![]() |
Grosse Pointe Blank?
|
Nici ala nu e.
Asasinatul era afacerea familiei din care personajul principal doreste sa iasa. |
Hai sa mai dau un indiciu si daca tot nu ghiceste nimeni,o sa dezvalui filmul.
Personajul principal in timp ce astepta sa intre la sedintele cu terapeutul,a cunoscut acolo o tanara de care se indragosteste,desi era casatorit. |
Hai nu dezvalui :) lasa-mi mie timp sa-l vad, promit sa-l vad diseara. Dar daca esti pe-aproape spune-mi daca merita sa-mi pierd timpul cu el :))
|
E Panic.E destul de bun si in mare parte mi-a placut pentru ca nu a fost "by the numbers" si s-a ferit de clisee.Pe langa asta mai e si distributia de calitate,remarcatii fiind William H.Macy si Donald Sutherland,care-l joaca pe ta-su.
Incearca-l si imi spui dupa aia cum ti s-a parut.:D |
Pentru cei 2 am zis si eu ca-l vad. Aveam nevoie de un film usor de digerat si cred ca e ok.
Hai ca pun si indiciu :) Un tip adoarme din senin. |
Kriss, pustiul face toti banii, e chiar mai simpatic decit pustiul din Jerry Maguire.
Sa mai adaug indicii. Tipul sufera de o boala, nu de oboseala. In plus, interesant in primul rind pentru Kriss, are talent cu carul la desenat si se hotaraste sa deseneze ce viseaza in timp scurtelor episoade de somn, pentru ca viseaza doar povesti cu super-eroi. |
E, cumva, si cu actori romani, o fetita, mai exact?
|
Omu' sigur se refera la The fall al lui Tarsem Singh,dar nu prea se potriveste cu descrierea Anei.
Mie nu-mi suna cunoscut pana acum.:-/ |
Da, probabil ca nu-i, nici nu l-am vazut, dar sunt ceva elemente care m-au dus cu gandul la el. Ma gandeam ca tipul isi proiecta visele pe hartie, apoi gagica dezvolta povestile, cumva. In fine..
|
El doar ii povestea si imaginatia ei isi vedea mai departe de treaba.Din punct de vedere vizual e foarte misto facut filmul.De fapt la asta si exceleaza Singh in general dar il trage in jos narativa,care e destul de fragmentata.
|
Film frantuzesc. Cine stie cum ii zice bolii afla usor numele filmului. Tipul, are, asa cum s-a pomenit pe-aici, acces la Marion Cotillard boobs :)
|
Narco :D
Ceva simplu si fain: ))<>(( |
Star Wars?
|
:)) Nu, nu e o nava.
|
Sunt doi care se pupa :-? comedie romantica?
|
Se poopa. Dramedie. Kriss, am spus fain. :|
|
Originally Posted by omudindulap:
Vrei sa ma faci sa par un fel de Detail Nazi?:)) |
|
da? eu am crezut că_construcţia aia hieroglifică ar fi fost o prezentare sumară a unei tipe pe spate, din care se vede numa prim-planu şi atunci ar fi fost womb, a poop of a movie btw.
friggin gestaltism :-? :)) |
All times are GMT +2. The time now is 13:20. |