Vezi daca si cand il dau in reluare; poate o sa-ti vina tie vreo idee de scenariu. :P

Gloria 12 Sep 2008 15:32

Experimentul de ieri din Elvetia a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri de tunel in care se aflau si cei 20 de protoni. Viteza cu care au actionat romanii a fost superioara vitezei de deplasare a protonilor.

EgOisM 12 Sep 2008 16:02

cred ca mai bine mai adaugi un "r" la romani :x ca iar ne confunda strainii cu coloratii aia :x

Gloria 12 Sep 2008 16:07

(tot din capitolul bancuri):

Ce zice un urs iradiat?
Moooorrrrr

Ce zice un urs prins de gaura neagra?
Moo

EgOisM 12 Sep 2008 16:22

Dacã un experiment reuºeºte din prima, înseamnã cã ceva nu ai fãcut bine.

djinjis 13 Sep 2008 09:06

sunt curios, de unde ai palmat citatul asta dubios. din cate stiu eu egoismul are noima doar inter indivizi. mi e imi suna a ceva home made screw up. but, then again, what do I know?

EgOisM 13 Sep 2008 09:25

@kjdsbgi

numai pentru tine:

Legea egoistului: ?Scoala-te tu, sa ma asez eu!?

Egoistii au o calitate buna, niciodata nu vorbesc despre altii.

Egoistul este ca omul care zboara cu balonul. Toti ceilalti oameni i se par mici. El arata mic tuturora.

Un egoist este omul care crede ca daca el nu s-ar fi nascut, toti oamenii l-ar fi intrebat de ce.

Un egois este omul care vorbeste atit de mult despre el insusi incit nu mai poti spune nimic despre tine insuti.

Egoismul este un narcotic administrat de diavolul celor care sufera de mediocritate.

Egoismul este un anestezic generat interior care-i permite omului sa traiasca fara dureri cu el insusi.

Numai egoistul sufera cu adevarat. Si tot timpul.

Adevaratul egoist accepta chiar ca altii sa fie fericiti. Daca sint datorita lui.

Numai moartea egoistului este deplina. Nimic din el nu mai ramine altora

Cei ce ne datoreaza totul ne sint dragi mai presus de orice.

Egoismul sfisie sufletul asa cum un tigru sfisie trupul..

(si ca sa stii si tu draga este un sarcasm)

djinjis 13 Sep 2008 09:39

ahaaa, deci tu erai sarcastica cu tine insati intr-un mod egoist si irevocabil in asa hal incat altul sa nu mai poata sa se ironizeze pe el insusi de nici o culoare. cute.

EgOisM 13 Sep 2008 09:50

stau si ma intreb,si ma intreb din nou,apoi iar ma intreb:de ce bkdfniog nu participa la alte discutii mai constructive???ca de exemplu FILMELE.....(daca esti inscris pe cinemagia banuiesc ca esti cinefil,sau doar un amarat de troll) :sleep: :shock: acum raspunsul.......

djinjis 13 Sep 2008 10:00

ah, the smell of innocent blood...

vrei sa vb despre filme? pai, vorbeste atunci mititico. ce lentila crezi ca ar trebui sa folosesc ca sa trag un c.u. ?

sau ai vazut Children of Men? crezi ca are o greseala majora in scenariu?care ar fi aceea?

daca ar trebui sa alegi un film pentru cel mai reusit final, care ar fi acela si de ce?

All times are GMT +2. The time now is 14:10.